reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Abrakadabra! Będziesz matka bliźniaków! [emoji173][emoji3316][emoji1768][emoji188][emoji64][emoji64]
NIEBAWEM zobaczysz swoje II kreseczki! Hokus pokus, czarny mary- i wyrzycisz wnet browary! [emoji1][emoji16]

Nie nie bliźniaków nie. No chyba jesteś czarownica jednak noe czarodziejka [emoji4] bliźniaków nie urodzę [emoji4] No to zes narobiła. Najgorsze co mogłoby mi się przytrafić to ciąża bliźniacza w mojej sytuacji

reklama
Nie panikuj Kochana czekaj do jutra cierpliwie! [emoji4] bedzie dobrze, ja mam takie przeczucie co DO Ciebie że się udało... Kuzwa na serio chyba jestem baba jaga! [emoji33][emoji33] Aż sama się siebie boję ostatnio! [emoji33][emoji33]
Nie nie bliźniaków nie. No chyba jesteś czarownica jednak noe czarodziejka [emoji4] bliźniaków nie urodzę [emoji4] No to zes narobiła. Najgorsze co mogłoby mi się przytrafić to ciąża bliźniacza w mojej sytuacji
Jak Werka już tak miesza to bliźniaków biorę na siebie [emoji123][emoji23]

Jak mi wyczarujesz to wisze Ci flache - mleka oczywiście [emoji85][emoji23]

Hahaha [emoji23][emoji23] To podzielcie się blizniakami. Ty jesteś z Wielkopolski to tak daleko do siebie nie mamy więc jakoś obrócił ta flache razem ( mleka oczywiście) [emoji23][emoji23]
Jak Werka już tak miesza to bliźniaków biorę na siebie [emoji123][emoji23]

Jak mi wyczarujesz to wisze Ci flache - mleka oczywiście [emoji85][emoji23]

reklama
No niestety może idźcie spać bo to trochę potrwa hah Zaczął opowiadać co i jak jak wieczór a ja myślałam, że pójdzie zapalić jak zawsze i ta paczuszka jest tam a chcialam żeby był zaskoczony, więc nic nie mowiłam i powiedział, ze idzie zapalić, ale najpierw do łazienki to jakies 15 min z głowy 😂😂😂

Do góry