bleucoco
Fanka BB :)
Oki to będę czekać na dobre wieściNo ja jutro testuje A tak się boję... Chociaż przy pierwszej ciazy też zero objawow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oki to będę czekać na dobre wieściNo ja jutro testuje A tak się boję... Chociaż przy pierwszej ciazy też zero objawow
Nie dziękuję kochana ❤Oki to będę czekać na dobre wieści
U mnie też ten cykl inny. Objawy minimalne a ostatnio to dziewczyny świadkami jak się męczylam I z piersiami i z brzuchem i z plamieniami... Ech. A teraz nic. Piersi bolały mało a teraz prawie już w ogóle. Nie wiem co myśleć. Na razie jedyne co to prawie zwymiotowałam od perfum w metrze wymieszanych z potem ludzi... Masakra...No ja jutro testuje A tak się boję... Chociaż przy pierwszej ciazy też zero objawow
Miejmy nadzieję że to dobry znak z tymi zapachamiU mnie też ten cykl inny. Objawy minimalne a ostatnio to dziewczyny świadkami jak się męczylam I z piersiami i z brzuchem i z plamieniami... Ech. A teraz nic. Piersi bolały mało a teraz prawie już w ogóle. Nie wiem co myśleć. Na razie jedyne co to prawie zwymiotowałam od perfum w metrze wymieszanych z potem ludzi... Masakra...
moja @ tez ma przyjsc w okolicy przyszłego weekendu,wiec trzymam kciukiNo ja wykorzystałam wolną chatę i zrobiłam sobie trening. Idealnie przed pójściem jutro na pobojowisko (praca). Już czuje jak będzie miło jak mi na rejestracji wyłaczą na 2 h program a ludzie będą sie chcieli zapisywać do lekarzy. I oczywiście z wysoką, nienaganną kultura osobistą zrozumieją, że ich bez kompa nie zapisze i że nic nie uzyskają
Spalone 170 kcal, odżył mój kręgosłup
Przed treningiem bolał mnie brzuch jak na @, ale teraz przestał . @ się zbiża pewnie przylezie przed przyszłym weekendem
Przynajmniej dziś bez wyrzutów zmień sobie de volaille
I z brakiem objawów... Ech. Oby.Miejmy nadzieję że to dobry znak z tymi zapachami
Z opowieści niektórych dziewczyn wiem, że zdarzaja się cykle, które uważały za stracone a kończyły się II kreseczkamiTrzymam kciuki żeby @ nie przyszła [emoji3590] Ja już straciłam nadzieję. Dobrze, że tych testów nie robiłam...