reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Podobnie się czasowo staralysmy. U nas 10 msc, ale cykli też z 14. Zrobiłam test, odłożyłam, poszłam ogarniać syna, wróciłam i mówię "Boże, daj mi mądrość i siłę przyjąć ze spokojem taki wynik jaki ma być", patrzę... 2 krechy:-D szał! Mąż nie wiedział co się dzieje jak wylecialam z łazienki...:-D
Jejku jak cudownie!! Ja dokładnie tak samo! Odlozylam na podlodze, bo mialo byc na plaskim to mysle podloga bedzie najbardziej plaska haha Na poczatku jak debil nie wiedzialam czy te kreski tak maja wygladac 😂

A wiecie co jest najlepsza-najgorsze? Mojego ukochanego nie ma w domu. Wróci za kilka godzin. Nie wiem co mam zrobić. Ja naprawdę się tego nie spodziewałam... Powinnam chyba najpierw zrobić betę jutro i po 48 h i może zrobić mu niespodziankę w Walentynki. Zawsze tak chciałam. Dać w pudełku buciki i test. Ale czy ja umiem tak ukryć swoje emocje? :D

Ale chyba będzie tak bardziej fajne do zapamiętania... Tak myślę. Tak samo nie chcę mamie pisać teraz w sms. Kupię jej coś z napisem najlepsza babcia na świecie czy coś, żeby to była pamiętna chwila :D Na Boże Narodzenie życzyła mi jednego - dzidziusia. Kto by pomyślał, że się spełni...

Co o tym myślicie?

Będzie ci ciężko wytrzymac 4 dni :) wiem to po sobie. A mąż może nawet poznać /) mój poznał przez telefon ze coś jest na rzeczy jak ruszyłam do niego z prezentem to wiedział o co chodzi od razu. Mówił ze mi się oczy sqiecily od dwóch dni :) ale jeśli uda ci się wytrzymac to naprawdę super prezent na walentynki. Z drigiej strony możesz przygotować pudełko już po jutrzejszej becie i powiedzieć coś w stylu”nie potzrebuje Walentynek żeby ci powiedzieć ze cię kocham to i prezent dostaniesz wcześniej”
I dać mu to. Fajnie jest ciesYC się razem :) wiec myśle ze jutro po becie to bedIe optymalny czas :) Tak jak nie możemy wytrzymac z testami nawet jeden dzień tak jescE trudniej jest wytrzymac z taka informacja :) A mamie tez nie pisz SMS powiedz w cztery oczy. To naprawdę sprawia ogromna radość.
Boże cieszę się z twojego szczecsia jakby to moje kreski były hahaha

reklama
Do góry