reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Z opowieści niektórych dziewczyn wiem, że zdarzaja się cykle, które uważały za stracone a kończyły się II kreseczkami :)
Też naczytałam się wielu takich historii. Nawet takich, że te piersi przestawały boleć przed @, a @ nie przychodziła i były II kreski. Ale ja zawsze jestem „inna”, więc pewnie nie czeka mnie takie szczęście :(

Z opowieści niektórych dziewczyn wiem, że zdarzaja się cykle, które uważały za stracone a kończyły się II kreseczkami :)
Dokładnie. Ja jestem tego przykładem.
W ogóle miałam kłopoty,brak owu itp
W ostatnim cyklu stwierdziłam,że tak na prawdę to wystarczy nam jedno dziecko i w lutym nie idę na pierwszy planowany monitoring tylko po anty.
Hi ,a tu niespodzianka. Ciąża. Koniec 4 tygodnia ,młodziutka,Ale prawidłowa.
Jestem rok po cp, a najlepsze że ciąża z tego operowanego jajnika.
Zrobiłam z głupa kilka dni przed @ test owu ,który wyszedł pozytywnie,zdziwiło mnie. Kolejny test to ciążowy który potwierdził.
20200208_151352.jpeg

Dlatego nie wolno tracić nadziei[emoji177][emoji177]

Dokładnie. Ja jestem tego przykładem.
W ogóle miałam kłopoty,brak owu itp
W ostatnim cyklu stwierdziłam,że tak na prawdę to wystarczy nam jedno dziecko i w lutym nie idę na pierwszy planowany monitoring tylko po anty.
Hi ,a tu niespodzianka. Ciąża. Koniec 4 tygodnia ,młodziutka,Ale prawidłowa.
Jestem rok po cp, a najlepsze że ciąża z tego operowanego jajnika.
Zrobiłam z głupa kilka dni przed @ test owu ,który wyszedł pozytywnie,zdziwiło mnie. Kolejny test to ciążowy który potwierdził.Zobacz załącznik 1078192

Dlatego nie wolno tracić nadziei[emoji177][emoji177]
Dzięki za słowa otuchy i gratulacje ❤️

reklama
U mnie też ten cykl inny. Objawy minimalne a ostatnio to dziewczyny świadkami jak się męczylam [emoji23] I z piersiami i z brzuchem i z plamieniami... Ech. A teraz nic. Piersi bolały mało a teraz prawie już w ogóle. Nie wiem co myśleć. Na razie jedyne co to prawie zwymiotowałam od perfum w metrze wymieszanych z potem ludzi... Masakra...

Jestem przykładem tego, ze czasem brak objawów to dobry objaw [emoji5] miałam tak w ciąży z córeczka. Naprawdę czasem tak jest/ tez się nastawiałam, ze będą się czuła ciążowo itp., a było kompletnie nic. Zero jakiegos ciążowego samopoczucia. Jakbym w ciąży nie była przez baaaaaardzo długi czas

Do góry