reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kogo moje slepe oczy widza :o witaj kochana :)
Tak czytałam jak piszecie o seksach i @.
Powiem Wam ze my z W. dobralismy sie chyba idealnie. Potrafimy kilka razy dziennie i to codziennie :D
I on nie ma 20 lat tylko 3 do 40 :D wiec wiek nie ma znaczenia.
A to kiedy mam dostac @ wie doskonale :D
Kalendarzyka nie potrzebuje.

W październiku jak bylam w ciąży wyczul ze szyjke mam inna, jeszcze przed testem, potwierdzilo sie.
Kilka dni temu powiedział mi ze jest większa, szkoda ze dopiero owu bo juz mialabym jakas nadzieje :D :p

Tak czytałam jak piszecie o seksach i @.
Powiem Wam ze my z W. dobralismy sie chyba idealnie. Potrafimy kilka razy dziennie i to codziennie :D
I on nie ma 20 lat tylko 3 do 40 :D wiec wiek nie ma znaczenia.
A to kiedy mam dostac @ wie doskonale :D
Kalendarzyka nie potrzebuje.

W październiku jak bylam w ciąży wyczul ze szyjke mam inna, jeszcze przed testem, potwierdzilo sie.
Kilka dni temu powiedział mi ze jest większa, szkoda ze dopiero owu bo juz mialabym jakas nadzieje :D :p
bardzo wazne jest zeby seks byl czescia naszego zycia... ja powiem taki stary banał, ktory mama wpajała mi za nastolatki i ktory jest taka moje zyciowa dewiza. Zawsze mowila, ze z seksem to jak z obiadem... Jak facet dobrze i pysznie zje w domu, to nie bedzie myslal o stolowaniu sie na miescie :) i cos w tym jest. My z moim P. tez nie narzekam, moze nie po kilka razy na dzien, hehe, no chyba, ze bylismy na wakacjach :D ale czesto i z radoscia. Teraz mamy bezwzgledny zakaz, ja nie moge dostac orgazmu wiec zostaja przytulanki jednostronne, hehe :D troszke rzadziej bo wiem, ze on to przezywa i nie chce zebym ja meczyla sie w osamotnieniu. Ale zawsze powtarzam, ze seks to jeden z najwazniejszych aspektow w zwiazku. Jak wspolzycie jest udane i czesto to czlowiek mniej sie kloci, jest dla siebie czulszy, chetnie okazuje uczucia, no i przede wszytskim udany seks daje cale mnostwo radosci! bardzo sie ciesze kochana, ze tak sie dobraliscie. Wiem, ze swoje przeszlas dlatego trzymam caly czas mocno kciuki za Twoje dwie szczesliwe kreseczki!

bardzo wazne jest zeby seks byl czescia naszego zycia... ja powiem taki stary banał, ktory mama wpajała mi za nastolatki i ktory jest taka moje zyciowa dewiza. Zawsze mowila, ze z seksem to jak z obiadem... Jak facet dobrze i pysznie zje w domu, to nie bedzie myslal o stolowaniu sie na miescie :) i cos w tym jest. My z moim P. tez nie narzekam, moze nie po kilka razy na dzien, hehe, no chyba, ze bylismy na wakacjach :D ale czesto i z radoscia. Teraz mamy bezwzgledny zakaz, ja nie moge dostac orgazmu wiec zostaja przytulanki jednostronne, hehe :D troszke rzadziej bo wiem, ze on to przezywa i nie chce zebym ja meczyla sie w osamotnieniu. Ale zawsze powtarzam, ze seks to jeden z najwazniejszych aspektow w zwiazku. Jak wspolzycie jest udane i czesto to czlowiek mniej sie kloci, jest dla siebie czulszy, chetnie okazuje uczucia, no i przede wszytskim udany seks daje cale mnostwo radosci! bardzo sie ciesze kochana, ze tak sie dobraliscie. Wiem, ze swoje przeszlas dlatego trzymam caly czas mocno kciuki za Twoje dwie szczesliwe kreseczki!
Zgadzam się w 100 proc! ❤️

reklama
Do góry