reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

U mnie też był dzień kiedy zrobiło mi się mega mega zimno i musiałam się położyć. Takie dziwne uczucie jakby dosłownie zabrakło paliwa i na oparach doczłapałam się do łóżka 🙂. Masło miało dziwny słodkawy posmak i kilka razy zakręciło mi się w głowie 😃. Kłucia jajników też miałam ale miałam je też w cyklach w których się nie udawało więc tu to może być ruletka.
Co ciekawe uczucie zimna mam do teraz i cały czas mam mega zimny czubek nosa 😂 jak zawsze ja byłam zimnolubna bo wiecznie było mi gorąco tak teraz śpię pod kocykiem bo zimno ciągle!
Ja zawsze marzłam, a od wczoraj ciągle mi gorąco, zobaczymy jak teraz będzie :D Te kłucia to fakt, też miałam, ale w innych dniach i w inny sposób :) Teraz to dosłownie jedno ukłucie 9 DPO i te bóle jakby @ wczoraj 12 DPO, a dziś test pozytywny. Wczoraj widocznie to była już reakcja na wcześniejsze zagnieżdżenie skoro kreska taka ciemna :)

reklama
Dopiero na 10 marca... uroki NFZ...

Nie uschniesz! I na pewno tu nie zostaniesz... Czytałam ostatnio, że zwolnił się szybszy termin o 2 tygodnie do kliniki. Dobrze kojarzę? Kiedy w takim razie przypada? Na pewno tam odwala jakieś czary i za chwilę będziemy podziwiać i gratulować Twoich dwóch kresek! 😉

Uczucie zimna u mnie było ciągle, chyba od samej implantacji i jest do teraz. [emoji4] Też tak mam [emoji7][emoji7][emoji7]
U mnie też był dzień kiedy zrobiło mi się mega mega zimno i musiałam się położyć. Takie dziwne uczucie jakby dosłownie zabrakło paliwa i na oparach doczłapałam się do łóżka [emoji846]. Masło miało dziwny słodkawy posmak i kilka razy zakręciło mi się w głowie [emoji2]. Kłucia jajników też miałam ale miałam je też w cyklach w których się nie udawało więc tu to może być ruletka.
Co ciekawe uczucie zimna mam do teraz i cały czas mam mega zimny czubek nosa [emoji23] jak zawsze ja byłam zimnolubna bo wiecznie było mi gorąco tak teraz śpię pod kocykiem bo zimno ciągle!

W erze samochodów na wodę 🙄🙄🙄

Może mi coś innego jest pisane i tyle... 🤔 Oh jak to wkurza!

Będę stary, wredny moher, co kupuje po 3 plasterki każdej z wędlin, ma stado kotów a rozrywką będzie gra w bingo w sobotnie wieczory :)

😡 Jeszcze ciągle mi ta robota po glowie chodzi, obcieli mi pensje, więc w ogóle jestem zła...

Nadal czekamy kochana na relację!!! [emoji7] Kurde Ale się cieszę że Ci się udało! Ja normalnie czułam i cały czas w to wierzyłam! [emoji7] Chyba powinnam zostać jaką czarownica [emoji23][emoji23][emoji23][emoji85]

Nadal czekamy kochana na relację!!! [emoji7] Kurde Ale się cieszę że Ci się udało! Ja normalnie czułam i cały czas w to wierzyłam! [emoji7] Chyba powinnam zostać jaką czarownica [emoji23][emoji23][emoji23][emoji85]
To powiedz mi, że będzie dobrze [emoji120][emoji23] ja teraz straciłam nadzieję coś czuję, że to tsh wyjdzie mi ujowe i ta prolaktyna...

Abrakadabra!
Będziesz matka listopadowa! [emoji173][emoji173][emoji1768][emoji3316][emoji102][emoji188]
Kuzwa nie!...
Przecież Ty będziesz jeszcze październikowa!
Pomyślałam.sie
[emoji23][emoji23][emoji1787]
To powiedz mi, że będzie dobrze [emoji120][emoji23] ja teraz straciłam nadzieję coś czuję, że to tsh wyjdzie mi ujowe i ta prolaktyna...

reklama
W erze samochodów na wodę 🙄🙄🙄

Może mi coś innego jest pisane i tyle... 🤔 Oh jak to wkurza!

Będę stary, wredny moher, co kupuje po 3 plasterki każdej z wędlin, ma stado kotów a rozrywką będzie gra w bingo w sobotnie wieczory :)

😡 Jeszcze ciągle mi ta robota po glowie chodzi, obcieli mi pensje, więc w ogóle jestem zła...
A to kutasiarze 😠 czemu obcięli? Jakaś jednorazowa akcja czy tak na stałe?
I będziesz całkiem zabawnym moherem, nawet jeśli 😂 (a wiem, że nie będziesz bo będziesz hot babcia 😉)

Do góry