reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Oj to prawda... A ja od jutra przez kolejne 2 dni będę skończoną wariatką... A jak poczuję pierwsze bóle @ to będzie rozczarowanie, wkurzenie, pretensje... I kilka dni trzeba będzie poczekać aż wszystko wróci do normy 🙁Piersi przestają boleć, już się nie łudzę.
Oszcząśnij się.. Mamy deala, jak Ty zajdziesz teraz to ja w kolejnym miesiącu, nie spierdziel tego! ;)
A tak serio to Cię rozumiem, ja już też z reguły przed @ mam to uczucie że nadchodzi i łapie dołka, ale nikt nie powiedział że przyjdzie@. Mimo tego że tak czujesz to nie wiesz co się wydarzy 🙂😍

No ja wykorzystałam wolną chatę i zrobiłam sobie trening. Idealnie przed pójściem jutro na pobojowisko (praca). Już czuje jak będzie miło jak mi na rejestracji wyłaczą na 2 h program a ludzie będą sie chcieli zapisywać do lekarzy. I oczywiście z wysoką, nienaganną kultura osobistą zrozumieją, że ich bez kompa nie zapisze i że nic nie uzyskają 😅 😅

Spalone 170 kcal, odżył mój kręgosłup :)

Przed treningiem bolał mnie brzuch jak na @, ale teraz przestał ;). @ się zbiża pewnie przylezie przed przyszłym weekendem ;)

Przynajmniej dziś bez wyrzutów zmień sobie de volaille ;)

Dziewczyny nic zero objawów jak i na okres tak jak na ciążę... Zobaczymy jutro co to będzie. Boję się kolejnego rozczarowania

Dziewczyny nic zero objawów jak i na okres tak jak na ciążę... Zobaczymy jutro co to będzie. Boję się kolejnego rozczarowania
To jestesmy razem kochana, trzymam Cię za rękę, przejdziemy przez to razem - pisz jak coś, sprawdzam forum co jakiś czas ❤️ Jutro chwile prawdy dla nas obydwu

Pewnie, że za wcześnie :) Pewnie dopiero sobie rośnie :)

Oby to nie był jakiś pałętający się kamyczek. Z reguły on powoduje, że są erytrocyty. Polecam leki przeciwrozkurczowe do tego czasu ;) Ja niestety miałam te same objawy i wyszedł kamyczek, ale może u Ciebie to jakaś infekcja albo piasek... Oby!

Ja nie...

Betę wykonujemy tak jak działa laboratorium :) z reguły jest to rano :) odpłatnie zazwyczaj. Jak masz być spokojniejsza to zrób, zwłaszcza jak Ci minął dzień miesiaczki ;) to powinna juz pokazać.
Jak do @ jeszcze 5 dni to ja bym bety nie robiła... najwyżej jak cie korci to sikańca i poczekać spokojnie do gina ;)

Jak będziesz po wizycie to dasz znać co Ci robiono? co Ci zlecono? bo ja w marcu mam też 1 wizytę i tak sie zastanawiam ;) z góry dzięki ;)
Jasne! Zdam relację na pewno, też jestem ciekawa, co mi powie 😉

Mam nadzieję że to będzie nasz szczęśliwy dzień ❤ A o której tak testujesz?
Raczej najwcześniej dopiero we wtorek rano jeśli jutro lub w nocy z pon na wt nie przyjdzie @ :) chociaż teoretycznie powinnam jescze wtorek przeczekać, ale to zobacze czy będę czuć tę @ czy nie... A Ty jutro rano tak?

reklama
Do góry