reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A wiecie co jest najlepsza-najgorsze? Mojego ukochanego nie ma w domu. Wróci za kilka godzin. Nie wiem co mam zrobić. Ja naprawdę się tego nie spodziewałam... Powinnam chyba najpierw zrobić betę jutro i po 48 h i może zrobić mu niespodziankę w Walentynki. Zawsze tak chciałam. Dać w pudełku buciki i test. Ale czy ja umiem tak ukryć swoje emocje? :D

Ale chyba będzie tak bardziej fajne do zapamiętania... Tak myślę. Tak samo nie chcę mamie pisać teraz w sms. Kupię jej coś z napisem najlepsza babcia na świecie czy coś, żeby to była pamiętna chwila :D Na Boże Narodzenie życzyła mi jednego - dzidziusia. Kto by pomyślał, że się spełni...

Co o tym myślicie?

Świetny pomysł!! :) Napewno zapamiętają tą datę :)

No z takim obrazkiem to musi nie ma opcji :-)

U @bleucoco zmiana obrazka na stopki pomógł to i mi pomoże 😂 😂

Będzie ci ciężko wytrzymac 4 dni :) wiem to po sobie. A mąż może nawet poznać /) mój poznał przez telefon ze coś jest na rzeczy jak ruszyłam do niego z prezentem to wiedział o co chodzi od razu. Mówił ze mi się oczy sqiecily od dwóch dni :) ale jeśli uda ci się wytrzymac to naprawdę super prezent na walentynki. Z drigiej strony możesz przygotować pudełko już po jutrzejszej becie i powiedzieć coś w stylu”nie potzrebuje Walentynek żeby ci powiedzieć ze cię kocham to i prezent dostaniesz wcześniej”
I dać mu to. Fajnie jest ciesYC się razem :) wiec myśle ze jutro po becie to bedIe optymalny czas :) Tak jak nie możemy wytrzymac z testami nawet jeden dzień tak jescE trudniej jest wytrzymac z taka informacja :) A mamie tez nie pisz SMS powiedz w cztery oczy. To naprawdę sprawia ogromna radość.
Boże cieszę się z twojego szczecsia jakby to moje kreski były hahaha
Haha dziekuje kochana!! Macie wszystkie racje, M. musze powiedziec, jak wroci, jade po ten smoczek, przynajmniej sie przewietrze bo zaraz wybuchne z goraca:D A mamcia musi poczekac kilka dni! dziadek zreszta tak samo :) Boze ale bedzie szczescie

Dam Wam znać :D Nie opuszczam tej grupy jeszcze :D Kreska niby ciemna, ale czy wszystko pójdzie dobrze przynajmniej do wizyty u ginekologa to zobaczymy! Tyle już się tutaj naczytałam... A potem będzie oczekiwanie do 12 tyg. :p

Ja ci dam nas opuścić! Przecież ja będę jutto jak na szpilkach siedzieć żeby się o betę dowiedzieć. Z mama masz zupełna racje. Poza tym tzreba wierzyć i ciesYC się :)

Ja ci dam nas opuścić! Przecież ja będę jutto jak na szpilkach siedzieć żeby się o betę dowiedzieć. Z mama masz zupełna racje. Poza tym tzreba wierzyć i ciesYC się :)
Dopiero okolo 19:00 bede miala wiec sama bede siedziala jak na szpilkach :D Od razu wam zamelduje co i jak :) No i najwazniejsza bedzie po dwoch dniach :) Oby bylo dobrze :)

reklama
Do góry