Parsley
Fanka BB :)
To chyba jeszcze nie pozytyw nie? Zobacz załącznik 1078725
Nope
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba jeszcze nie pozytyw nie? Zobacz załącznik 1078725
Biorę Clo ale to chyba nie wpływa na wynik?Jeszcze nie ale już bliiisko ❤
ja bym juz powolutku dzialala...To chyba jeszcze nie pozytyw nie? Zobacz załącznik 1078725
Jejku jak cudownie!! Ja dokładnie tak samo! Odlozylam na podlodze, bo mialo byc na plaskim to mysle podloga bedzie najbardziej plaska haha Na poczatku jak debil nie wiedzialam czy te kreski tak maja wygladacPodobnie się czasowo staralysmy. U nas 10 msc, ale cykli też z 14. Zrobiłam test, odłożyłam, poszłam ogarniać syna, wróciłam i mówię "Boże, daj mi mądrość i siłę przyjąć ze spokojem taki wynik jaki ma być", patrzę... 2 krechy szał! Mąż nie wiedział co się dzieje jak wylecialam z łazienki...
Nie mam pojęcia nigdy nie brałam więc może ktoś inny Ci podpowie. Tak czy siak działajcie - na pewno nie zaszkodziBiorę Clo ale to chyba nie wpływa na wynik?
Nie mam pojęcia nigdy nie brałam więc może ktoś inny Ci podpowie. Tak czy siak działajcie - na pewno nie zaszkodzi
Lecisz po ten smoczek kobito? Za ile mąż wróci?Jejku jak cudownie!! Ja dokładnie tak samo! Odlozylam na podlodze, bo mialo byc na plaskim to mysle podloga bedzie najbardziej plaska haha Na poczatku jak debil nie wiedzialam czy te kreski tak maja wygladac
A wiecie co jest najlepsza-najgorsze? Mojego ukochanego nie ma w domu. Wróci za kilka godzin. Nie wiem co mam zrobić. Ja naprawdę się tego nie spodziewałam... Powinnam chyba najpierw zrobić betę jutro i po 48 h i może zrobić mu niespodziankę w Walentynki. Zawsze tak chciałam. Dać w pudełku buciki i test. Ale czy ja umiem tak ukryć swoje emocje?
Ale chyba będzie tak bardziej fajne do zapamiętania... Tak myślę. Tak samo nie chcę mamie pisać teraz w sms. Kupię jej coś z napisem najlepsza babcia na świecie czy coś, żeby to była pamiętna chwila Na Boże Narodzenie życzyła mi jednego - dzidziusia. Kto by pomyślał, że się spełni...
Co o tym myślicie?
LECE!! Napisał ze nie wie bo jest jakies opoznienie. Jest na wyjsciu sluzbowym. Czekam na tramwajLecisz po ten smoczek kobito? Za ile mąż wróci?