reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja jestem właśnie w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki której nie dostałam dzisiaj. Test oczywiście był zrobiony no ale niestety nic z tego. Wyszedł negatywny...

reklama
Cześć wszystkim, chętnie dołączę do grona starających [emoji846]
Jak miło widzieć znajomą twarz :) Powodzenia :) Dopiero zaczynasz starania? u mnie aktualnie 3 cykl.

Byloby super...prezent na walentynki miałabym z glowy ;D
Haha i jaka oszczędność 😂

Ja jestem właśnie w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki której nie dostałam dzisiaj. Test oczywiście był zrobiony no ale niestety nic z tego. Wyszedł negatywny...
Może jeszcze za wcześnie na test?

Już pisałam w poprzednim wątku że jestem po jednej stracie. Dziecku przestało bić serduszko w prawie 10 tygodniu ciąży. Obecnie jestem po pierwszej miesiączce po łyżeczkowaniu. Tak jak pisałam wyżej dzisiaj miałam dostać miesiączkę ale nie dostałam. Robiłam dzisiaj rano test niestety negatywny... Chyba że to jeszcze za wcześnie na test. No ale myślę że pewnie się nie udało... Chociaż śluz od kilku dni jest dziwny. Albo leci go sporo i jest przezroczysty z nitkami krwi albo blado żółty i gesty...

Mi po poronieniu lekarz pozwolił od razu się starać, ale to było poronienie samoistne, bez łyżeczkowania. Organizm sam się "oczyścił", a kolejna @ przyszła zgodnie z harmonogramem.

reklama
Do góry