reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Z szyjka to już czarna magia 🙈 może się nauczę kiedyś tego bo przyznam że próbowałam ale nie mogę wyłapać tego. Mnie dziwi ból brzucha od kilku dni jak na @ dosłownie. Myślałam o teście ale uznałam że bez sensu robić bo nic przecież nie pokaże bo to 10 dzien cyklu.
To mogą być bóle przed owu :) Badanie szyjki jest łatwe. Umyj ręce i zobacz jednym palcem czy wyczuwasz szyjkę. To taki jakby kikutek z wzglębieniem :D Teraz już może być trudno wyczwalna skoro masz dni płodne. Powinna być rozmiękczona. Ja mam zawsze tak rozmiękczoną, że zlewa się ze ściankami pochwy, a w dni niepłodne jest nisko i twarda :)

reklama
O krwinkach nie powiem bo się nie znam.
Ale skoro są liczne bakterie to może doszło do jakiegoś zaognienia skóry od środka z powodu zapalenia i stąd się krwinki przedostają.
Na pewno dostaniesz coś na bakterie.

Dużo pij, jedz żurawinę. Weź sobie Urosept lub Furagine (bez recepty) i spróbuj te bakterie wysikać..
Krwinki w moczu czyli krwiomocz. Czasem wychodzi w badaniu, jeśli zrobi się kilka dni po @.

W takim razie ja wybrałabym się do lekarza i w wtedy na pewno wszystko się uda! Ja w was dziewczyny wierzę! I życzę wszystkiego dobrego dwóch kresek wysokich bet i małych pięknych bobasów 😍
Hej tak ogólnie zrobiłam rano test clear blue zanim zaczęłam krwawić, otworzyłam go i ta druga kreska która wczoraj była jasna dzisiaj jest już ciemniejsza ja wiem ze dostałam okres ale to wszystko jest dla mnie dziwne... myślicie ze mogłam byc w ciąży biochemicznej?

@Verona26 a jak Ty się w ogóle czujesz? Miałaś jakieś dolegliwości bo jak dobrze pamiętam robiłaś test przed terminem okresu. Ja czuję takie jakby napięcie w dole brzucha czasem mnie zaboli okresowo czasem tylko z prawej strony coś czuję.

reklama
Kurde, zafiksowałam się na te testy owulacyjne, jutro przyjdą to zaczynam pomiary [emoji4] U mnie cykle do 31, to może na drugiej połowie cyklu powinnam się skupić. Zobaczymy [emoji134]

Ja robiłam od 3dc żeby przetestować jak cały cykl wyglada i będę robiła chyba do konca. Od 3 do 16dc miałam same jasne linie, aż nagle dzisiaj bardzo ciemna.

Do góry