reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Haha dobra to ubieram się i lecę do tej apteki póki czas!! Będziemy w kontakcie!!
daj znac koniecznie co powiedzial!!! matko, mnie takie szczescie ogarnelo wewnetrzne ze moj P. co prawda wie o dzidzi juz od ponad 3 miesiecy hehe ale najchetniej pobieglabym do apteki i sama kupila smoczek hehe i mu dala :D

reklama
Pewnie dopiero za kilka dni jak emocje opadną zacznę się wszystkiego bać :D
Nooo pewnie, że tak. My baby już tak mamy, że wiecznie musimy wszystko analizować i się czyms martwić bo jak jest za dobrze to też źle 😂 ostatnio spazmów prawie dosłałam jak kupiłam jakis gówniany test i mi wyszła jakaś super lekka kreska. Już się gotowałam, że na bank po wszystkim. Mąż rano biegł do apteki w niedzielę po testy i oczywiście wszystko ok więc nie ma się czym martwić 😉

To chyba jeszcze nie pozytyw nie?
IMG_20200210_213609.jpeg

reklama
Hahaha, taa, my to nic nie możemy sobie zaplanować [emoji1787]
Ja też nie i zawsze mówiłam, że nie chciałabym rodzic w listopadzie, dlatego teraz jestem jakoś pozytywnie do tego cyklu nastawiona, bo 3/4 rzeczy, o których mówiłam nigdy nie to są rzeczywistością [emoji23]

Do góry