reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Widzisz Kochana?? A jesteś... 😍😍❤❤❤ teraz bądźmy dobrej myśli.
Ja nie wytrzymałam do walentynek i powiedziałam 😊😊 juteo termin @... oby było ok
To my mamy takie jakby bliźniaki trochę terminowo przecież! Wszystko się zgadzało, tylko Ty zrobiłaś wcześniej test :D Ja chyba tej@ się nie boję, w sensie terminu na noc/jutro, bo ta kreska wyszła mocna, aż sama się nie spodziewałam. Bardziej będę się bała później, no ale przecież nie mam na to wpływu, to po co się zamarwiać, musimy o siebie teraz dbać

reklama
Tymi bólami się nie przejmuj. Mnie w terminie @ciągnęły pachwiny uda, podbrzusze i wszystko na raz! To znaczy się wszystko w środku rośnie [emoji173][emoji1768][emoji7]
Ty to jesteś normalnie wróżka!! Ja się już położyłam, trochę boli podbrzusze tak jakby promieniuje na pośladek no i ciągle mam nudności. Piję wodę i leżę, gałgan ma już wracać [emoji23]

To my mamy takie jakby bliźniaki trochę terminowo przecież! Wszystko się zgadzało, tylko Ty zrobiłaś wcześniej test :D Ja chyba tej@ się nie boję, w sensie terminu na noc/jutro, bo ta kreska wyszła mocna, aż sama się nie spodziewałam. Bardziej będę się bała później, no ale przecież nie mam na to wpływu, to po co się zamarwiać, musimy o siebie teraz dbać
Ja ,w sumie dzisiaj miałam też mocną kreske 😊😊😊 tak tak mamy bliźniaki 😊😊😊 musimy teraz nie stresować się i zdrowo rosnąć

Ja tez żałuję że się pospieszylam z testem i tak wcześnie widziałam te bladizoszki. Miałam czekać do terminu @, ale od course nie wytrzymałam [emoji2368][emoji85][emoji1787]
Czyli jednak w sumie warto czekać do tych 13-14 dpo bo przynajmniej człowiek sie nie stresuje :D aż tak nie stresuje hah

Hahaha [emoji23][emoji23][emoji1787] Dobra w dupe tam, nie wierzycie w moje wróżby to nasram! [emoji85][emoji2368] @Dara_94 Ale i tak zuje że się udało [emoji7][emoji7][emoji1768][emoji1768][emoji64][emoji188]
Obyś miała rację! Śmichy smichami ale zaczynam panikować tymi wynikami [emoji85] ft3 w styczniu miałam 2 coś a dziś 3.24 więc pewnie reszta z tarczycy wyjdzie ujowo

reklama
Nie panikuj Kochana czekaj do jutra cierpliwie! [emoji4] bedzie dobrze, ja mam takie przeczucie co DO Ciebie że się udało... Kuzwa na serio chyba jestem baba jaga! [emoji33][emoji33] Aż sama się siebie boję ostatnio! [emoji33][emoji33]
Obyś miała rację! Śmichy smichami ale zaczynam panikować tymi wynikami [emoji85] ft3 w styczniu miałam 2 coś a dziś 3.24 więc pewnie reszta z tarczycy wyjdzie ujowo

Do góry