reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Beta może faktycznie za wcześnie ale poszłam na nią bo miałam od czwartku cienie na teście. Tylko skąd one były skoro beta wyszła wtedy negatywna😒

Pewnie, że za wcześnie :) Pewnie dopiero sobie rośnie :)

Hej dziewczyny, potrzebuję waszej rady, pierwszy raz w moczu na badaniu wyszły mi krwinki, brzuch boli i ciągnie do pleców troche, lekarz jutro dopiero a nie czuje sie za dobrze, miałyście może kiedyś tak ?
Jakieś domowe sposoby ? Żebym do jutra przetrwała :(

Oby to nie był jakiś pałętający się kamyczek. Z reguły on powoduje, że są erytrocyty. Polecam leki przeciwrozkurczowe do tego czasu ;) Ja niestety miałam te same objawy i wyszedł kamyczek, ale może u Ciebie to jakaś infekcja albo piasek... Oby!

Ja nie...

W czwartek mam pierwszą wizytę u gina od niepłodności. Myślicie, że warto zrobić wcześniej betę? Kurde, jestem zielona w tym temacie, bo to moje pierwsze bladziochy w życiu, a mam 34 lata🤦‍♀️ nigdy nie robiłam bety. Czy to też trzeba robić rano, czy można po południu? A może spróbować jeszcze sikanca przed beta?
W tym cyklu tak mi się poprzestawialo, że już sama nie wiem, kiedy mam termin @. Owu była wcześniej, więc @ też powinna się przesunąć, teoretycznie zostało do @ 4/5 dni. Oczywiście liczę , że nie przyjdzie

Betę wykonujemy tak jak działa laboratorium :) z reguły jest to rano :) odpłatnie zazwyczaj. Jak masz być spokojniejsza to zrób, zwłaszcza jak Ci minął dzień miesiaczki ;) to powinna juz pokazać.
Jak do @ jeszcze 5 dni to ja bym bety nie robiła... najwyżej jak cie korci to sikańca i poczekać spokojnie do gina ;)

Jak będziesz po wizycie to dasz znać co Ci robiono? co Ci zlecono? bo ja w marcu mam też 1 wizytę i tak sie zastanawiam ;) z góry dzięki ;)

reklama
No nic, przestają mnie boleć piersi. Pewnie @ idzie. Wiem, że często tak jest, a jednak @ nie przychodzi, ale jakoś w to nie wierzę żebym miała mieć takie szczęście. Niestety na pewno 14 cykl pójdzie na straty... Powoli zaczynam mieć już dość w sensie, że jestem po prostu wściekła, a nie tylko zrozpaczona...

Na pierwszych 3 słabo, prawie niewidoczne na ostatnim śliczna kreska. Ja tez tak miałam także spoko [emoji4]
Dokładnie śliczna kreska... ja tez biadolilam wczoraj ...A dziś juz taka... trzymam kciuki mocno kochana 😍😘😘❤❤
20200209_153146.jpg

Hej tak ogólnie zrobiłam rano test clear blue zanim zaczęłam krwawić, otworzyłam go i ta druga kreska która wczoraj była jasna dzisiaj jest już ciemniejsza ja wiem ze dostałam okres ale to wszystko jest dla mnie dziwne... myślicie ze mogłam byc w ciąży biochemicznej?
Ja myślę że tak

No nic, przestają mnie boleć piersi. Pewnie @ idzie. Wiem, że często tak jest, a jednak @ nie przychodzi, ale jakoś w to nie wierzę żebym miała mieć takie szczęście. Niestety na pewno 14 cykl pójdzie na straty... Powoli zaczynam mieć już dość w sensie, że jestem po prostu wściekła, a nie tylko zrozpaczona...
Tulam mocno [emoji26][emoji26][emoji26]
Wczoraj miałam plamienie, ale takie maleńkie, też myślałam że @ idzie. A dzisiaj nic, zero boli brzucha, zero plamień jak na razie. W piątek robiłam test i biel bieli. Dopóki nie ma @ jest nadzieja :)

reklama
Hej tak ogólnie zrobiłam rano test clear blue zanim zaczęłam krwawić, otworzyłam go i ta druga kreska która wczoraj była jasna dzisiaj jest już ciemniejsza ja wiem ze dostałam okres ale to wszystko jest dla mnie dziwne... myślicie ze mogłam byc w ciąży biochemicznej?
a ja sie zastanawiam po co samej sobie takie cos wmawiac? Ja rozumiem jak sie zobaczy cien cienia, ale Twoje testy pokazuja NOT PREGNANT wiec rozbieranie go, sprawdzanie kreski, ktora nie swiadczy kompletnie o niczym, bo w instrukcji masz wyraznie napisane jak odczytac wynik (NIE POPRZEZ ROZEBRANIE TESTU!!!!!!!) jest po prostu bezsensowne i bezcelowe. Ja rozumiem, ze kazda z nas ma ciezkie chwile przy negatywach ale dziewczyny, bez przesady... Nie wkladajcie sobie do glowy, ze mogla byc biochemiczna jesli testy sa negatywne bo to nie jest juz normalne! I przepraszam, jesli ktoras obrazilam, ale dla mnie to juz troche przesada.

Do góry