reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

U mnie też był dzień kiedy zrobiło mi się mega mega zimno i musiałam się położyć. Takie dziwne uczucie jakby dosłownie zabrakło paliwa i na oparach doczłapałam się do łóżka 🙂. Masło miało dziwny słodkawy posmak i kilka razy zakręciło mi się w głowie 😃. Kłucia jajników też miałam ale miałam je też w cyklach w których się nie udawało więc tu to może być ruletka.
Co ciekawe uczucie zimna mam do teraz i cały czas mam mega zimny czubek nosa 😂 jak zawsze ja byłam zimnolubna bo wiecznie było mi gorąco tak teraz śpię pod kocykiem bo zimno ciągle!
Ja zawsze marzłam, a od wczoraj ciągle mi gorąco, zobaczymy jak teraz będzie :D Te kłucia to fakt, też miałam, ale w innych dniach i w inny sposób :) Teraz to dosłownie jedno ukłucie 9 DPO i te bóle jakby @ wczoraj 12 DPO, a dziś test pozytywny. Wczoraj widocznie to była już reakcja na wcześniejsze zagnieżdżenie skoro kreska taka ciemna :)

reklama
Dopiero na 10 marca... uroki NFZ...

Nie uschniesz! I na pewno tu nie zostaniesz... Czytałam ostatnio, że zwolnił się szybszy termin o 2 tygodnie do kliniki. Dobrze kojarzę? Kiedy w takim razie przypada? Na pewno tam odwala jakieś czary i za chwilę będziemy podziwiać i gratulować Twoich dwóch kresek! 😉

Uczucie zimna u mnie było ciągle, chyba od samej implantacji i jest do teraz. [emoji4] Też tak mam [emoji7][emoji7][emoji7]
U mnie też był dzień kiedy zrobiło mi się mega mega zimno i musiałam się położyć. Takie dziwne uczucie jakby dosłownie zabrakło paliwa i na oparach doczłapałam się do łóżka [emoji846]. Masło miało dziwny słodkawy posmak i kilka razy zakręciło mi się w głowie [emoji2]. Kłucia jajników też miałam ale miałam je też w cyklach w których się nie udawało więc tu to może być ruletka.
Co ciekawe uczucie zimna mam do teraz i cały czas mam mega zimny czubek nosa [emoji23] jak zawsze ja byłam zimnolubna bo wiecznie było mi gorąco tak teraz śpię pod kocykiem bo zimno ciągle!

W erze samochodów na wodę 🙄🙄🙄

Może mi coś innego jest pisane i tyle... 🤔 Oh jak to wkurza!

Będę stary, wredny moher, co kupuje po 3 plasterki każdej z wędlin, ma stado kotów a rozrywką będzie gra w bingo w sobotnie wieczory :)

😡 Jeszcze ciągle mi ta robota po glowie chodzi, obcieli mi pensje, więc w ogóle jestem zła...

Nadal czekamy kochana na relację!!! [emoji7] Kurde Ale się cieszę że Ci się udało! Ja normalnie czułam i cały czas w to wierzyłam! [emoji7] Chyba powinnam zostać jaką czarownica [emoji23][emoji23][emoji23][emoji85]

Nadal czekamy kochana na relację!!! [emoji7] Kurde Ale się cieszę że Ci się udało! Ja normalnie czułam i cały czas w to wierzyłam! [emoji7] Chyba powinnam zostać jaką czarownica [emoji23][emoji23][emoji23][emoji85]
To powiedz mi, że będzie dobrze [emoji120][emoji23] ja teraz straciłam nadzieję coś czuję, że to tsh wyjdzie mi ujowe i ta prolaktyna...

Abrakadabra!
Będziesz matka listopadowa! [emoji173][emoji173][emoji1768][emoji3316][emoji102][emoji188]
Kuzwa nie!...
Przecież Ty będziesz jeszcze październikowa!
Pomyślałam.sie
[emoji23][emoji23][emoji1787]
To powiedz mi, że będzie dobrze [emoji120][emoji23] ja teraz straciłam nadzieję coś czuję, że to tsh wyjdzie mi ujowe i ta prolaktyna...

reklama
W erze samochodów na wodę 🙄🙄🙄

Może mi coś innego jest pisane i tyle... 🤔 Oh jak to wkurza!

Będę stary, wredny moher, co kupuje po 3 plasterki każdej z wędlin, ma stado kotów a rozrywką będzie gra w bingo w sobotnie wieczory :)

😡 Jeszcze ciągle mi ta robota po glowie chodzi, obcieli mi pensje, więc w ogóle jestem zła...
A to kutasiarze 😠 czemu obcięli? Jakaś jednorazowa akcja czy tak na stałe?
I będziesz całkiem zabawnym moherem, nawet jeśli 😂 (a wiem, że nie będziesz bo będziesz hot babcia 😉)

Do góry