reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja tam czekam do marca i żyje 😂 😂

Dużo jest tu jeszcze staraczek, także spokojnie.

U mnie 20 dc także drugie zero się zgadza :D

@bleucoco
ale masz avaterk fajoski 😭😭😭
Haha zauważyłaś!! 😍 Tak sobie pomyślałam, że mam ochotę go zmienić żeby był szczęśliwszy i znalałam takie piękne zdjęcie stópek i myślę sobie: to jest to! ❤️

Kochana zatestujesz i zobaczysz [emoji4] Mocnk trzymam kciuki [emoji7]Ja nie czułam nic na serio tylko cycki bolaly inaczej i brzuch normalnie jak na @ A i wieczorami miałam jakieś dziwne buczenie i takie głośne przelawnie w brzuchu tak, że mnie chyba pół bloku slyszalo [emoji23][emoji23]
No to ja teraz mam podobnie, ale to dopiero dziś się pojawiło 😂 Ale te kłucia jajników nie wiem czy powinny być. No ale ból podbrzusza niby jak na @, ale rzadko, raz na jakiś czas i potem odpuszcza całkowicie, a jak miałam na @ to nie odpuszczały, tylko czułam, że jest wszystko skurczone w środku. No i coraz bardziej czuję jakby ze mnie leciało. 11/12 dpo, czy to możliwa końcówka implantacji 🤔 Najbliższe dni rozstrzygną, ale chyba test jeśli w ogóle to dopiero we wtorek :)

Mam Pink jakiś ekstrasuperhiper czuły z niebieskim paskiem na pudełku i z rossmanna fioletowe pudełko. Któryś polecacie bardziej/mniej?

No to ja teraz mam podobnie, ale to dopiero dziś się pojawiło [emoji23] Ale te kłucia jajników nie wiem czy powinny być. No ale ból podbrzusza niby jak na @, ale rzadko, raz na jakiś czas i potem odpuszcza całkowicie, a jak miałam na @ to nie odpuszczały, tylko czułam, że jest wszystko skurczone w środku. No i coraz bardziej czuję jakby ze mnie leciało. 11/12 dpo, czy to możliwa końcówka implantacji [emoji848] Najbliższe dni rozstrzygną, ale chyba test jeśli w ogóle to dopiero we wtorek :)

Mam Pink jakiś ekstrasuperhiper czuły z niebieskim paskiem na pudełku i z rossmanna fioletowe pudełko. Któryś polecacie bardziej/mniej?
Dla mnie pinki były ok.
Facelle mnie oszukiwał.

Oba kochana oszukują. Mnie ten Rossmanowski albo oszukał albo faktycznie była biochem. Nie mam pojęcia A pinkom nie ufam bo one są zdradliwe, nawet w ciąży o terminie @ wychodzą bladziochy [emoji2356][emoji2368]Także obu nie ufam. Jeżeli chodzi o objawy fizyczne u mnie to od ok 5 dni przed @Zaczęłam mieć mega dużo śluzu. Byłam pewna że się nie udało bo po samej owulacji gdzieś ok tydzień miałam taka Sahare, że szok, nawet gdzieś tu pisałam o tym [emoji4] Ból brzucha był niby podobny do @ Ale bardziej ciągnięcia i takie szczypanie było ciężko to nazwać. No i cycki... O Matko! Po nie od razu się skaplam bolały inaczej, nie tylko z boku i na dole Ale całe i bardzo do góry. A! I bolały samoistnie, a nie tylko przy dotyku [emoji4] tak było u mnie [emoji4]
No to ja teraz mam podobnie, ale to dopiero dziś się pojawiło [emoji23] Ale te kłucia jajników nie wiem czy powinny być. No ale ból podbrzusza niby jak na @, ale rzadko, raz na jakiś czas i potem odpuszcza całkowicie, a jak miałam na @ to nie odpuszczały, tylko czułam, że jest wszystko skurczone w środku. No i coraz bardziej czuję jakby ze mnie leciało. 11/12 dpo, czy to możliwa końcówka implantacji [emoji848] Najbliższe dni rozstrzygną, ale chyba test jeśli w ogóle to dopiero we wtorek :)

reklama
ja mam w ogóle po porodzie dziwnie... Okres po prostu przychodzi, żadnego bólu brzucha, nic kompletnie nie zapowiada, że przyjdzie, więc teraz będę czekać z testem do dnia okresu +1.
Przed porodem umierałam w męczarniach przed okresem. Ketanol miałam przygotowany, bo z bólu potrafiłam zemdleć.
To tylko się cieszyć 😀

Do góry