reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Trzymam mocno! [emoji109][emoji109] Będzie dzidziuś, mówię Ci! [emoji7]
Dziękuję 😍 w sumie od początku mi kibicowalas I taka dobra kobitka z Ciebie...pozytywnie zakręcona 😍😍😍 A ja od początku trzymałam za Ciebie kciuki o oczywiście za wszystkie tutaj kobietki ... mam nadzieję, ze będzie dobrze

reklama
Będzie dobrze Kochana zobaczysz,! Ja już Ci grzeje miejscówke na pazdzienikowkach! [emoji173][emoji173][emoji7] Czekam na dobre wieści! Będzie bobo jak nic!
Dziękuję [emoji7] w sumie od początku mi kibicowalas I taka dobra kobitka z Ciebie...pozytywnie zakręcona [emoji7][emoji7][emoji7] A ja od początku trzymałam za Ciebie kciuki o oczywiście za wszystkie tutaj kobietki ... mam nadzieję, ze będzie dobrze

Kochana sama jestem zdziwiona... wczoraj test i biell... brzuch mnie Ciągle tak pobolewa.. kuje...ciągnie, jajniki... A przecież wczoraj jeszcze tutaj lamentowałam ,płakałam, ze @ będzie...Bo w tym cyklu mam inne piersi... zawsze przed @ były twarde, duże...A teraz ciężkie, ale miekkie dużo żyłek i na brodawkach takie sutki inne i mialam wyciek taki mleczny... płakałam , ze za wysoka prolaktyna...eh...no czas pokaże ... ogólnie taka śpiąca i rozstrojona jestem...
Mam nadzieję, że nie jest biochemiczna...
Właśnie dlatego to jest ryzyko testy przed @, z tą biochemiczną, ale trzeba być dobrej myśli! U mnie też cycki inne, może to dobry znak, skoro u Ciebie tak samo haha :D

Mysl pzoytywnie. Mnie tez tuyaj dziwczyny straszyły że za szybko w pracybpwoiedzialm, że może być różnie, że biochemiczna, tets zrobiony za szybko Ale ja się tak nastawilam pozytywnie, że musi być ok! I cały czas tak myślę. Jeszcze nie byłam na USG, ale musi być wszystko dobrze! [emoji4] Grunt to pozytywne nastawienie [emoji4]
Hehe cieszę się...szykuj ,szykuj muszę myśleć pozytywnie [emoji8][emoji8]

reklama
Do góry