reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny czy przy owulacji czujecie czasem taka jakby kolkę? Bo u mnie dziś 14dc, a ze to pierwszy cykl po odstawieniu tabletek anty, to nie mam porównania z innymi cyklami[emoji136] Jajniki pobolewają, zwłaszcza jeden, a dziś mi mokro i ta kolka w dole brzucha po jednej stronie, jakby na okres, takie dziwne uczucie [emoji85]
Ja często mam takie kłucie i ciągniecie do pachwiny.

reklama
Kurcze no coś tam się dzieje na dole. Czuję ukłucia jakby w macicy i po stronie jajników, delikatne skurcze. Macie racje, żeby jutro rano zrobić test. W końcu będzie już 12 dpo. Czy to serio się dzieje, czy to możliwe, że tak dziwnie się czuję, bo tworzy się życie? Gadam jak wariatka, ale mam tak dużo pytań a tak mało odpowiedzi... 13 cykl starań... Oby szczęśliwy... Dam Wam znać jutro!

Dziewczyny czy przy owulacji czujecie czasem taka jakby kolkę? Bo u mnie dziś 14dc, a ze to pierwszy cykl po odstawieniu tabletek anty, to nie mam porównania z innymi cyklami💁 Jajniki pobolewają, zwłaszcza jeden, a dziś mi mokro i ta kolka w dole brzucha po jednej stronie, jakby na okres, takie dziwne uczucie 🙈
Odczucie podobne do bardzo intensywnej kolki w jednym z jajników 😉

Kurcze no coś tam się dzieje na dole. Czuję ukłucia jakby w macicy i po stronie jajników, delikatne skurcze. Macie racje, żeby jutro rano zrobić test. W końcu będzie już 12 dpo. Czy to serio się dzieje, czy to możliwe, że tak dziwnie się czuję, bo tworzy się życie? Gadam jak wariatka, ale mam tak dużo pytań a tak mało odpowiedzi... 13 cykl starań... Oby szczęśliwy... Dam Wam znać jutro!
Czuję, że 13 będzie dla Ciebie szczęśliwa ❤ te objawy nie mogą nic nie znaczyć.

Moze za bardzo sie wczuwasz, nakrecasz :)
Biegu wydarzen nie zmienisz :)
Wyjścia sa dwa. Albo dzidziuś albo taki cykl masz

Czuję, że 13 będzie dla Ciebie szczęśliwa ❤ te objawy nie mogą nic nie znaczyć.
Oby kochana oby... Nie chcę sobie nic wmawiać i się pilnuję, ale od tych dwóch dni kiedy jestem tak emocjonalna i gdy dziś jeszcze pojawiły się znów te skurcze i kłucia inne niż przed @, zaczęłam trochę w to wierzyć, że mogło nam się udać.

reklama
Do góry