sara931223
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kontrolna ginie przy testowej [emoji23][emoji23]A probowalas z ciekawosci owulacyjny test zrobic? Tez powinna gruba krecha byc
Wiem, w poprzedniej ciąży miałam cień dopiero dzień po @, dzień przed było biało, dlatego jeszcze wierzę .No bo to jest jeszcze wczesnie :-) czasem i w dniu miesiaczki nie pokazuje takze trzeba dotrwac do konca :-)
Twoj test jest po prostu zalany i cala linia sie rozlala. Musisz powtorzyc za kilka dniU mnie jeszcze lepiej
Hej u mnie dziś 28dc @ niby w środę i na paskowym teście nie z pierwszego moczu kolejny oszukaniec ledwo widoczny na zdjęciu . Eh
Nie mam pojęcia . Mam jeszcze trochę tych testów więc będę powtarzać rano. Dzis 11dpo jeśli owulacja była 28 bądź 10dpo jeśli była 29 stycznia. Na USG jak byłam 27 stycznia miałam pęcherzyk 18mm i mówiła że albo 28 pęknie albo 29, ale nie wiem? Może za wcześnie tą beta zrobiona tylko że skąd w takim razie te cienie . Chyba że błąd laboratorium.. nie wiem nie robię sobie nadziei.Kurde widać. A może beta poskoczyla?
Bylo bylo wypowiem sie za kolezanke, bo kolezanka chyba jeszcze poduszke przytula
Nie mam pojęcia . Mam jeszcze trochę tych testów więc będę powtarzać rano. Dzis 11dpo jeśli owulacja była 28 bądź 10dpo jeśli była 29 stycznia. Na USG jak byłam 27 stycznia miałam pęcherzyk 18mm i mówiła że albo 28 pęknie albo 29, ale nie wiem? Może za wcześnie tą beta zrobiona tylko że skąd w takim razie te cienie . Chyba że błąd laboratorium.. nie wiem nie robię sobie nadziei.
Nie mysl tyle dopoki nie ma @ jest nadzieje. A cos tam bety bylo moze dopiero rosnie czekaj cierpliwie a te kreski az takie blade nie saNie mam pojęcia . Mam jeszcze trochę tych testów więc będę powtarzać rano. Dzis 11dpo jeśli owulacja była 28 bądź 10dpo jeśli była 29 stycznia. Na USG jak byłam 27 stycznia miałam pęcherzyk 18mm i mówiła że albo 28 pęknie albo 29, ale nie wiem? Może za wcześnie tą beta zrobiona tylko że skąd w takim razie te cienie . Chyba że błąd laboratorium.. nie wiem nie robię sobie nadziei.
Mój mąż też miał skierowanie "pilne" na usunięcie takiej zmiany na nodze, czas oczekiwania podobny jak u Cb, 9-12mcy, a jak nie pilne, to... UWAGA 2027rok w końcu poszedł prywatnie. ehhh jak to mówią trzeba mieć zdrowie żeby chorować w tym krajuNo niestety. Jeśli chodzi o sluzbe zdrowia to w naszym kraju ona kuleje. Ale z kolei gdzie indziej to tez kolorowo nie jest. Ja sie zapisywalam teraz na artroskopie na za 13.5 miesiaca na pilne stabilny to jest poczatek 2023 roku a do tej pory normalnie bym jechala na przeciwbolowych pewnie , a ze nie moge to zostalo mi sie oszczedzac maksymalnie