reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ten sam... powtórzę to w poniedzialek

Załączniki

• 20200206_175932.jpg
    20200206_175932.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 132
reklama
Ja robię owulacyjny godzinie bo chce zmarnować te gesty i kreska się pojawia zanim pasek się zamoczy [emoji23][emoji23][emoji23] Tak wygląda w ciąży dla dziewczyn które pytaly [emoji4]
A probowalas z ciekawosci owulacyjny test zrobic? Tez powinna gruba krecha byc :D
Kontrolna ginie przy testowej [emoji23][emoji23]
20200207_124808.jpeg

Kurde widać. A może beta poskoczyla?
Nie mam pojęcia . Mam jeszcze trochę tych testów więc będę powtarzać rano. Dzis 11dpo jeśli owulacja była 28 bądź 10dpo jeśli była 29 stycznia. Na USG jak byłam 27 stycznia miałam pęcherzyk 18mm i mówiła że albo 28 pęknie albo 29, ale nie wiem? Może za wcześnie tą beta zrobiona tylko że skąd w takim razie te cienie . Chyba że błąd laboratorium.. nie wiem nie robię sobie nadziei.

Było oczywiście! Test z rana był mega słaby ciężko było widać A wieczorny wyrazniejszy oczywiście obie kreski po czasie, ta druga nawet po 2 lampkach wina [emoji4][emoji33][emoji2356]
Bylo bylo :) wypowiem sie za kolezanke, bo kolezanka chyba jeszcze poduszke przytula ;)

Ja te widzisz miałam cienie cieni na początku. W sobotę rano był taki cień że prawie nie widoczny wieczorem był trochę wyrazniejszy. Ale obie kreske wyszły po czasie więc dziewczyny kazały na nie nie patrzeć i wyrzucić. Tylko im bardziej schly to kreski były wyrazniejsze [emoji4] A beta na następny dzień dopiero 13.25w 11 dpo wiec implantacja musiała być gdzieś w 9dpo [emoji4] tak myślę [emoji4]
Nie mam pojęcia . Mam jeszcze trochę tych testów więc będę powtarzać rano. Dzis 11dpo jeśli owulacja była 28 bądź 10dpo jeśli była 29 stycznia. Na USG jak byłam 27 stycznia miałam pęcherzyk 18mm i mówiła że albo 28 pęknie albo 29, ale nie wiem? Może za wcześnie tą beta zrobiona tylko że skąd w takim razie te cienie . Chyba że błąd laboratorium.. nie wiem nie robię sobie nadziei.

Nie mysl tyle dopoki nie ma @ jest nadzieje. A cos tam bety bylo moze dopiero rosnie 😍😍 czekaj cierpliwie a te kreski az takie blade nie sa

reklama
No niestety. Jeśli chodzi o sluzbe zdrowia to w naszym kraju ona kuleje. Ale z kolei gdzie indziej to tez kolorowo nie jest. Ja sie zapisywalam teraz na artroskopie na za 13.5 miesiaca na pilne :) stabilny to jest poczatek 2023 roku :) a do tej pory normalnie bym jechala na przeciwbolowych pewnie , a ze nie moge to zostalo mi sie oszczedzac maksymalnie :)
Mój mąż też miał skierowanie "pilne" na usunięcie takiej zmiany na nodze, czas oczekiwania podobny jak u Cb, 9-12mcy, a jak nie pilne, to... UWAGA 2027rok😂 w końcu poszedł prywatnie. ehhh jak to mówią trzeba mieć zdrowie żeby chorować w tym kraju 😂😂😂

Do góry