reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny czy przy owulacji czujecie czasem taka jakby kolkę? Bo u mnie dziś 14dc, a ze to pierwszy cykl po odstawieniu tabletek anty, to nie mam porównania z innymi cyklami[emoji136] Jajniki pobolewają, zwłaszcza jeden, a dziś mi mokro i ta kolka w dole brzucha po jednej stronie, jakby na okres, takie dziwne uczucie [emoji85]
Ja często mam takie kłucie i ciągniecie do pachwiny.

reklama
Kurcze no coś tam się dzieje na dole. Czuję ukłucia jakby w macicy i po stronie jajników, delikatne skurcze. Macie racje, żeby jutro rano zrobić test. W końcu będzie już 12 dpo. Czy to serio się dzieje, czy to możliwe, że tak dziwnie się czuję, bo tworzy się życie? Gadam jak wariatka, ale mam tak dużo pytań a tak mało odpowiedzi... 13 cykl starań... Oby szczęśliwy... Dam Wam znać jutro!

Dziewczyny czy przy owulacji czujecie czasem taka jakby kolkę? Bo u mnie dziś 14dc, a ze to pierwszy cykl po odstawieniu tabletek anty, to nie mam porównania z innymi cyklami💁 Jajniki pobolewają, zwłaszcza jeden, a dziś mi mokro i ta kolka w dole brzucha po jednej stronie, jakby na okres, takie dziwne uczucie 🙈
Odczucie podobne do bardzo intensywnej kolki w jednym z jajników 😉

Kurcze no coś tam się dzieje na dole. Czuję ukłucia jakby w macicy i po stronie jajników, delikatne skurcze. Macie racje, żeby jutro rano zrobić test. W końcu będzie już 12 dpo. Czy to serio się dzieje, czy to możliwe, że tak dziwnie się czuję, bo tworzy się życie? Gadam jak wariatka, ale mam tak dużo pytań a tak mało odpowiedzi... 13 cykl starań... Oby szczęśliwy... Dam Wam znać jutro!
Czuję, że 13 będzie dla Ciebie szczęśliwa ❤ te objawy nie mogą nic nie znaczyć.

Moze za bardzo sie wczuwasz, nakrecasz :)
Biegu wydarzen nie zmienisz :)
Wyjścia sa dwa. Albo dzidziuś albo taki cykl masz

Czuję, że 13 będzie dla Ciebie szczęśliwa ❤ te objawy nie mogą nic nie znaczyć.
Oby kochana oby... Nie chcę sobie nic wmawiać i się pilnuję, ale od tych dwóch dni kiedy jestem tak emocjonalna i gdy dziś jeszcze pojawiły się znów te skurcze i kłucia inne niż przed @, zaczęłam trochę w to wierzyć, że mogło nam się udać.

reklama
Do góry