misiaidymek
Zaciekawiona BB
No niestety tak to tu wyglada... tutaj tracąc ciąże przed 3 miesiącem oni nawet nie starają się jej podtrzymać w żaden sposób :/Chore. No comments.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety tak to tu wyglada... tutaj tracąc ciąże przed 3 miesiącem oni nawet nie starają się jej podtrzymać w żaden sposób :/Chore. No comments.
Jeżu Pisz nam co się dzieje jak sutuacja ?kiedy maz wraca ?co powiedział aaaaa szkoda ze nie można mieć relacji na żywo z tego wydarzenia bo normalnie udzieliła mi się radość ze chciałabym żebyś to we mnie rzucała tym smoczkiem, testem czy butem czym kolwiek hahaha
Czekamy [emoji3059](o ile nie padne w miedzyczasie ) -oznaczcie mnie gdzies w okolicy relacji jakbym zasnela
Aż mnie cycki bolą, chyb z emocji, bo do owu daleko a co mówić do okresu [emoji6][emoji6][emoji23].
No niestety tak to tu wyglada... tutaj tracąc ciąże przed 3 miesiącem oni nawet nie starają się jej podtrzymać w żaden sposób :/
WRACA! Jedzie! Wkrótce bez odbioru
Taka tam zaradna ja W srodku test Schowam mu przy popielniczce. Niestety pojdzie palic jak wroci to znajdzie
Zobacz załącznik 1078735