reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Z szyjka to już czarna magia 🙈 może się nauczę kiedyś tego bo przyznam że próbowałam ale nie mogę wyłapać tego. Mnie dziwi ból brzucha od kilku dni jak na @ dosłownie. Myślałam o teście ale uznałam że bez sensu robić bo nic przecież nie pokaże bo to 10 dzien cyklu.
To mogą być bóle przed owu :) Badanie szyjki jest łatwe. Umyj ręce i zobacz jednym palcem czy wyczuwasz szyjkę. To taki jakby kikutek z wzglębieniem :D Teraz już może być trudno wyczwalna skoro masz dni płodne. Powinna być rozmiękczona. Ja mam zawsze tak rozmiękczoną, że zlewa się ze ściankami pochwy, a w dni niepłodne jest nisko i twarda :)

reklama
O krwinkach nie powiem bo się nie znam.
Ale skoro są liczne bakterie to może doszło do jakiegoś zaognienia skóry od środka z powodu zapalenia i stąd się krwinki przedostają.
Na pewno dostaniesz coś na bakterie.

Dużo pij, jedz żurawinę. Weź sobie Urosept lub Furagine (bez recepty) i spróbuj te bakterie wysikać..
Krwinki w moczu czyli krwiomocz. Czasem wychodzi w badaniu, jeśli zrobi się kilka dni po @.

W takim razie ja wybrałabym się do lekarza i w wtedy na pewno wszystko się uda! Ja w was dziewczyny wierzę! I życzę wszystkiego dobrego dwóch kresek wysokich bet i małych pięknych bobasów 😍
Hej tak ogólnie zrobiłam rano test clear blue zanim zaczęłam krwawić, otworzyłam go i ta druga kreska która wczoraj była jasna dzisiaj jest już ciemniejsza ja wiem ze dostałam okres ale to wszystko jest dla mnie dziwne... myślicie ze mogłam byc w ciąży biochemicznej?

@Verona26 a jak Ty się w ogóle czujesz? Miałaś jakieś dolegliwości bo jak dobrze pamiętam robiłaś test przed terminem okresu. Ja czuję takie jakby napięcie w dole brzucha czasem mnie zaboli okresowo czasem tylko z prawej strony coś czuję.

reklama
Kurde, zafiksowałam się na te testy owulacyjne, jutro przyjdą to zaczynam pomiary [emoji4] U mnie cykle do 31, to może na drugiej połowie cyklu powinnam się skupić. Zobaczymy [emoji134]

Ja robiłam od 3dc żeby przetestować jak cały cykl wyglada i będę robiła chyba do konca. Od 3 do 16dc miałam same jasne linie, aż nagle dzisiaj bardzo ciemna.

Do góry