reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Nie zaleca się noszenia codziennie wkładki bo że tak powiem kisisz tamte miejsca i to powoduje jeszcze większe wydzielanie śluzu przez cały miesiąc i może wzmagać występowanie infekcji. Kiedyś też tak robiłam. Teraz już sobie tego nie wyobrażam. Polecam bawełniane majtki, spanie bez majtek żeby wietrzyć okolice intymne i wkładki nie będą potrzebne. Tylko kilka dni się przemęczysz i zobaczysz różnicę [emoji846]
Tak, zawsze [emoji4] Rano i wieczorem wymieniam, zazwyczaj częściej nie trzeba.

Nie zaleca się noszenia codziennie wkładki bo że tak powiem kisisz tamte miejsca i to powoduje jeszcze większe wydzielanie śluzu przez cały miesiąc i może wzmagać występowanie infekcji. Kiedyś też tak robiłam. Teraz już sobie tego nie wyobrażam. Polecam bawełniane majtki, spanie bez majtek żeby wietrzyć okolice intymne i wkładki nie będą potrzebne. Tylko kilka dni się przemęczysz i zobaczysz różnicę [emoji846]
Nigdy nie miałam infekcji i zawsze grupa I na cytologii. Ginekolog nie zabronił mi nosić :) Wolę to niż brudne i mokre majtki cały dzień :)

Rozumiem, taka tylko moja rada, każdy robi jak uważa:) mi ginekolog powiedziała że lepiej zmieniać majtki niż nosić wkładkę, przestałam nosić i po kilku dniach przestała mi się brudzić bielizna ;)
Nigdy nie miałam infekcji i zawsze grupa I na cytologii. Ginekolog nie zabronił mi nosić :) Wolę to niż brudne i mokre majtki cały dzień :)

Rozumiem, taka tylko moja rada, każdy robi jak uważa:) mi ginekolog powiedziała że lepiej zmieniać majtki niż nosić wkładkę, przestałam nosić i po kilku dniach przestała mi się brudzić bielizna ;)
Każdy robi jak mu wygodniej :) Mi akurat tak i zawsze gine mówił, że wszystko w środku czyściutko itd. :) Infekcje miałam tylko po antybiotykach kiedyś. Teraz w tym cyklu miałam 1 raz infekcje po owu, ale 2 tyg. po antybiotyku. Co prawda późno (zawsze miałam od razu po), ale pewnie od antybiotyku niestety. Lactovaginal pomógł i już znowu spoko :)

No bzykanie to lepiej odpuścić bo jednak nie jest wskazane jak się nie wie czy kliklo czy nie;p bo można nieświadomie zaszkodzić.
Dzisiaj byliśmy u rodziców trochę pogadaliśmy i fajny relaks był więc jutro lezing w domu :) I w końcu odespie cały tydzień wstawiania i 4:30, śpię ile wlezie ;) A popołudniu może mi się uda z mężem na ps4 pograć, albo jak mu się nie będzie chciało to sobie anno 1800 odpale.. hmmm. Coś się wymyśli;)

Rozrywka nie szkodzi, chyba że masz ogiera w domu to nie wnikam 😂 😂

Część dziewczynki ja niestety witam się w 1 DC idealnie w terminie
emoji17.png
trudno nie wyszło ale zdarzylam się już przyzwyczaić przez tyle lat.

Podnoszę głowę do góry i walczę dalej
emoji123.png
przez luty sobie na spokojnie odpocznę a od marca ruszam z in vitro bo to już moja ostatnia deska ratunku
emoji110.png

A za was mocno trzymam kciuki uda wam się i kreseczki też będą ciemniały a bety rosły wysoko
emoji3590.png

Szkoda, że tym razem nie...

jesli dawał o sobie znać pęcherz i cewka, szczególnie z krwią to są to bardziej objawy zapalenia dróg moczowych a nie ciąży.

Też jestem tego zdania. Ja miałam kamyczek na nerce jak miałam krew w moczu, także może warto sobię zbadać mocz i kwas moczowy z krwi ;)

Heej 29dc @na srode . Test z teraz . Dla przypomnienia beta HCG negatywna w piątek .

Piękne kreseczki! :)

I tutaj też widać śliczną :)

Super kobitki!! Bardzo sie ciesze!

reklama
tez noszę codziennie wkładki i nie mam infekcji,infekcje zawsze sie pojawiały jak nie używałam wkładek,bo zawsze uczuliło mnie mydło,proszek w ktorym prana była bielizna,a wkładki nosze już hmmm z 20 lat ,wiec wystko zależy od danej osoby

Do góry