reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mnie to rozbawiło pod kątem mojego nastawienia, a sama wiara oczywiście w ogóle! Jestem osobą wierzącą jak Ty i nie raz nie dwa modliłam się do Boga o pomoc również w tej kwestii. Tak czy siak, najbardziej rozbawił mnie komentarz mojego M. co do tynku ze ściany 😂 On jest ateistą i nie obraziłam się o to, ale rozbawiło mnie to do łez 😅 Pozostaje pytanie czy te kobiety, którym to pomogło, to tak naprawdę cud czy wiara. A może i jedno i drugie. Myślę, że jakbym starała się jeszcze przez kilka lat na pewno bym spróbowała takich naturalnych, innych metod!
ja mysle, ze wiara w Boga czy w takie powiedzmy relikwie, po prostu pomaga nam przejsc przez ten najtrudniejszy okres, kiedy nam sie nie udaje, z wiekszym spokojem i w wierze, ze w koncu bedzie dobrze...
Wiare i pokladane w niej nadzieje chyba najbardziej widac wkaplicach szpitalnych. Mysle ze proszek z ziemi świetej nie zaszkodzi... tak samo jak paski siostr Dominikanek czy inne swiete relikwia.

reklama
ja mysle, ze wiara w Boga czy w takie powiedzmy relikwie, po prostu pomaga nam przejsc przez ten najtrudniejszy okres, kiedy nam sie nie udaje, z wiekszym spokojem i w wierze, ze w koncu bedzie dobrze...
Wiare i pokladane w niej nadzieje chyba najbardziej widac wkaplicach szpitalnych. Mysle ze proszek z ziemi świetej nie zaszkodzi... tak samo jak paski siostr Dominikanek czy inne swiete relikwia.
No tak, masz rację. Nawet jakby Bóg nie miał czasu wysłuchać, to przynajmniej psychicznie czujemy, że mamy wsparcie :)

Witam się poniedziałkowo [emoji846]
U Was tez tak wieje?

Mam pytanie. Czy możliwe, ze owu była w dniu testu? Test robiony rano, kolejny w polodnie a wieczorem taki ból jajnika, ze aż mnie zgieło, a temperatura dziś w górę i testy owu negatywne [emoji848][emoji848][emoji848]

U Was tez tak wieje?

Mam pytanie. Czy możliwe, ze owu była w dniu testu? Test robiony rano, kolejny w polodnie a wieczorem taki ból jajnika, ze aż mnie zgieło, a temperatura dziś w górę i testy owu negatywne [emoji848][emoji848][emoji848]
Oo tez jestem ciekawa.
Ja mega bol mialam w czwartek rano lekki trzymal jeszcze w piatek...
Podobno niektore kobiety boli przed owu , nietóre wtedy kiedy peka pecherzyk a czasem owu jest po bolu

U Was tez tak wieje?

A dzień dobry, wieje jak diabli :D

Ja tak chyba miałam w zeszłym cyklu, że przegapiłam PIK niestety, zdarza się :D

U Was tez tak wieje?

Hej, ja wczoraj zrobiłam jeszcze jeden z ciekawości i o ile ten z 12 w południe był pozytywny, to ten z 18 juz był negatywny (testowa linia jaśniejsza od kontrolnej) i tez nie wiem czy owu juz była wczoraj czy będzie dzisiaj 🤷‍♀️🤷‍♀️

Dzień dobry w poniedziałek,
U mnie 27 dzień cyklu, cykle 25-27 dniowe, okresu brak. Seksow nie było, no raz w dni płodne, ale nie oszukujmy się, to byłby cud, gdyby się udało [emoji28] źle się czułam ostatnie kilka dni, zawroty głowy i zmęczenie, nudności - jak w pierwszej ciąży na krótko przed @... Dlatego wczoraj zrobiłam test - negatywny. Okazało się że dzieci koleżanki przyniosły z przedszkola grypę żołądkowa i się zaraziłam [emoji23] ale na okres czekam nadal.

reklama
U mnie niestety plamienie jak zwykle przed okresem... :(. Pewnie jutro lub pojutrze zacznie się nowy cykl...

Do góry