Mój już załapał i pytal się kiedy masz owu wcześniej było a to przed okresem możemy bez skoro nie zajdziesz w ciążęHahaha co Ty dla mojego to w ogóle wyższa szkoła jazdy. Nie raz mówiłam, że okres mi się zaczyna, o to wieczorem się poprzytulamy to jednak nie przyjdzie bo pewnie teraz się uda i zajdę w ciążę [emoji1751]
reklama
Ja 25 i byl cień cienia potem ściemniała jak robiłam powtorkeDziewczyny które były i są w ciąży i robiły testy przed planowana miesiączka... O jakiej czułości robilyscie i jakie wam wychodziły? Tak jak wspomniałam wcześniej. Robiłam test 25 dc o czułości 25 i wyszedł negatywny. Może jeszcze nic straconego...
Verona26
Fanka BB :)
U mnie dokładnie tak samo było [emoji4] Też 25 dzień cyklu był cień rano bledszy wieczorem bardziej widoczny...
Ja 25 i byl cień cienia potem ściemniała jak robiłam powtorke
Mi chodziło o czułość testu zle napisalam. U mnie był 31 dc ale mi się owu przesunelaU mnie dokładnie tak samo było [emoji4] Też 25 dzień cyklu był cień rano bledszy wieczorem bardziej widoczny...
Verona26
Ahhaaa... [emoji23][emoji23][emoji23] myślałam że w 25 dc Ci wyszło [emoji23][emoji23]
Mi chodziło o czułość testu zle napisalam. U mnie był 31 dc ale mi się owu przesunela [emoji39]
Serduszko 96
Aktywna w BB
Ogólnie mam wrażenie że owulacja się mogła przesunąć. Myślę że była mniej więcej 17, 18 dc. Test o czułości 25 robiony był 25 dc. Może za mocno się nakręcam ale nadzieja umiera ostatnia.
Verona26
Jeżeli owulacja była 18dc A Ty robiłaś test o czułości 25 w 25dc to dopiero 7dpo. Może nawet zagniezdzania jeszcze nie było, więc Aneta test o czułości 10 by nie wyszedł, także spokojnie [emoji4]
Ogólnie mam wrażenie że owulacja się mogła przesunąć. Myślę że była mniej więcej 17, 18 dc. Test o czułości 25 robiony był 25 dc. Może za mocno się nakręcam ale nadzieja umiera ostatnia.
kasiaa91
Albo codziennieI te chłopy serio Wam tak się bzykaja co 2 dzień?
a tak na serio różnie bo w zależności od humoru, stresu itp ale pewnie z 10-20 miesięcznie wyjdzie
eMeczk@
Szacun! w(°o°)wAlbo codziennie
a tak na serio różnie bo w zależności od humoru, stresu itp ale pewnie z 10-20 miesięcznie wyjdzie
reklama
Serduszko 96
Aktywna w BB
Verona26 to kiedy mi radzisz zrobić ten test? Ogólnie czuje się już jak na miesiączkę to nawet nie wiem czy jest sens robić....