reklama
misiaidymek
Zaciekawiona BB
Wydaje mi się że ze nasza @Verona26 tez tak miała, z popoludnia była chyba nawet wyraźniejsza niż z rana kolejnego dnia.. Było tak Verona?
Naprawdę??? To czekam na więcej informacji a ja bede testowała do poniedziałku codziennie rano zobaczymy co będzie
Rudaa94
Fanka BB :)
Bylo bylo wypowiem sie za kolezanke, bo kolezanka chyba jeszcze poduszke przytula
Wydaje mi się że ze nasza @Verona26 tez tak miała, z popoludnia była chyba nawet wyraźniejsza niż z rana kolejnego dnia.. Było tak Verona? [emoji14]
A ciąża jest
misiaidymek
Zaciekawiona BB
A od czego to jest zależne? Powiem Wam siedzę taka zaspana wpatruje się w ten test i szczerze mowiac to ta kreska jest słabsza niż ta wczorajsza... wczorajsza to widać z dalszej odległości nawetBylo bylo wypowiem sie za kolezanke, bo kolezanka chyba jeszcze poduszke przytula
Rudaa94
Szczerze ? Nie mam pojecia. Juz prowadzilysmy dyskusje na ten temat oraz wszystkich mozliwych cieni, cieni cienistych i nie za bardzo doszlysmy do jakiegokolwiek wniosku- bo raz oznacza to ciaze, a raz nie - u mnie tez bylo cos nie za bardzo jaskrawego co dziewczyny zauwazyly golym okiem, a ja nic nie widzialam. Moim zdaniem lepiej poswiecic te 30 zl i isc na bete niz rozkminiac cienie i niewyrazne kreski.
Tak sie ostatnio zastanawialam czh to po prostu nie jakis "chwyt marketingowy" w stylu - widzisz cien? Lec i kup drugi i moze tam bedzie wyrazniej, a jak nie to kup nastepny i nastepny.
Tak sie ostatnio zastanawialam czh to po prostu nie jakis "chwyt marketingowy" w stylu - widzisz cien? Lec i kup drugi i moze tam bedzie wyrazniej, a jak nie to kup nastepny i nastepny.
A od czego to jest zależne? Powiem Wam siedzę taka zaspana wpatruje się w ten test i szczerze mowiac to ta kreska jest słabsza niż ta wczorajsza... wczorajsza to widać z dalszej odległości nawet
A nie chcesz bety zrobic jak juz wiadomo ze cos jest na rzeczy? Te testy sa takie stresujaceA od czego to jest zależne? Powiem Wam siedzę taka zaspana wpatruje się w ten test i szczerze mowiac to ta kreska jest słabsza niż ta wczorajsza... wczorajsza to widać z dalszej odległości nawet
O niee zabilabym za taki chwyt jesli to prawdaSzczerze ? Nie mam pojecia. Juz prowadzilysmy dyskusje na ten temat oraz wszystkich mozliwych cieni, cieni cienistych i nie za bardzo doszlysmy do jakiegokolwiek wniosku- bo raz oznacza to ciaze, a raz nie - u mnie tez bylo cos nie za bardzo jaskrawego co dziewczyny zauwazyly golym okiem, a ja nic nie widzialam. Moim zdaniem lepiej poswiecic te 30 zl i isc na bete niz rozkminiac cienie i niewyrazne kreski.
Rudaa94
Ja to tak rozumiem. Dla mnie najbardziej wiarygodna jest beta. Raz mialam cien cienia ktory widzialam tylko ja pojechalam na bete a tam okragle 0 a teraz cos co gdzies tam wszyscy widzieli a ja nie , a na drugi dzien beta 39 i wszystko jest jasne. A test mi taki ladny zywy wwyszedl kilka dni po becie 1614
Nie wiem co ma na nie wplyw. Ale jak dla mnie to tylko chwyt.
Nie wiem co ma na nie wplyw. Ale jak dla mnie to tylko chwyt.
O niee zabilabym za taki chwyt jesli to prawda
No bo to jest jeszcze wczesnie :-) czasem i w dniu miesiaczki nie pokazuje takze trzeba dotrwac do konca :-)No niestety u mnie biel vizira. Teraz przez cztery dni będę sobie wmawiać, że test zrobiony za wcześnie, a potem przyjdzie @...
reklama
Ja czekam w labo na pobranie.
Dziś rano wstałam i ogarnął mnie jakiś spokój wewnętrzny, nie wiem dlaczego, ale mam przeczucie, że nic z tego nie będzie, ale mimo to jestem spokojna.
Dziś wyjeżdżamy i do walizki zaparkowałam test i butlę wina
Dziś rano wstałam i ogarnął mnie jakiś spokój wewnętrzny, nie wiem dlaczego, ale mam przeczucie, że nic z tego nie będzie, ale mimo to jestem spokojna.
Dziś wyjeżdżamy i do walizki zaparkowałam test i butlę wina