reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
No niestety może idźcie spać bo to trochę potrwa hah Zaczął opowiadać co i jak jak wieczór a ja myślałam, że pójdzie zapalić jak zawsze i ta paczuszka jest tam a chcialam żeby był zaskoczony, więc nic nie mowiłam i powiedział, ze idzie zapalić, ale najpierw do łazienki to jakies 15 min z głowy 😂😂😂
ja czekam!!!!

No niestety może idźcie spać bo to trochę potrwa hah Zaczął opowiadać co i jak jak wieczór a ja myślałam, że pójdzie zapalić jak zawsze i ta paczuszka jest tam a chcialam żeby był zaskoczony, więc nic nie mowiłam i powiedział, ze idzie zapalić, ale najpierw do łazienki to jakies 15 min z głowy 😂😂😂
Ja tam poczekam 😂

No niestety może idźcie spać bo to trochę potrwa hah Zaczął opowiadać co i jak jak wieczór a ja myślałam, że pójdzie zapalić jak zawsze i ta paczuszka jest tam a chcialam żeby był zaskoczony, więc nic nie mowiłam i powiedział, ze idzie zapalić, ale najpierw do łazienki to jakies 15 min z głowy [emoji23][emoji23][emoji23]
To chyba jest na Polsacie dlatego reklamy takie długie [emoji23][emoji85] boję się, że rano nie nadrobię.
Na Oscary tak nie czekałyśmy [emoji23][emoji23]

Haha dobra to w takim razie jak macie siłę, to dam znać pewnie za jakieś pół godziny dopiero, bo on w tej łazience teraz siedzi, bym wiedziała, to tam bym zostawiła hah Ale on taki uroczy, uśmiechnięty, opowiada, nie wie jeszcze jak nasze życia właśnie się zmieniły 😂

reklama
A co jak nie zczai bazy totalnie i nie sprawdzi pudełka?

Do góry