reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Cześć dziewczyny, podczytuje Was dzisiaj ale mało się odzywałam. Byłam z siostrą w kinie, wyciągnęła mnie na Małe Kobietki:) Trochę pogadałyśmy o moich problemach z zajściem i trochę się wyluzowałam. Ciągle z tyłu głowy mam, że to już ponad dwa lata i czemu teraz miałoby się udać? Z drugiej strony, po co patrzeć w przeszłość, muszę myśleć o tym co będzie, że będzie dobrze, że wreszcie się uda. Wierzę, że każdej z nas się uda bo na to zasługujemy! Co do objawów to powiem Wam, że ja już miałam wszystko w ciągu tych dwóch lat, mdłości, zawroty głowy, śluz, brak śluzu, ból brzucha, brak boli brzucha itp.i to zawsze było coś innego, coś, czego wcześniej nie było. Nie wiem, może już mi się na mózg rzuciło po prostu [emoji1745] Ja akurat staram się o nich nie pisać, bo nie dość, że przed samą sobą jest mi głupio to jeszcze bym miała świadków na to [emoji1751] Wyluzować póki co nie potrafię, mniej chcieć, u mnie się nie sprawdza! Dobranoc dziewczęta i trzymam za nas kciuki:)

reklama
U mnie dziś chyba 2 dpo wg objawów bo testów nie robiłam w tym cyklu. Niestety cykl raczej stracony bo seksy były tylko 3 dni przed owu jak dobrze liczę 😔

Dzien dobry, późnym wieczorem zrobione dwa testy. Dodam że 31 stycznia na bank miałam okres i to mocny bardzo bo aż skrzepy leciały. Ja testom nie wierzę w ogóle. Od kilku dni budzi mnie ból brzucha jak na okres... Dziś mam dentystę o 13 :00 i nie wiem co robić.

Załączniki

• IMG_20200209_233157.jpg
    IMG_20200209_233157.jpg
    75,5 KB · Wyświetleń: 151
Dodam jeszcze że wczoraj jak kochałam się z partnerem to nie czułam śluzu w sobie w ogóle i zrezygnowalismy z przytylanek. Mój cieszy się jak wariat a ja mam mieszane uczucia co do tego.

Dzien dobry, późnym wieczorem zrobione dwa testy. Dodam że 31 stycznia na bank miałam okres i to mocny bardzo bo aż skrzepy leciały. Ja testom nie wierzę w ogóle. Od kilku dni budzi mnie ból brzucha jak na okres... Dziś mam dentystę o 13 :00 i nie wiem co robić.
Idz zrób betę i do ginekolog! Jak były skrzepy jest kilka opcji
1.jestes w ciazy ale był krwiak i sie go pozbył orgaznizm lub coś innego
2.poronilas ale beta się utrzymuje
3. To może być poza maciczna nie lekceważy się takich rzeczy.
Minął tydzień no 10 dni od miesiączki tak? Więc ta beta musiala zacząć rosnąć wcześniej. A kiedy się skończyło krwawienie?

Ja nie straszę ale ja bym od razu leciała do lekarza

reklama
Idz zrób betę i do ginekolog! Jak były skrzepy jest kilka opcji
1.jestes w ciazy ale był krwiak i sie go pozbył orgaznizm lub coś innego
2.poronilas ale beta się utrzymuje
3. To może być poza maciczna nie lekceważy się takich rzeczy.
Minął tydzień no 10 dni od miesiączki tak? Więc ta beta musiala zacząć rosnąć wcześniej. A kiedy się skończyło krwawienie?

Ja nie straszę ale ja bym od razu leciała do lekarza
Krawaeienie się skończyło normlanie jak okres.

Do góry