reklama
katherinnn
Fanka BB :)
W czwartek mam pierwszą wizytę u gina od niepłodności. Myślicie, że warto zrobić wcześniej betę? Kurde, jestem zielona w tym temacie, bo to moje pierwsze bladziochy w życiu, a mam 34 lata nigdy nie robiłam bety. Czy to też trzeba robić rano, czy można po południu? A może spróbować jeszcze sikanca przed beta?Jednak znalazłam w szafie jakiś test strumieniowy i rano o 6 zrobiłam sikanca. Potem poszłam dalej spać, żeby nie patrzeć no i teraz dopiero patrzę i widzę bladzioszka. Test z fimy mamavita. 11 dc
W tym cyklu tak mi się poprzestawialo, że już sama nie wiem, kiedy mam termin @. Owu była wcześniej, więc @ też powinna się przesunąć, teoretycznie zostało do @ 4/5 dni. Oczywiście liczę , że nie przyjdzie
Saneatsui
Mój nienawidzi piłki [emoji85]H
Haha mi maz mowi ze do jego idealu brakuje mi wlasnie frania z nim i ogladania pilki
Mój by chciał żebym była bardziej wyluzowana A ja zawsze wszystko dokładnie sprawdzam i planuje xD także nie ma ideałów
Mikstura
To byś się nadawała do gry w szachy
Mój nienawidzi piłki [emoji85]
Mój by chciał żebym była bardziej wyluzowana A ja zawsze wszystko dokładnie sprawdzam i planuje xD także nie ma ideałów
Paulina_1982
.
Ostatnia edycja:
Mikstura
Kurde, zafiksowałam się na te testy owulacyjne, jutro przyjdą to zaczynam pomiary [emoji4] U mnie cykle do 31, to może na drugiej połowie cyklu powinnam się skupić. Zobaczymy [emoji134]
Dziewczyny melduje się i ja! Myślałam ze juz po cyklu, jednak dzisiaj zrobiłam test owu i zobaczcie! 17 dc przy cyklach 29-30. Zawsze myślałam ze owu mam max do 13-14 dc i potem juz nie było za duzo starań.
Jakieś porady jak teraz działać? [emoji2]Zobacz załącznik 1078081
Ja tez nam 31dniowe i zawsze nam owulacje w 15-17 dniu :-)zaczynam robic w ok 12 dniu cykluKurde, zafiksowałam się na te testy owulacyjne, jutro przyjdą to zaczynam pomiary [emoji4] U mnie cykle do 31, to może na drugiej połowie cyklu powinnam się skupić. Zobaczymy [emoji134]
Chyba dzisiaj i pojutrze
Dziewczyny melduje się i ja! Myślałam ze juz po cyklu, jednak dzisiaj zrobiłam test owu i zobaczcie! 17 dc przy cyklach 29-30. Zawsze myślałam ze owu mam max do 13-14 dc i potem juz nie było za duzo starań.
Jakieś porady jak teraz działać? [emoji2]Zobacz załącznik 1078081
Saneatsui
Nie wiem bo nigdy nie próbowałam;p mogę nie mieć na tyle cierpliwosci.To byś się nadawała do gry w szachy
O kurde A mnie mogło, zjedliśmy śniadanie i usnełam, WGL mogłabym ciągle spać.
Okres się dalej nie rozkręca, teraz brązowo różowy śluz ale tylko przy wycieraniu, na podpasce nic nie ma.
Jak się do rana nie pojawi normalny okres to rano powtarzam betę (robiłam w sobotę rano ale wyniki dopiero jutro o 14)
reklama
Nosisz codziennie wkładkę?
Po @ chyba najlepiej jak już skończy się krwawienie [emoji4] Ja badam na podstawie tego co mam na wkładce, bo mam przez cały cykl.
Po @ mam trochę mlecznobiałożółty, ale mało, później robi się woda, później jeden dzień mam białko jaja kurzego i następnego dnia już sucho. Później dużo mlecznego śluzu i tak się utrzymuje do @. Ale w tym cyklu sucho, więc jest inaczej [emoji2372] Łączę to z badaniem szyjki, ale tylko do dnia po owu, czyli jak już opadnie i jest twarda to nie badam do @.