reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Będę trzymać kciuki [emoji110] Ja należałam do kółka szachowego w liceum[emoji2958]
Nie wiem bo nigdy nie próbowałam;p mogę nie mieć na tyle cierpliwosci.

O kurde A mnie mogło, zjedliśmy śniadanie i usnełam, WGL mogłabym ciągle spać.
Okres się dalej nie rozkręca, teraz brązowo różowy śluz ale tylko przy wycieraniu, na podpasce nic nie ma.
Jak się do rana nie pojawi normalny okres to rano powtarzam betę (robiłam w sobotę rano ale wyniki dopiero jutro o 14)

Mój kocha piłkę, sam w nią gra [emoji4] Ja lubię oglądać mecze, Ale tylko reprezentacji [emoji23][emoji23] Tak z rana mam przerabane bo u mnie całe dnie w Tv-ku leci zielona trawa [emoji2356][emoji2356][emoji2368][emoji58]
Mój nienawidzi piłki [emoji85]
Mój by chciał żebym była bardziej wyluzowana A ja zawsze wszystko dokładnie sprawdzam i planuje xD także nie ma ideałów :)

Ja przed ciąża byłam pewna że owu mam 17dc tak pokazywały mi kalendarzyki A jak zrobiłam test owu okazało się że mam już w 15dc więc doby nie wstyd ciekaw czy byłaby ciąża... [emoji2368][emoji848]
Ja tez nam 31dniowe i zawsze nam owulacje w 15-17 dniu :-)zaczynam robic w ok 12 dniu cyklu

reklama
Do góry