Parsley
Fanka BB :)
1 dzień do spodziewanej @ i czwarty dzień boli mnie głowa [emoji849]
Verona miała podobnie i skończyło się bobo [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1 dzień do spodziewanej @ i czwarty dzień boli mnie głowa [emoji849]
Po pozytywnym juz sie wiecej nie robi
Wiem że wystarczy 1x. Ale raczej nie 3 dni przed owu..Spokojnie. U mnie wystarczyło 1x [emoji4][emoji4]
Jak ma być to będzie[emoji177][emoji177][emoji177]
A czemu się więcej nie robi?Wiem wiem, ale ciekawość zwyciężyła
Znam ten "bol"Wiem wiem, ale ciekawość zwyciężyła
No to u mnie wystarczyło jak widać [emoji2957][emoji2957]Wiem że wystarczy 1x. Ale raczej nie 3 dni przed owu..
Ja to samo.No to u mnie wystarczyło jak widać [emoji2957][emoji2957]
Na to wychodzi.
Ja wychodzę z założenia że nigdy nic niewiadomo.
Czytalam sobie z nudow stare posty gdzie pisalam o objawach jeszcze przed testem.
No i powiem Wam ze cos sie tam sprawdza.
Sutki zaczely bolec zaraz po owu...
Czyzby nowa nadzieja ?
Cuda się zdarzają! Póki nie ma @, jest nadziejaDzień dobry w poniedziałek,
U mnie 27 dzień cyklu, cykle 25-27 dniowe, okresu brak. Seksow nie było, no raz w dni płodne, ale nie oszukujmy się, to byłby cud, gdyby się udało [emoji28] źle się czułam ostatnie kilka dni, zawroty głowy i zmęczenie, nudności - jak w pierwszej ciąży na krótko przed @... Dlatego wczoraj zrobiłam test - negatywny. Okazało się że dzieci koleżanki przyniosły z przedszkola grypę żołądkowa i się zaraziłam [emoji23] ale na okres czekam nadal.