reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
W erze samochodów na wodę 🙄🙄🙄

Może mi coś innego jest pisane i tyle... 🤔 Oh jak to wkurza!

Będę stary, wredny moher, co kupuje po 3 plasterki każdej z wędlin, ma stado kotów a rozrywką będzie gra w bingo w sobotnie wieczory :)

😡 Jeszcze ciągle mi ta robota po glowie chodzi, obcieli mi pensje, więc w ogóle jestem zła...
Ja tak samo złorzeczyłam, więc to na pewno dobry znak! :D

Abrakadabra!
Będziesz matka listopadowa! [emoji173][emoji173][emoji1768][emoji3316][emoji102][emoji188]
Kuzwa nie!...
Przecież Ty będziesz jeszcze październikowa!
Pomyślałam.sie
[emoji23][emoji23][emoji1787]
Haha [emoji23] kuźwa wariatkowo wita [emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczyny dobrze, że tu jesteście ja teraz z nikim nie gadam o tych objawach, obawach i wgl jak z Wami, przyjaciółki myślą, że przestaliśmy się starać bo im nie marudzę ale Wy mnie rozumiecie. Pół dnia mówię będzie dobrze teraz się uda coś mnie jebnie wszystko jest do dupy.

Nadal czekamy kochana na relację!!! [emoji7] Kurde Ale się cieszę że Ci się udało! Ja normalnie czułam i cały czas w to wierzyłam! [emoji7] Chyba powinnam zostać jaką czarownica [emoji23][emoji23][emoji23][emoji85]
Ty to jesteś normalnie wróżka!! Ja się już położyłam, trochę boli podbrzusze tak jakby promieniuje na pośladek no i ciągle mam nudności. Piję wodę i leżę, gałgan ma już wracać 😂

Hahaha [emoji23][emoji23] Milam to samo! I w cyklu w którym się udało przecież ciągle mówiłam że nic z tego, byłam pewna że klapa A bo śluzu plodnego z a mało, a to Sahara po owulacji... no i tylko dwa boboseksy także jak widać...
"Wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń[...]"[emoji173]
Haha [emoji23] kuźwa wariatkowo wita [emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczyny dobrze, że tu jesteście ja teraz z nikim nie gadam o tych objawach, obawach i wgl jak z Wami, przyjaciółki myślą, że przestaliśmy się starać bo im nie marudzę ale Wy mnie rozumiecie. Pół dnia mówię będzie dobrze teraz się uda coś mnie jebnie wszystko jest do dupy.

reklama
Do góry