reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Trzymam mocno! [emoji109][emoji109] Będzie dzidziuś, mówię Ci! [emoji7]
Dziękuję 😍 w sumie od początku mi kibicowalas I taka dobra kobitka z Ciebie...pozytywnie zakręcona 😍😍😍 A ja od początku trzymałam za Ciebie kciuki o oczywiście za wszystkie tutaj kobietki ... mam nadzieję, ze będzie dobrze

reklama
Będzie dobrze Kochana zobaczysz,! Ja już Ci grzeje miejscówke na pazdzienikowkach! [emoji173][emoji173][emoji7] Czekam na dobre wieści! Będzie bobo jak nic!
Dziękuję [emoji7] w sumie od początku mi kibicowalas I taka dobra kobitka z Ciebie...pozytywnie zakręcona [emoji7][emoji7][emoji7] A ja od początku trzymałam za Ciebie kciuki o oczywiście za wszystkie tutaj kobietki ... mam nadzieję, ze będzie dobrze

Kochana sama jestem zdziwiona... wczoraj test i biell... brzuch mnie Ciągle tak pobolewa.. kuje...ciągnie, jajniki... A przecież wczoraj jeszcze tutaj lamentowałam ,płakałam, ze @ będzie...Bo w tym cyklu mam inne piersi... zawsze przed @ były twarde, duże...A teraz ciężkie, ale miekkie dużo żyłek i na brodawkach takie sutki inne i mialam wyciek taki mleczny... płakałam , ze za wysoka prolaktyna...eh...no czas pokaże ... ogólnie taka śpiąca i rozstrojona jestem...
Mam nadzieję, że nie jest biochemiczna...
Właśnie dlatego to jest ryzyko testy przed @, z tą biochemiczną, ale trzeba być dobrej myśli! U mnie też cycki inne, może to dobry znak, skoro u Ciebie tak samo haha :D

Mysl pzoytywnie. Mnie tez tuyaj dziwczyny straszyły że za szybko w pracybpwoiedzialm, że może być różnie, że biochemiczna, tets zrobiony za szybko Ale ja się tak nastawilam pozytywnie, że musi być ok! I cały czas tak myślę. Jeszcze nie byłam na USG, ale musi być wszystko dobrze! [emoji4] Grunt to pozytywne nastawienie [emoji4]
Hehe cieszę się...szykuj ,szykuj muszę myśleć pozytywnie [emoji8][emoji8]

reklama
Do góry