Smerfetka94
Fanka BB :)
No ja tez tak pierwszy raz ale nie doszukuje sieMnie bolały w tym cyklu bardzo może nie aż tak alw nigdy wcześniej tak nie bolały
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja tez tak pierwszy raz ale nie doszukuje sieMnie bolały w tym cyklu bardzo może nie aż tak alw nigdy wcześniej tak nie bolały
ja jakby nie testy owulacyjne to chyba nie wiedzialabym, ze miewam owulacje. Nigdy nie czulam jakiegos bolu jajnikow, ktory szczegolnie mowilby mi, ze to teraz. Moj śluz to czarna magia [emoji86] [emoji86] [emoji86] nigdy nie odroznialam kiedy jest plodny a kiedy nie. czasem widzialam sahare i wcale niekoniecznie przed sama @. Probowalam sie bawic w mierzenie temperatury ale pomijajac fakt, ze trzeba to robic codziennie o tej samej porze a ja pracujac na 3 zmiany, nie mialam mozliwosci, to temoeratura sobie skakala jak chciala
Ale czemu maja warioac? Ja napisalam jak jest u mnie i tak mam od poronienia. Pani ginekolog mowila ze po ciazy to jest bardzo czesto, wiec moj organizm zakodowal jakby w niej byl a bol jajnikow w owulacje nie oznacza ze juz sie jest w ciazy ani tez ze cos zlego sie dzieje ja tu nikogo nie straszeKażda kobieta ma inaczej. Większość w ogóle nie ma bólów okołoowulacyjnych. Ból to nie jest wyznacznik „sukcesu”, żeby teraz dziewczyny z terminem w przyszłym tygodniu nie zaczęły wariować
testy owulacyjne naprawde jeden z lepszych wynalazkow medycznychJa też nic nie czuję, chociaż zawsze jest śluz, w tym cyklu wyjątkowo nie miałam [emoji848] Mam zamiar pobawić się w testy owulacyjne [emoji16]
Ja mam wtedy tez sluz wlasnie, ale duzo dziewczyn pisalo ze go nie mialo a udalo im sie takze trzeba do konca wierzycJa też nic nie czuję, chociaż zawsze jest śluz, w tym cyklu wyjątkowo nie miałam [emoji848] Mam zamiar pobawić się w testy owulacyjne [emoji16]
Na mdlosci przyjdzie jeszcze czasDobra bierzcie to przez pół prawda jest taka ze każda inaczej z nas to odczuwa. Tak jak dziewczyny piszą tu o mdłościach itp. Ja nie mam nic takiego
Ja bym powtórzyła w kolejnym cyklu w tych dniach kiedy zaleca się robić to badanie (21-24 dc). Nie ma sensu robić takich badań w krótkich odstępach czasu.Ale dziewczyny nastukaly dzisiaj ale nie nadrobiea mam pytanko do was bo nie daje mi to spokoju jak to z ta prolaktyna jak wyszla mi za wysoka to poworzyc teraz czy poczekac do @ poradzcie
Mnie żeby od tygodnia bolą jakby nadwrażliwe nie wiem czy pasta jakaś ciulowa czy co. I zabolał dziś prawy jajnik takie ukłucie męczyło z godzinę pulsacyjnie a teraz brzuch jak na okres. Może @ przyjdzie szybciej niż zwykle.A właśnie, tak pisałam, że nie mam objawów na@ ani na ciążę, a od dwóch dni mam górne z jednej strony wrażliwe dziąsła, że nie mogę używać szczoteczki sonicznej tam bo łaskocze i kłuje Czy to jest jakiś znak haha