Verona26
Fanka BB :)
Bardzo bardzo delikatny [emoji4]
w takim razie tez widzisz dalej jakiś cień kreski? :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w takim razie tez widzisz dalej jakiś cień kreski? :/
Haha Kiedyś z ciekawości pytałam się o to koleżankę-lekarza i powiedziała, że na początku i tak nie mamy wspólnego krwiobiegu, więc nic by się nie stałoSpokojnie! Ja tez nie brałam [emoji16] Milam tak blada kreske że jej nie widziałam i uznałam test za negatywny więc sobie trzeplam 2 lampki wina [emoji23][emoji23][emoji2356]
Hahaha uśmiałam się XD A on dalej na spotkaniu służbowym, mam nadzieję, że niedługo wróciChłop nawet sobie sprawy nie zdaje ile kobiet na niego czeka
Haha [emoji3590] ciekawe czy sąsiedzi słyszeli [emoji23]
Ja nie wiem w ogóle co się dzieje, jak się dzieje, co ja mam zrobić XD Siedzę z laptopem na kanapie a obok test i ciągle na niego spoglądam, bo boję się, że zniknie haha
A tu zaraz M. wraca do domu. I jak ja to skryję przed nim? Przecież on czyta we mnie jak w książce XD
w tym miesiącu jade do polskiego ginekologa w Polsce bede dopiero w lipcua nie myslalas o zrobieniu jakis kompleksowych badan przy okazji wizyty w Pl? ja mieszkalam w Anglii 14 lat i niestety wiem jak wyglada tam sluzba zdrowia.
Dziękuję!!
Jak na złość zaczęło mi być niedobrze, ale to już chyba siła sugestii [emoji23] W czwartek mogę mieć delegację w pracy, najgorzej [emoji23]
Jak my wszytskie! Jak tu iść spać to jak przegapienie końcówki zajebistego filmu.. Jutro znowu trzeba będzie się dokopac przez ileś stron, zejdzie mi do południa, więc nie ma bata, czekamHahaha uśmiałam się XD A on dalej na spotkaniu służbowym, mam nadzieję, że niedługo wróci
Chłop nawet sobie sprawy nie zdaje ile kobiet na niego czeka [emoji23]
to nic... zrob mu kartke z dziziusiem z jednym zabkiem i napisz bedziesz tatusiem wsadz w jakies pudeleczko razem z testem i tez bedzie fajnie (matko ja jestem jakas uposledzona, peirwsze pudelko o jakim pomyslalam to po margarynie smakowitej [emoji23][emoji23][emoji23])