Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Beta może faktycznie za wcześnie ale poszłam na nią bo miałam od czwartku cienie na teście. Tylko skąd one były skoro beta wyszła wtedy negatywna![]()
Pewnie, że za wcześnie
Hej dziewczyny, potrzebuję waszej rady, pierwszy raz w moczu na badaniu wyszły mi krwinki, brzuch boli i ciągnie do pleców troche, lekarz jutro dopiero a nie czuje sie za dobrze, miałyście może kiedyś tak ?
Jakieś domowe sposoby ? Żebym do jutra przetrwała![]()
Oby to nie był jakiś pałętający się kamyczek. Z reguły on powoduje, że są erytrocyty. Polecam leki przeciwrozkurczowe do tego czasu
Widzicie coś?
Ja nie...
W czwartek mam pierwszą wizytę u gina od niepłodności. Myślicie, że warto zrobić wcześniej betę? Kurde, jestem zielona w tym temacie, bo to moje pierwsze bladziochy w życiu, a mam 34 latanigdy nie robiłam bety. Czy to też trzeba robić rano, czy można po południu? A może spróbować jeszcze sikanca przed beta?
W tym cyklu tak mi się poprzestawialo, że już sama nie wiem, kiedy mam termin @. Owu była wcześniej, więc @ też powinna się przesunąć, teoretycznie zostało do @ 4/5 dni. Oczywiście liczę , że nie przyjdzie
Betę wykonujemy tak jak działa laboratorium
Jak do @ jeszcze 5 dni to ja bym bety nie robiła... najwyżej jak cie korci to sikańca i poczekać spokojnie do gina
Jak będziesz po wizycie to dasz znać co Ci robiono? co Ci zlecono? bo ja w marcu mam też 1 wizytę i tak sie zastanawiam