reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja też nic nie czuję, chociaż zawsze jest śluz, w tym cyklu wyjątkowo nie miałam [emoji848] Mam zamiar pobawić się w testy owulacyjne [emoji16]
ja jakby nie testy owulacyjne to chyba nie wiedzialabym, ze miewam owulacje. Nigdy nie czulam jakiegos bolu jajnikow, ktory szczegolnie mowilby mi, ze to teraz. Moj śluz to czarna magia [emoji86] [emoji86] [emoji86] nigdy nie odroznialam kiedy jest plodny a kiedy nie. czasem widzialam sahare i wcale niekoniecznie przed sama @. Probowalam sie bawic w mierzenie temperatury ale pomijajac fakt, ze trzeba to robic codziennie o tej samej porze a ja pracujac na 3 zmiany, nie mialam mozliwosci, to temoeratura sobie skakala jak chciala :D

Każda kobieta ma inaczej. Większość w ogóle nie ma bólów okołoowulacyjnych. Ból to nie jest wyznacznik „sukcesu”, żeby teraz dziewczyny z terminem w przyszłym tygodniu nie zaczęły wariować
Ale czemu maja warioac? Ja napisalam jak jest u mnie i tak mam od poronienia. Pani ginekolog mowila ze po ciazy to jest bardzo czesto, wiec moj organizm zakodowal jakby w niej byl ;) a bol jajnikow w owulacje nie oznacza ze juz sie jest w ciazy ani tez ze cos zlego sie dzieje :) ja tu nikogo nie strasze

Ale dziewczyny nastukaly dzisiaj ale nie nadrobie😊a mam pytanko do was bo nie daje mi to spokoju jak to z ta prolaktyna jak wyszla mi za wysoka to poworzyc teraz czy poczekac do @ poradzcie🙏

Ale dziewczyny nastukaly dzisiaj ale nie nadrobie😊a mam pytanko do was bo nie daje mi to spokoju jak to z ta prolaktyna jak wyszla mi za wysoka to poworzyc teraz czy poczekac do @ poradzcie🙏
Ja bym powtórzyła w kolejnym cyklu w tych dniach kiedy zaleca się robić to badanie (21-24 dc). Nie ma sensu robić takich badań w krótkich odstępach czasu.

A właśnie, tak pisałam, że nie mam objawów na@ ani na ciążę, a od dwóch dni mam górne z jednej strony wrażliwe dziąsła, że nie mogę używać szczoteczki sonicznej tam bo łaskocze i kłuje 😂😂😂 Czy to jest jakiś znak haha

reklama
A właśnie, tak pisałam, że nie mam objawów na@ ani na ciążę, a od dwóch dni mam górne z jednej strony wrażliwe dziąsła, że nie mogę używać szczoteczki sonicznej tam bo łaskocze i kłuje 😂😂😂 Czy to jest jakiś znak haha
Mnie żeby od tygodnia bolą jakby nadwrażliwe nie wiem czy pasta jakaś ciulowa czy co. I zabolał dziś prawy jajnik takie ukłucie męczyło z godzinę pulsacyjnie a teraz brzuch jak na okres. Może @ przyjdzie szybciej niż zwykle.

Do góry