Serduszko 96
Aktywna w BB
Ja jestem właśnie w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki której nie dostałam dzisiaj. Test oczywiście był zrobiony no ale niestety nic z tego. Wyszedł negatywny...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powtórz za kilka dni ;*Ja jestem właśnie w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki której nie dostałam dzisiaj. Test oczywiście był zrobiony no ale niestety nic z tego. Wyszedł negatywny...
To albo @ jeszcze przyjdzie albo powtorz testJa jestem właśnie w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki której nie dostałam dzisiaj. Test oczywiście był zrobiony no ale niestety nic z tego. Wyszedł negatywny...
Jak miło widzieć znajomą twarz Powodzenia Dopiero zaczynasz starania? u mnie aktualnie 3 cykl.Cześć wszystkim, chętnie dołączę do grona starających [emoji846]
Haha i jaka oszczędnośćByloby super...prezent na walentynki miałabym z glowy ;D
Może jeszcze za wcześnie na test?Ja jestem właśnie w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki której nie dostałam dzisiaj. Test oczywiście był zrobiony no ale niestety nic z tego. Wyszedł negatywny...
A jak myślisz za ile dni go powtórzyć? Lekarza mam 16 w następnym tygodniu. Oczywiście pójdę jeśli miesiączki nie będzieTo albo @ jeszcze przyjdzie albo powtorz test
To wszystko zalezy czy nie dostaniesz okresu.A jak myślisz za ile dni go powtórzyć? Lekarza mam 16 w następnym tygodniu. Oczywiście pójdę jeśli miesiączki nie będzie
U mnie tak samoMi po poronieniu lekarz pozwolił od razu się starać, ale to było poronienie samoistne, bez łyżeczkowania. Organizm sam się "oczyścił", a kolejna @ przyszła zgodnie z harmonogramem.