reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Oj to prawda... A ja od jutra przez kolejne 2 dni będę skończoną wariatką... A jak poczuję pierwsze bóle @ to będzie rozczarowanie, wkurzenie, pretensje... I kilka dni trzeba będzie poczekać aż wszystko wróci do normy 🙁Piersi przestają boleć, już się nie łudzę.
Oszcząśnij się.. Mamy deala, jak Ty zajdziesz teraz to ja w kolejnym miesiącu, nie spierdziel tego! ;)
A tak serio to Cię rozumiem, ja już też z reguły przed @ mam to uczucie że nadchodzi i łapie dołka, ale nikt nie powiedział że przyjdzie@. Mimo tego że tak czujesz to nie wiesz co się wydarzy 🙂😍

No ja wykorzystałam wolną chatę i zrobiłam sobie trening. Idealnie przed pójściem jutro na pobojowisko (praca). Już czuje jak będzie miło jak mi na rejestracji wyłaczą na 2 h program a ludzie będą sie chcieli zapisywać do lekarzy. I oczywiście z wysoką, nienaganną kultura osobistą zrozumieją, że ich bez kompa nie zapisze i że nic nie uzyskają 😅 😅

Spalone 170 kcal, odżył mój kręgosłup :)

Przed treningiem bolał mnie brzuch jak na @, ale teraz przestał ;). @ się zbiża pewnie przylezie przed przyszłym weekendem ;)

Przynajmniej dziś bez wyrzutów zmień sobie de volaille ;)

Dziewczyny nic zero objawów jak i na okres tak jak na ciążę... Zobaczymy jutro co to będzie. Boję się kolejnego rozczarowania

Dziewczyny nic zero objawów jak i na okres tak jak na ciążę... Zobaczymy jutro co to będzie. Boję się kolejnego rozczarowania
To jestesmy razem kochana, trzymam Cię za rękę, przejdziemy przez to razem - pisz jak coś, sprawdzam forum co jakiś czas ❤️ Jutro chwile prawdy dla nas obydwu

Pewnie, że za wcześnie :) Pewnie dopiero sobie rośnie :)

Oby to nie był jakiś pałętający się kamyczek. Z reguły on powoduje, że są erytrocyty. Polecam leki przeciwrozkurczowe do tego czasu ;) Ja niestety miałam te same objawy i wyszedł kamyczek, ale może u Ciebie to jakaś infekcja albo piasek... Oby!

Ja nie...

Betę wykonujemy tak jak działa laboratorium :) z reguły jest to rano :) odpłatnie zazwyczaj. Jak masz być spokojniejsza to zrób, zwłaszcza jak Ci minął dzień miesiaczki ;) to powinna juz pokazać.
Jak do @ jeszcze 5 dni to ja bym bety nie robiła... najwyżej jak cie korci to sikańca i poczekać spokojnie do gina ;)

Jak będziesz po wizycie to dasz znać co Ci robiono? co Ci zlecono? bo ja w marcu mam też 1 wizytę i tak sie zastanawiam ;) z góry dzięki ;)
Jasne! Zdam relację na pewno, też jestem ciekawa, co mi powie 😉

Mam nadzieję że to będzie nasz szczęśliwy dzień ❤ A o której tak testujesz?
Raczej najwcześniej dopiero we wtorek rano jeśli jutro lub w nocy z pon na wt nie przyjdzie @ :) chociaż teoretycznie powinnam jescze wtorek przeczekać, ale to zobacze czy będę czuć tę @ czy nie... A Ty jutro rano tak?

reklama
Do góry