Lekarz będzie kazał powtórzyć bo może tak samo założyć że nastąpił błąd w laboratorium. Chyba że wynikło by coś z badania ale byłam u lekarki 27 stycznia i ani torbieli ani nic innego nie było co by dawało pozytywne wyniki testów.Bardziej mi z lekarzem chodziło Noto ze skoro nie ma podniesionej bety to czemu ci cienie wychodza
reklama
Saneatsui
Fanka BB :)
No właśnie szkodzi, nie powinno się w okolicach zagniezdzenia doprowadzać do skurczów (orgazmu) bo utrudnia zagniezdzenieRozrywka nie szkodzi, chyba że masz ogiera w domu to nie wnikam [emoji23] [emoji23]
Szkoda, że tym razem nie...
Też jestem tego zdania. Ja miałam kamyczek na nerce jak miałam krew w moczu, także może warto sobię zbadać mocz i kwas moczowy z krwi
Piękne kreseczki!
I tutaj też widać śliczną
Super kobitki!! Bardzo sie ciesze!
Verona26
To na spokojnie możesz zrobić bete [emoji4] 12dpo powinna wyjść, choć najbezpieczniej niby w terminie @. Ale już będzie pozytywna bo na teście kreska widoczna [emoji4]
11 albo 12 dni po owu
Verona26
Ja miałam.kamienie na sesjach to właśnie ciągle miałam krew w moczu, a nawet i białko. A masz jakieś bóle?
Hej dziewczyny, potrzebuję waszej rady, pierwszy raz w moczu na badaniu wyszły mi krwinki, brzuch boli i ciągnie do pleców troche, lekarz jutro dopiero a nie czuje sie za dobrze, miałyście może kiedyś tak ?
Jakieś domowe sposoby ? Żebym do jutra przetrwała
bleucoco
No dokładnie. Moja mama też całe życie od nastoletnich lat z wkładkami i nic jej nie jest, więc każdy organizm inny Najważniejsze, to siebie obserwowaćtez noszę codziennie wkładki i nie mam infekcji,infekcje zawsze sie pojawiały jak nie używałam wkładek,bo zawsze uczuliło mnie mydło,proszek w ktorym prana była bielizna,a wkładki nosze już hmmm z 20 lat ,wiec wystko zależy od danej osoby
bleucoco
Boziuu jakie to cudowne, też tak chce!! Ja mam jutro 29 dc, teoretycznie jutro mogę dostać plamień jeśli będzie tak jak miesiąc temu, ciekawa jestem bardzo jak to będzie!!Wrzucę wam zdjęcia cieni od 6lutego czyli 26dc do dziś 29dc. Dla porównania
bleucoco
Przykro mi Ech I to jeszcze po terminie, wcale się nie dziwię, że wierzyłaś, że nie przyjdzieWitam się w 1 dc.
Okres się rozkrecił.
Dół totalny.
reklama
Verona26
Na pierwszych 3 słabo, prawie niewidoczne na ostatnim śliczna kreska. Ja tez tak miałam także spoko [emoji4]
Wrzucę wam zdjęcia cieni od 6lutego czyli 26dc do dziś 29dc. Dla porównania