Smerfetka94
Fanka BB :)
Wracam z hukiemKogo moje slepe oczy widza witaj kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wracam z hukiemKogo moje slepe oczy widza witaj kochana
O jej i co teraz trzeba robic w takiej sytuacji?Wtorek 43,2
Dzis 49,6
[emoji24][emoji24]
Czekać....O jej i co teraz trzeba robic w takiej sytuacji?
Przykro mi bardzo kochana A moze byc to jakis blad? Moze sie pomylili no nie wiemCzekać....
Czekać....
No niestety przy tak niskiej becie i tak niskim przyroście nie ma raczej co liczyć na sz zesliwe zakończenie bo ciąża nie rozwija się prawidłowo.O jej i co teraz trzeba robic w takiej sytuacji?
a robilas w tym samym labo?Czekać....
No tak, pojawiają się statystycznie 6-8 tc, więc daj sobie czasJa dzisiaj mam 5t1d i WGL mdłości nie miewam. Dzisiaj pojawiło się coś dziwnego bo kurczak smierdzial kwasem [emoji23][emoji23]
Dziwne to co piszesz o szyjce. Ja bym nie chciała, żeby mój mi tam gmerał bez potrzeby A jak podczas seksu w jakiejś pozycji zdarzy się, że dotknie szyjki, to boli. Więc sprawdzam ją sobie tylko ja i ginekolog Ja to się cieszę, że mój taki nieogarniętyKogo moje slepe oczy widza witaj kochana
Bardzo mi przykro, ale może jeszcze cos się zmieni, trzeba czekaćEhh u ns nic z tego nie będzie [emoji17]
Beta prawie wcale nie urosla [emoji24]