reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Nie zaleca się noszenia codziennie wkładki bo że tak powiem kisisz tamte miejsca i to powoduje jeszcze większe wydzielanie śluzu przez cały miesiąc i może wzmagać występowanie infekcji. Kiedyś też tak robiłam. Teraz już sobie tego nie wyobrażam. Polecam bawełniane majtki, spanie bez majtek żeby wietrzyć okolice intymne i wkładki nie będą potrzebne. Tylko kilka dni się przemęczysz i zobaczysz różnicę [emoji846]
Tak, zawsze [emoji4] Rano i wieczorem wymieniam, zazwyczaj częściej nie trzeba.

Nie zaleca się noszenia codziennie wkładki bo że tak powiem kisisz tamte miejsca i to powoduje jeszcze większe wydzielanie śluzu przez cały miesiąc i może wzmagać występowanie infekcji. Kiedyś też tak robiłam. Teraz już sobie tego nie wyobrażam. Polecam bawełniane majtki, spanie bez majtek żeby wietrzyć okolice intymne i wkładki nie będą potrzebne. Tylko kilka dni się przemęczysz i zobaczysz różnicę [emoji846]
Nigdy nie miałam infekcji i zawsze grupa I na cytologii. Ginekolog nie zabronił mi nosić :) Wolę to niż brudne i mokre majtki cały dzień :)

Rozumiem, taka tylko moja rada, każdy robi jak uważa:) mi ginekolog powiedziała że lepiej zmieniać majtki niż nosić wkładkę, przestałam nosić i po kilku dniach przestała mi się brudzić bielizna ;)
Nigdy nie miałam infekcji i zawsze grupa I na cytologii. Ginekolog nie zabronił mi nosić :) Wolę to niż brudne i mokre majtki cały dzień :)

Rozumiem, taka tylko moja rada, każdy robi jak uważa:) mi ginekolog powiedziała że lepiej zmieniać majtki niż nosić wkładkę, przestałam nosić i po kilku dniach przestała mi się brudzić bielizna ;)
Każdy robi jak mu wygodniej :) Mi akurat tak i zawsze gine mówił, że wszystko w środku czyściutko itd. :) Infekcje miałam tylko po antybiotykach kiedyś. Teraz w tym cyklu miałam 1 raz infekcje po owu, ale 2 tyg. po antybiotyku. Co prawda późno (zawsze miałam od razu po), ale pewnie od antybiotyku niestety. Lactovaginal pomógł i już znowu spoko :)

No bzykanie to lepiej odpuścić bo jednak nie jest wskazane jak się nie wie czy kliklo czy nie;p bo można nieświadomie zaszkodzić.
Dzisiaj byliśmy u rodziców trochę pogadaliśmy i fajny relaks był więc jutro lezing w domu :) I w końcu odespie cały tydzień wstawiania i 4:30, śpię ile wlezie ;) A popołudniu może mi się uda z mężem na ps4 pograć, albo jak mu się nie będzie chciało to sobie anno 1800 odpale.. hmmm. Coś się wymyśli;)

Rozrywka nie szkodzi, chyba że masz ogiera w domu to nie wnikam 😂 😂

Część dziewczynki ja niestety witam się w 1 DC idealnie w terminie
emoji17.png
trudno nie wyszło ale zdarzylam się już przyzwyczaić przez tyle lat.

Podnoszę głowę do góry i walczę dalej
emoji123.png
przez luty sobie na spokojnie odpocznę a od marca ruszam z in vitro bo to już moja ostatnia deska ratunku
emoji110.png

A za was mocno trzymam kciuki uda wam się i kreseczki też będą ciemniały a bety rosły wysoko
emoji3590.png

Szkoda, że tym razem nie...

jesli dawał o sobie znać pęcherz i cewka, szczególnie z krwią to są to bardziej objawy zapalenia dróg moczowych a nie ciąży.

Też jestem tego zdania. Ja miałam kamyczek na nerce jak miałam krew w moczu, także może warto sobię zbadać mocz i kwas moczowy z krwi ;)

Heej 29dc @na srode . Test z teraz . Dla przypomnienia beta HCG negatywna w piątek .

Piękne kreseczki! :)

I tutaj też widać śliczną :)

Super kobitki!! Bardzo sie ciesze!

reklama
tez noszę codziennie wkładki i nie mam infekcji,infekcje zawsze sie pojawiały jak nie używałam wkładek,bo zawsze uczuliło mnie mydło,proszek w ktorym prana była bielizna,a wkładki nosze już hmmm z 20 lat ,wiec wystko zależy od danej osoby

Do góry