reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Tulam mocno [emoji26][emoji26][emoji26]
Wczoraj miałam plamienie, ale takie maleńkie, też myślałam że @ idzie. A dzisiaj nic, zero boli brzucha, zero plamień jak na razie. W piątek robiłam test i biel bieli. Dopóki nie ma @ jest nadzieja :)
Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła ❤️ Ja już straciłam nadzieję. Dobrze, że tych testów nie robiłam...

reklama
a ja sie zastanawiam po co samej sobie takie cos wmawiac? Ja rozumiem jak sie zobaczy cien cienia, ale Twoje testy pokazuja NOT PREGNANT wiec rozbieranie go, sprawdzanie kreski, ktora nie swiadczy kompletnie o niczym, bo w instrukcji masz wyraznie napisane jak odczytac wynik (NIE POPRZEZ ROZEBRANIE TESTU!!!!!!!) jest po prostu bezsensowne i bezcelowe. Ja rozumiem, ze kazda z nas ma ciezkie chwile przy negatywach ale dziewczyny, bez przesady... Nie wkladajcie sobie do glowy, ze mogla byc biochemiczna jesli testy sa negatywne bo to nie jest juz normalne! I przepraszam, jesli ktoras obrazilam, ale dla mnie to juz troche przesada.
Zgadzam sie bo przy biochemicznej te kreski mimo wszystko jskies sa ale nie trzeba sie ich doszukiwac

a ja sie zastanawiam po co samej sobie takie cos wmawiac? Ja rozumiem jak sie zobaczy cien cienia, ale Twoje testy pokazuja NOT PREGNANT wiec rozbieranie go, sprawdzanie kreski, ktora nie swiadczy kompletnie o niczym, bo w instrukcji masz wyraznie napisane jak odczytac wynik (NIE POPRZEZ ROZEBRANIE TESTU!!!!!!!) jest po prostu bezsensowne i bezcelowe. Ja rozumiem, ze kazda z nas ma ciezkie chwile przy negatywach ale dziewczyny, bez przesady... Nie wkladajcie sobie do glowy, ze mogla byc biochemiczna jesli testy sa negatywne bo to nie jest juz normalne! I przepraszam, jesli ktoras obrazilam, ale dla mnie to juz troche przesada.
Szczerze powiedziawszy też nie rozumiem rozbierania testu elektronicznego, przecież po to jest on elektroniczny, żeby właśnie nie musieć wpatrywać się w zabarwione paski. Tak samo jak nie rozumiem patrzenia na test ciążowy po schowaniu go do szafki na całą noc... no ale, każdy rozpatruje to inaczej 🤷

A ja 5 dc, okres się skończył, a z nim wszytskie bóle. I ten stan lubię najbardziej :) spokój w głowie, żadnych chińczyków siekajacych kapustę pod kopułą ;p to jest jedyny czas (do owulacji) kiedy czuję się zdrowa na umysle 🤣
Oj to prawda... A ja od jutra przez kolejne 2 dni będę skończoną wariatką... A jak poczuję pierwsze bóle @ to będzie rozczarowanie, wkurzenie, pretensje... I kilka dni trzeba będzie poczekać aż wszystko wróci do normy 🙁Piersi przestają boleć, już się nie łudzę.

reklama
Do góry