reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Bardziej mi z lekarzem chodziło Noto ze skoro nie ma podniesionej bety to czemu ci cienie wychodza
Lekarz będzie kazał powtórzyć bo może tak samo założyć że nastąpił błąd w laboratorium. Chyba że wynikło by coś z badania ale byłam u lekarki 27 stycznia i ani torbieli ani nic innego nie było co by dawało pozytywne wyniki testów.

reklama
Rozrywka nie szkodzi, chyba że masz ogiera w domu to nie wnikam [emoji23] [emoji23]

Szkoda, że tym razem nie...

Też jestem tego zdania. Ja miałam kamyczek na nerce jak miałam krew w moczu, także może warto sobię zbadać mocz i kwas moczowy z krwi ;)

Piękne kreseczki! :)

I tutaj też widać śliczną :)

Super kobitki!! Bardzo sie ciesze!
No właśnie szkodzi, nie powinno się w okolicach zagniezdzenia doprowadzać do skurczów (orgazmu) bo utrudnia zagniezdzenie

Wrzucę wam zdjęcia cieni od 6lutego czyli 26dc do dziś 29dc. Dla porównania

Załączniki

• IMG_20200209_144745.jpg
    IMG_20200209_144745.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 112
  • IMG_20200209_144912.jpg
    IMG_20200209_144912.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 108
  • IMG_20200209_145031.jpg
    IMG_20200209_145031.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 108
  • IMG_20200209_145733.jpg
    IMG_20200209_145733.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 107
Ja miałam.kamienie na sesjach to właśnie ciągle miałam krew w moczu, a nawet i białko. A masz jakieś bóle?
Hej dziewczyny, potrzebuję waszej rady, pierwszy raz w moczu na badaniu wyszły mi krwinki, brzuch boli i ciągnie do pleców troche, lekarz jutro dopiero a nie czuje sie za dobrze, miałyście może kiedyś tak ?
Jakieś domowe sposoby ? Żebym do jutra przetrwała :(

tez noszę codziennie wkładki i nie mam infekcji,infekcje zawsze sie pojawiały jak nie używałam wkładek,bo zawsze uczuliło mnie mydło,proszek w ktorym prana była bielizna,a wkładki nosze już hmmm z 20 lat ,wiec wystko zależy od danej osoby
No dokładnie. Moja mama też całe życie od nastoletnich lat z wkładkami i nic jej nie jest, więc każdy organizm inny :) Najważniejsze, to siebie obserwować :)

reklama
Do góry