Tak slyszalam ze paracetamon jest na wszystko kurde zenada a taki kraj rozwinietyTam nie ma opieki dla.. wszystkich!! Ja się pójdę teraz zapytać, może się doproszę o sprawdzenie drożności jajowodów.. Może się uda.. ale znając ich to dadzą paracetamol i powiedzą żebym dalej próbowała
reklama
misiaidymek
Zaciekawiona BB
u góry z wczoraj na dole z dziś...sprobuj moze zatestowac clearblue cyfrowym...
Załączniki
Rudaa94
Fanka BB :)
Mi sie wydaja zblizone. Poczekaj jeszcze. Niech hormon dobrze zaskoczy i wtedy beddzie mam nadzieje wyrazniej
u góry z wczoraj na dole z dziś...
Qwertyy77
Ta.. Oni są sto lat za murzynami.. Problem w tym że tu opieka medyczna jest za darmo, niby fajnie, ale przez to oszczędzają na wwszytski, nie chcą robić badań, przepisywać antybiotyków, no nic.. A prywatnie nie ma tu zabardzo lekarzy a jak są to ceny z kosmosu, taki to rozwinięty krajTak slyszalam ze paracetamon jest na wszystko kurde zenada a taki kraj rozwiniety
bleucoco
To trzymam kciuki żeby się udało z betą przed walentynkamiBędę trzymała za to mocni kciuki...❤❤
Ja na razie nikomu nie mówię... Bo wiadomo nic pewnego...
Chciałam zrobić niespodziankę mojemu w Wlaentynki, ale nie wiem czy uda mi sie zrobić betę...
Mam to samo...No niestety u mnie biel vizira. Teraz przez cztery dni będę sobie wmawiać, że test zrobiony za wcześnie, a potem przyjdzie @...
mangusta87
ja mam taki okres ze w nocy niczym potop
od okresu nastolatki tak nie mialam
od okresu nastolatki tak nie mialam
bleucoco
No tak, ja mam tak samo. Ale akurat rano nie lubimy obydwoje A wieczorem jakoś naturalnie to wychodzi, nie ma „chodź idziemy robić bo mam dni płodne”.Powiem Ci ze nie lubie rano.
Ale sprawia mi przyjemosc jak jemu jest dobrze.
Najfajniej jest wieczorem. Gra wstepna, klimacik itp.
Ale nie zawsze potrzebuje orgazmu zeby sie zaspokoic.to właśnie jest milosc
Co prawda wie kiedy jest owu i musimy się „bardziej” postarać, ale bez spiny
Paulina_1982
.
Ostatnia edycja:
reklama
bleucoco
Nie bada się szyjki przed @ jak się stara o dziecko. U każdej kobiety szyjka unosi się i zamyka w innym czasie. U niektórych zaraz po zapłodnieniu, u innych dopiero w dniu @ albo nawet tydzień lub dwa tygodnie po. Nie badamy szyjki przed @ żeby się nie zniechęcać!28 dc czyli lada dzień się wyjaśni.
Cycki bolą okropnie, brzuch trochę ciągnie.
Wczoraj badałam szyjkę - bardzo nisko, bardzo twarda i otwarta. Czyli raczej na @.
PS. Faktycznie ciasna jestem, hmm...