Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Beta może faktycznie za wcześnie ale poszłam na nią bo miałam od czwartku cienie na teście. Tylko skąd one były skoro beta wyszła wtedy negatywna
Pewnie, że za wcześnie Pewnie dopiero sobie rośnie
Hej dziewczyny, potrzebuję waszej rady, pierwszy raz w moczu na badaniu wyszły mi krwinki, brzuch boli i ciągnie do pleców troche, lekarz jutro dopiero a nie czuje sie za dobrze, miałyście może kiedyś tak ?
Jakieś domowe sposoby ? Żebym do jutra przetrwała
Oby to nie był jakiś pałętający się kamyczek. Z reguły on powoduje, że są erytrocyty. Polecam leki przeciwrozkurczowe do tego czasu Ja niestety miałam te same objawy i wyszedł kamyczek, ale może u Ciebie to jakaś infekcja albo piasek... Oby!
Widzicie coś?
Ja nie...
W czwartek mam pierwszą wizytę u gina od niepłodności. Myślicie, że warto zrobić wcześniej betę? Kurde, jestem zielona w tym temacie, bo to moje pierwsze bladziochy w życiu, a mam 34 lata nigdy nie robiłam bety. Czy to też trzeba robić rano, czy można po południu? A może spróbować jeszcze sikanca przed beta?
W tym cyklu tak mi się poprzestawialo, że już sama nie wiem, kiedy mam termin @. Owu była wcześniej, więc @ też powinna się przesunąć, teoretycznie zostało do @ 4/5 dni. Oczywiście liczę , że nie przyjdzie
Betę wykonujemy tak jak działa laboratorium z reguły jest to rano odpłatnie zazwyczaj. Jak masz być spokojniejsza to zrób, zwłaszcza jak Ci minął dzień miesiaczki to powinna juz pokazać.
Jak do @ jeszcze 5 dni to ja bym bety nie robiła... najwyżej jak cie korci to sikańca i poczekać spokojnie do gina
Jak będziesz po wizycie to dasz znać co Ci robiono? co Ci zlecono? bo ja w marcu mam też 1 wizytę i tak sie zastanawiam z góry dzięki