reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

W czwartek mam pierwszą wizytę u gina od niepłodności. Myślicie, że warto zrobić wcześniej betę? Kurde, jestem zielona w tym temacie, bo to moje pierwsze bladziochy w życiu, a mam 34 lata🤦‍♀️ nigdy nie robiłam bety. Czy to też trzeba robić rano, czy można po południu? A może spróbować jeszcze sikanca przed beta?
W tym cyklu tak mi się poprzestawialo, że już sama nie wiem, kiedy mam termin @. Owu była wcześniej, więc @ też powinna się przesunąć, teoretycznie zostało do @ 4/5 dni. Oczywiście liczę , że nie przyjdzie

Do czwartku to z bladziocha powinna zrobić się ładna kreseczka [emoji16] betę oczywiście możesz zeobic dla potwierdzenia. Pora dnia nie ma znaczenia

reklama
O krwinkach nie powiem bo się nie znam.
Ale skoro są liczne bakterie to może doszło do jakiegoś zaognienia skóry od środka z powodu zapalenia i stąd się krwinki przedostają.
Na pewno dostaniesz coś na bakterie.

Dużo pij, jedz żurawinę. Weź sobie Urosept lub Furagine (bez recepty) i spróbuj te bakterie wysikać..
Pije wodę z cytryną, sklepy pozamykane to żurawiny nie ogarnę ale jakaś furaginę kupięz wczoraj nie było aż tak źle, dzis to mam wrażenie że podbrzusze mi pęknie

Mnie przed okresem bardzo bolał brzuch właśnie jak na okres. Bolał tak chyba z 5 dni gdzieś do 31 dc. A później ustali. U teraz sporadycznie. Mnie dojrzały bardzo cycki, w sumie do dzisiaj bolą... Ale troszkę jakby mniej [emoji4] Ja ogólnie teraz zuje się jakoś mega dobrze, wgl zaczęłam się martwić bo kompletnie nie czuje się na ciążę... A wizyta dopiero 18 więc jeszcze ponad tydzień [emoji58][emoji2356]
@Verona26 a jak Ty się w ogóle czujesz? Miałaś jakieś dolegliwości bo jak dobrze pamiętam robiłaś test przed terminem okresu. Ja czuję takie jakby napięcie w dole brzucha czasem mnie zaboli okresowo czasem tylko z prawej strony coś czuję.

reklama
Dziewczyny melduje się i ja! Myślałam ze juz po cyklu, jednak dzisiaj zrobiłam test owu i zobaczcie! 17 dc przy cyklach 29-30. Zawsze myślałam ze owu mam max do 13-14 dc i potem juz nie było za duzo starań.
Jakieś porady jak teraz działać? [emoji2]Zobacz załącznik 1078081

Zadziałał od dziś przed dwa kolejne dni tak jak się działa przy robieniu dzieci ;)

Do góry