reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Haha dobra to ubieram się i lecę do tej apteki póki czas!! Będziemy w kontakcie!!
daj znac koniecznie co powiedzial!!! matko, mnie takie szczescie ogarnelo wewnetrzne ze moj P. co prawda wie o dzidzi juz od ponad 3 miesiecy hehe ale najchetniej pobieglabym do apteki i sama kupila smoczek hehe i mu dala :D

reklama
Pewnie dopiero za kilka dni jak emocje opadną zacznę się wszystkiego bać :D
Nooo pewnie, że tak. My baby już tak mamy, że wiecznie musimy wszystko analizować i się czyms martwić bo jak jest za dobrze to też źle 😂 ostatnio spazmów prawie dosłałam jak kupiłam jakis gówniany test i mi wyszła jakaś super lekka kreska. Już się gotowałam, że na bank po wszystkim. Mąż rano biegł do apteki w niedzielę po testy i oczywiście wszystko ok więc nie ma się czym martwić 😉

To chyba jeszcze nie pozytyw nie?
IMG_20200210_213609.jpeg

reklama
Hahaha, taa, my to nic nie możemy sobie zaplanować [emoji1787]
Ja też nie i zawsze mówiłam, że nie chciałabym rodzic w listopadzie, dlatego teraz jestem jakoś pozytywnie do tego cyklu nastawiona, bo 3/4 rzeczy, o których mówiłam nigdy nie to są rzeczywistością [emoji23]

Do góry