reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny które były i są w ciąży i robiły testy przed planowana miesiączka... O jakiej czułości robilyscie i jakie wam wychodziły? Tak jak wspomniałam wcześniej. Robiłam test 25 dc o czułości 25 i wyszedł negatywny. Może jeszcze nic straconego...
Ja robiłam test o czułości 10 w 11dpo, beta z tego dnia niecałe 50. Tylko dlatego tak wcześnie zrobiłam test, ponieważ dzień wcześniej bardzo mnie bolały piersi, to było bardziej kłócie. Nigdy wcześniej tak nie mialam i dlatego czułam że coś jest na rzeczy.

reklama
Ja 26 dc też miałam 13.25 A kilka dni pozniej już 73.94 tak z węglowa do góry! Napewno dopiero po zagniezdzaniu
Dziewczyny moja beta to tylko 12.7... Jestem w 27dc, jakieś 2-3 dni przed okresem, liczę, że 11-12dpo.
Czekam na telefon od lekarza, ale ten wynik mnie załamał, liczyłam, że będzie więcej. Boję się, że to znowu biochemiczna [emoji853]

Kochana nie wynik a przyrost jest najważniejszy! Powtórz betę ❤
Wiem, wiem, powtarzam w sobotę.
Ale już sobie wbiłam do łba, że skoro wczoraj wyszła blada kreska na teście to musiało być już te 10 mlu, a dziś tylko 12. Głupia ja 🙄
Muszę się uzbroić w cierpliwość i wytrwać do soboty.

O infekcji wie. Caly czas jestem w kontacie telefonicznym z ginem. Kazal brac invag. Dzis juz tez dzwonilam, bo nie wytrzymalabym i powiedzial, ze dopoki nie ma plamenia czy krwawienia to zeby sie martwic, bo wiezadla mi sie rozciagaja i tak moze byc. Powiedzial tez, ze jak zaczne plamic to mam jechac do szpiatala i dzwonic do niego to on mimo urlopu tez przyjedzie w razie czego.
Godny polecenia lekarza. Z jakiego miasta jesteś ?

Dziewczyny, dużo piszecie o testach ciążowych. Ja też sporo różnych testów w życiu zrobiłam, wiele pokazywalo bladą kreskę a ciąży nie było, najczęściej płytowe tak pokazywały. Te testy natomiast mnie nigdy nie oszukały, jak ciąży nie było to niezależnie od tego kiedy zrobiłam kreski, czy cienia nie było, a jak już pojawił się cień to rzeczywiście była to ciąża, także jak coś to polecam [emoji846]
Screenshot_20200206-160211.jpeg

reklama
Do góry