reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Może działaj mimo to! Dziewczyny tu pisały o testach owu negatywnych a ciążowe pozytywne [emoji4]

Ja w szoku jestem. Nie wiem na ile to możliwe ale odkąd biorę euthyrox i dostinex to i libido i sluz odczułam. Może się w końcu unormuje wszystko.

Ja na tych lekach przed poprzednia ciąża tez tak miałam. Teraz z kolei jestem ma euthyrox i metforminie [emoji846]
Działamy, działamy ale jakos nie widzę nadziei na ten cykl i frustracja mnie dopada [emoji58]

reklama
Ja na tych lekach przed poprzednia ciąża tez tak miałam. Teraz z kolei jestem ma euthyrox i metforminie [emoji846]
Działamy, działamy ale jakos nie widzę nadziei na ten cykl i frustracja mnie dopada [emoji58]
Ja jestem cały czas pozytywnie nastawiona a co wyjdzie a raczej nie wyjdzie.[emoji2368][emoji85] Będę się martwić 22.02 [emoji23] ale testu nie zrobię dopóki się nie spozni 3 dni. [emoji23][emoji849]

Ostatnie miesiące też byłam przybita ale chyba słońca mi było trzeba [emoji274]

reklama
@Goska2792 hmmmm to faktycznie dziwna sytaucja. A jaki to test. Chociaż ja w poprzednim cyklu miałam wyraźna kreske na bobotescie i na pinku strumieniowym, a beta negatywna i już więcej ich nie kupie. Mam jeszcze 3 pinki płytkowe 🤯🤯( mąż dokupił do testów owulacyjnych) pewnie je zrobie ale wezmę na nie od razu poprawkę.

@Daraa_94, ooo tak. Trochę słońca i od razu chce się żyć [emoji274][emoji274][emoji274]

Do góry