No nic innego nie pozostaje tylko czekaćNie mysl tyle dopoki nie ma @ jest nadzieje. A cos tam bety bylo moze dopiero rosnie czekaj cierpliwie a te kreski az takie blade nie sa
reklama
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
U mnie dziś 16 dc wg apki owulacja i wg testu owu chyba również? Zobacz załącznik 1077595
Czyli wszystko jak w zegarku. Test się zgrywa z apka [emoji846] nic tylko działać.
U mnie natomiast dziś 18dc a testy woj dalej negatywne [emoji24][emoji24] temperatura nisko, tylko śluzu dużo. załamka. Coś czuje cykl bezowulacyjny [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji26][emoji26][emoji26]
ForgetMeeNot
Gdyby można tak było mieć trwałą ondulacje przez cały cykl...
Oooo jestem za [emoji846][emoji846][emoji846]
Daraa_94
Może działaj mimo to! Dziewczyny tu pisały o testach owu negatywnych a ciążowe pozytywne
Ja w szoku jestem. Nie wiem na ile to możliwe ale odkąd biorę euthyrox i dostinex to i libido i sluz odczułam. Może się w końcu unormuje wszystko.
Ja w szoku jestem. Nie wiem na ile to możliwe ale odkąd biorę euthyrox i dostinex to i libido i sluz odczułam. Może się w końcu unormuje wszystko.
Czyli wszystko jak w zegarku. Test się zgrywa z apka [emoji846] nic tylko działać.
U mnie natomiast dziś 18dc a testy woj dalej negatywne [emoji24][emoji24] temperatura nisko, tylko śluzu dużo. załamka. Coś czuje cykl bezowulacyjny [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji26][emoji26][emoji26]
Rudaa94
Mi wystarczy ze prywatnie na wizyty chodze na operacje mnie nie stac po prostu
Mój mąż też miał skierowanie "pilne" na usunięcie takiej zmiany na nodze, czas oczekiwania podobny jak u Cb, 9-12mcy, a jak nie pilne, to... UWAGA 2027rok[emoji23] w końcu poszedł prywatnie. ehhh jak to mówią trzeba mieć zdrowie żeby chorować w tym kraju [emoji23][emoji23][emoji23]
ForgetMeeNot
28 dc czyli lada dzień się wyjaśni.
Cycki bolą okropnie, brzuch trochę ciągnie.
Wczoraj badałam szyjkę - bardzo nisko, bardzo twarda i otwarta. Czyli raczej na @.
PS. Faktycznie ciasna jestem, hmm...
Trzymam kciuki zeby @ się nie pojawiła [emoji846]
ForgetMeeNot
serio dziewczyny pierwszy raz mam taka sytuacje i mąż widział normalnie kreskę co zawsze mówił mi szczerze ze nie ma niestety tej drugiej kreski i wy widzieliście a ten test który mam przed sobą... trzeba się dopatrzeć zeby coś zobaczyc z reszta wrzucam zdjęcia, co do opieki to trochę tak do 3 miesiaca nie robią nic cokolwiek by się nie działo uważają ze to tylko płód i jeżeli cokolwiek zaczyna złego się dziać to znaczy ze płód jest chory i organizm musi go zwalczyć nie wspomagają Luteina niczym
Widzę cień na jednym i drugim. Trzymam kciuki. I tak jak dzieczyny radzą. Kup clearblue może. Ona są bardzo dokładne
ElaStyczna
Mimo wszystko dzialajcie dla mnie wazniejszy bylby sluz skoro jest niz testyCzyli wszystko jak w zegarku. Test się zgrywa z apka [emoji846] nic tylko działać.
ForgetMeeNot
Hej u mnie dziś 28dc @ niby w środę i na paskowym teście nie z pierwszego moczu kolejny oszukaniec ledwo widoczny na zdjęciu . Eh
Widać kreseczkę [emoji7]
reklama
Wszystko było by spoko gdyby nie to że beta HCG negatywnaWidać kreseczkę [emoji7]