reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny które były i są w ciąży i robiły testy przed planowana miesiączka... O jakiej czułości robilyscie i jakie wam wychodziły? Tak jak wspomniałam wcześniej. Robiłam test 25 dc o czułości 25 i wyszedł negatywny. Może jeszcze nic straconego...
Ja robiłam test o czułości 10 w 11dpo, beta z tego dnia niecałe 50. Tylko dlatego tak wcześnie zrobiłam test, ponieważ dzień wcześniej bardzo mnie bolały piersi, to było bardziej kłócie. Nigdy wcześniej tak nie mialam i dlatego czułam że coś jest na rzeczy.

reklama
Ja 26 dc też miałam 13.25 A kilka dni pozniej już 73.94 tak z węglowa do góry! Napewno dopiero po zagniezdzaniu
Dziewczyny moja beta to tylko 12.7... Jestem w 27dc, jakieś 2-3 dni przed okresem, liczę, że 11-12dpo.
Czekam na telefon od lekarza, ale ten wynik mnie załamał, liczyłam, że będzie więcej. Boję się, że to znowu biochemiczna [emoji853]

Kochana nie wynik a przyrost jest najważniejszy! Powtórz betę ❤
Wiem, wiem, powtarzam w sobotę.
Ale już sobie wbiłam do łba, że skoro wczoraj wyszła blada kreska na teście to musiało być już te 10 mlu, a dziś tylko 12. Głupia ja 🙄
Muszę się uzbroić w cierpliwość i wytrwać do soboty.

O infekcji wie. Caly czas jestem w kontacie telefonicznym z ginem. Kazal brac invag. Dzis juz tez dzwonilam, bo nie wytrzymalabym i powiedzial, ze dopoki nie ma plamenia czy krwawienia to zeby sie martwic, bo wiezadla mi sie rozciagaja i tak moze byc. Powiedzial tez, ze jak zaczne plamic to mam jechac do szpiatala i dzwonic do niego to on mimo urlopu tez przyjedzie w razie czego.
Godny polecenia lekarza. Z jakiego miasta jesteś ?

Dziewczyny, dużo piszecie o testach ciążowych. Ja też sporo różnych testów w życiu zrobiłam, wiele pokazywalo bladą kreskę a ciąży nie było, najczęściej płytowe tak pokazywały. Te testy natomiast mnie nigdy nie oszukały, jak ciąży nie było to niezależnie od tego kiedy zrobiłam kreski, czy cienia nie było, a jak już pojawił się cień to rzeczywiście była to ciąża, także jak coś to polecam [emoji846]
Screenshot_20200206-160211.jpeg

reklama
Do góry