reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mnie żeby od tygodnia bolą jakby nadwrażliwe nie wiem czy pasta jakaś ciulowa czy co. I zabolał dziś prawy jajnik takie ukłucie męczyło z godzinę pulsacyjnie a teraz brzuch jak na okres. Może @ przyjdzie szybciej niż zwykle.
Mnie dziś też chwilę pokłuł jajnik i tyle. A to dziąsło to nie mam pojęcia od czego! A zmienialaś pastę? Bo ja nie

Mnie dziś też chwilę pokłuł jajnik i tyle. A to dziąsło to nie mam pojęcia od czego! A zmienialaś pastę? Bo ja nie
Właśnie nie zmieniałam i to takie dziwnie bóle bo nie wszystkie tylko raz 4 u góry raz 8 u dołu i tak przeskakuje. Kupię jakaś na nadwrażliwość i może pomoże.

winkiem w ogole sie kochana nie przejmuj...

bardzo fajny wpis na blogu mamaginekolog :) uspokajajacy :)
Ale czemu maja warioac? Ja napisalam jak jest u mnie i tak mam od poronienia. Pani ginekolog mowila ze po ciazy to jest bardzo czesto, wiec moj organizm zakodowal jakby w niej byl ;) a bol jajnikow w owulacje nie oznacza ze juz sie jest w ciazy ani tez ze cos zlego sie dzieje :) ja tu nikogo nie strasze
Dokładnie, ja przed ciążą nie miałam bólu, a już po czuję zawsze owulacje ☺️

Ja tak miałam w poprzednim cyklu aż. W grudniu. Dziwny ten ból był, taki charakterystyczny i też gdzie tak w granicach 7-8 dpo no i podejrzewam że wtedy była biochem. Nigdy wcześniej tak nie miałam więc chyba coś u mnie znaczyło [emoji4]
No ja tez tak pierwszy raz ale nie doszukuje sie :)

reklama
Tak czytałam jak piszecie o seksach i @.
Powiem Wam ze my z W. dobralismy sie chyba idealnie. Potrafimy kilka razy dziennie i to codziennie :D
I on nie ma 20 lat tylko 3 do 40 :D wiec wiek nie ma znaczenia.
A to kiedy mam dostac @ wie doskonale :D
Kalendarzyka nie potrzebuje.

W październiku jak bylam w ciąży wyczul ze szyjke mam inna, jeszcze przed testem, potwierdzilo sie.
Kilka dni temu powiedział mi ze jest większa, szkoda ze dopiero owu bo juz mialabym jakas nadzieje :D :p

Do góry