reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A wiecie co jest najlepsza-najgorsze? Mojego ukochanego nie ma w domu. Wróci za kilka godzin. Nie wiem co mam zrobić. Ja naprawdę się tego nie spodziewałam... Powinnam chyba najpierw zrobić betę jutro i po 48 h i może zrobić mu niespodziankę w Walentynki. Zawsze tak chciałam. Dać w pudełku buciki i test. Ale czy ja umiem tak ukryć swoje emocje? :D

Ale chyba będzie tak bardziej fajne do zapamiętania... Tak myślę. Tak samo nie chcę mamie pisać teraz w sms. Kupię jej coś z napisem najlepsza babcia na świecie czy coś, żeby to była pamiętna chwila :D Na Boże Narodzenie życzyła mi jednego - dzidziusia. Kto by pomyślał, że się spełni...

Co o tym myślicie?

Świetny pomysł!! :) Napewno zapamiętają tą datę :)

No z takim obrazkiem to musi nie ma opcji :-)

U @bleucoco zmiana obrazka na stopki pomógł to i mi pomoże 😂 😂

Będzie ci ciężko wytrzymac 4 dni :) wiem to po sobie. A mąż może nawet poznać /) mój poznał przez telefon ze coś jest na rzeczy jak ruszyłam do niego z prezentem to wiedział o co chodzi od razu. Mówił ze mi się oczy sqiecily od dwóch dni :) ale jeśli uda ci się wytrzymac to naprawdę super prezent na walentynki. Z drigiej strony możesz przygotować pudełko już po jutrzejszej becie i powiedzieć coś w stylu”nie potzrebuje Walentynek żeby ci powiedzieć ze cię kocham to i prezent dostaniesz wcześniej”
I dać mu to. Fajnie jest ciesYC się razem :) wiec myśle ze jutro po becie to bedIe optymalny czas :) Tak jak nie możemy wytrzymac z testami nawet jeden dzień tak jescE trudniej jest wytrzymac z taka informacja :) A mamie tez nie pisz SMS powiedz w cztery oczy. To naprawdę sprawia ogromna radość.
Boże cieszę się z twojego szczecsia jakby to moje kreski były hahaha
Haha dziekuje kochana!! Macie wszystkie racje, M. musze powiedziec, jak wroci, jade po ten smoczek, przynajmniej sie przewietrze bo zaraz wybuchne z goraca:D A mamcia musi poczekac kilka dni! dziadek zreszta tak samo :) Boze ale bedzie szczescie

Dam Wam znać :D Nie opuszczam tej grupy jeszcze :D Kreska niby ciemna, ale czy wszystko pójdzie dobrze przynajmniej do wizyty u ginekologa to zobaczymy! Tyle już się tutaj naczytałam... A potem będzie oczekiwanie do 12 tyg. :p

Ja ci dam nas opuścić! Przecież ja będę jutto jak na szpilkach siedzieć żeby się o betę dowiedzieć. Z mama masz zupełna racje. Poza tym tzreba wierzyć i ciesYC się :)

Ja ci dam nas opuścić! Przecież ja będę jutto jak na szpilkach siedzieć żeby się o betę dowiedzieć. Z mama masz zupełna racje. Poza tym tzreba wierzyć i ciesYC się :)
Dopiero okolo 19:00 bede miala wiec sama bede siedziala jak na szpilkach :D Od razu wam zamelduje co i jak :) No i najwazniejsza bedzie po dwoch dniach :) Oby bylo dobrze :)

reklama
Do góry