reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mnie żeby od tygodnia bolą jakby nadwrażliwe nie wiem czy pasta jakaś ciulowa czy co. I zabolał dziś prawy jajnik takie ukłucie męczyło z godzinę pulsacyjnie a teraz brzuch jak na okres. Może @ przyjdzie szybciej niż zwykle.
Mnie dziś też chwilę pokłuł jajnik i tyle. A to dziąsło to nie mam pojęcia od czego! A zmienialaś pastę? Bo ja nie

Mnie dziś też chwilę pokłuł jajnik i tyle. A to dziąsło to nie mam pojęcia od czego! A zmienialaś pastę? Bo ja nie
Właśnie nie zmieniałam i to takie dziwnie bóle bo nie wszystkie tylko raz 4 u góry raz 8 u dołu i tak przeskakuje. Kupię jakaś na nadwrażliwość i może pomoże.

winkiem w ogole sie kochana nie przejmuj...

bardzo fajny wpis na blogu mamaginekolog :) uspokajajacy :)
Ale czemu maja warioac? Ja napisalam jak jest u mnie i tak mam od poronienia. Pani ginekolog mowila ze po ciazy to jest bardzo czesto, wiec moj organizm zakodowal jakby w niej byl ;) a bol jajnikow w owulacje nie oznacza ze juz sie jest w ciazy ani tez ze cos zlego sie dzieje :) ja tu nikogo nie strasze
Dokładnie, ja przed ciążą nie miałam bólu, a już po czuję zawsze owulacje ☺️

Ja tak miałam w poprzednim cyklu aż. W grudniu. Dziwny ten ból był, taki charakterystyczny i też gdzie tak w granicach 7-8 dpo no i podejrzewam że wtedy była biochem. Nigdy wcześniej tak nie miałam więc chyba coś u mnie znaczyło [emoji4]
No ja tez tak pierwszy raz ale nie doszukuje sie :)

reklama
Tak czytałam jak piszecie o seksach i @.
Powiem Wam ze my z W. dobralismy sie chyba idealnie. Potrafimy kilka razy dziennie i to codziennie :D
I on nie ma 20 lat tylko 3 do 40 :D wiec wiek nie ma znaczenia.
A to kiedy mam dostac @ wie doskonale :D
Kalendarzyka nie potrzebuje.

W październiku jak bylam w ciąży wyczul ze szyjke mam inna, jeszcze przed testem, potwierdzilo sie.
Kilka dni temu powiedział mi ze jest większa, szkoda ze dopiero owu bo juz mialabym jakas nadzieje :D :p

Do góry