reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ten sam... powtórzę to w poniedzialek

Załączniki

• 20200206_175932.jpg
    20200206_175932.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 129
reklama
Ja robię owulacyjny godzinie bo chce zmarnować te gesty i kreska się pojawia zanim pasek się zamoczy [emoji23][emoji23][emoji23] Tak wygląda w ciąży dla dziewczyn które pytaly [emoji4]
A probowalas z ciekawosci owulacyjny test zrobic? Tez powinna gruba krecha byc :D
Kontrolna ginie przy testowej [emoji23][emoji23]
20200207_124808.jpeg

Kurde widać. A może beta poskoczyla?
Nie mam pojęcia . Mam jeszcze trochę tych testów więc będę powtarzać rano. Dzis 11dpo jeśli owulacja była 28 bądź 10dpo jeśli była 29 stycznia. Na USG jak byłam 27 stycznia miałam pęcherzyk 18mm i mówiła że albo 28 pęknie albo 29, ale nie wiem? Może za wcześnie tą beta zrobiona tylko że skąd w takim razie te cienie . Chyba że błąd laboratorium.. nie wiem nie robię sobie nadziei.

Było oczywiście! Test z rana był mega słaby ciężko było widać A wieczorny wyrazniejszy oczywiście obie kreski po czasie, ta druga nawet po 2 lampkach wina [emoji4][emoji33][emoji2356]
Bylo bylo :) wypowiem sie za kolezanke, bo kolezanka chyba jeszcze poduszke przytula ;)

Ja te widzisz miałam cienie cieni na początku. W sobotę rano był taki cień że prawie nie widoczny wieczorem był trochę wyrazniejszy. Ale obie kreske wyszły po czasie więc dziewczyny kazały na nie nie patrzeć i wyrzucić. Tylko im bardziej schly to kreski były wyrazniejsze [emoji4] A beta na następny dzień dopiero 13.25w 11 dpo wiec implantacja musiała być gdzieś w 9dpo [emoji4] tak myślę [emoji4]
Nie mam pojęcia . Mam jeszcze trochę tych testów więc będę powtarzać rano. Dzis 11dpo jeśli owulacja była 28 bądź 10dpo jeśli była 29 stycznia. Na USG jak byłam 27 stycznia miałam pęcherzyk 18mm i mówiła że albo 28 pęknie albo 29, ale nie wiem? Może za wcześnie tą beta zrobiona tylko że skąd w takim razie te cienie . Chyba że błąd laboratorium.. nie wiem nie robię sobie nadziei.

Nie mysl tyle dopoki nie ma @ jest nadzieje. A cos tam bety bylo moze dopiero rosnie 😍😍 czekaj cierpliwie a te kreski az takie blade nie sa

reklama
No niestety. Jeśli chodzi o sluzbe zdrowia to w naszym kraju ona kuleje. Ale z kolei gdzie indziej to tez kolorowo nie jest. Ja sie zapisywalam teraz na artroskopie na za 13.5 miesiaca na pilne :) stabilny to jest poczatek 2023 roku :) a do tej pory normalnie bym jechala na przeciwbolowych pewnie , a ze nie moge to zostalo mi sie oszczedzac maksymalnie :)
Mój mąż też miał skierowanie "pilne" na usunięcie takiej zmiany na nodze, czas oczekiwania podobny jak u Cb, 9-12mcy, a jak nie pilne, to... UWAGA 2027rok😂 w końcu poszedł prywatnie. ehhh jak to mówią trzeba mieć zdrowie żeby chorować w tym kraju 😂😂😂

Do góry