reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Z opowieści niektórych dziewczyn wiem, że zdarzaja się cykle, które uważały za stracone a kończyły się II kreseczkami :)
Też naczytałam się wielu takich historii. Nawet takich, że te piersi przestawały boleć przed @, a @ nie przychodziła i były II kreski. Ale ja zawsze jestem „inna”, więc pewnie nie czeka mnie takie szczęście :(

Z opowieści niektórych dziewczyn wiem, że zdarzaja się cykle, które uważały za stracone a kończyły się II kreseczkami :)
Dokładnie. Ja jestem tego przykładem.
W ogóle miałam kłopoty,brak owu itp
W ostatnim cyklu stwierdziłam,że tak na prawdę to wystarczy nam jedno dziecko i w lutym nie idę na pierwszy planowany monitoring tylko po anty.
Hi ,a tu niespodzianka. Ciąża. Koniec 4 tygodnia ,młodziutka,Ale prawidłowa.
Jestem rok po cp, a najlepsze że ciąża z tego operowanego jajnika.
Zrobiłam z głupa kilka dni przed @ test owu ,który wyszedł pozytywnie,zdziwiło mnie. Kolejny test to ciążowy który potwierdził.
20200208_151352.jpeg

Dlatego nie wolno tracić nadziei[emoji177][emoji177]

Dokładnie. Ja jestem tego przykładem.
W ogóle miałam kłopoty,brak owu itp
W ostatnim cyklu stwierdziłam,że tak na prawdę to wystarczy nam jedno dziecko i w lutym nie idę na pierwszy planowany monitoring tylko po anty.
Hi ,a tu niespodzianka. Ciąża. Koniec 4 tygodnia ,młodziutka,Ale prawidłowa.
Jestem rok po cp, a najlepsze że ciąża z tego operowanego jajnika.
Zrobiłam z głupa kilka dni przed @ test owu ,który wyszedł pozytywnie,zdziwiło mnie. Kolejny test to ciążowy który potwierdził.Zobacz załącznik 1078192

Dlatego nie wolno tracić nadziei[emoji177][emoji177]
Dzięki za słowa otuchy i gratulacje ❤️

reklama
U mnie też ten cykl inny. Objawy minimalne a ostatnio to dziewczyny świadkami jak się męczylam [emoji23] I z piersiami i z brzuchem i z plamieniami... Ech. A teraz nic. Piersi bolały mało a teraz prawie już w ogóle. Nie wiem co myśleć. Na razie jedyne co to prawie zwymiotowałam od perfum w metrze wymieszanych z potem ludzi... Masakra...

Jestem przykładem tego, ze czasem brak objawów to dobry objaw [emoji5] miałam tak w ciąży z córeczka. Naprawdę czasem tak jest/ tez się nastawiałam, ze będą się czuła ciążowo itp., a było kompletnie nic. Zero jakiegos ciążowego samopoczucia. Jakbym w ciąży nie była przez baaaaaardzo długi czas

Do góry