reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ojjj to u Ciebie starania pełna gębą hahah mam nadzieję że owocne będą.
My tak już od 14 cykli, więc to o niczym nie świadczy 😂 W grudniu robiłam pełne badania hormonalne i inne. Wszystko jest idealnie. No już w krytycznej sytuacji trzeba będzie zrobić badanie nasienia. Chociaż w sumie tak na 100% pilnujemy się żeby co 2 dni w czasie płodnym i dodatkoqo w dzień szczytu śluzu i dzień po to dopiero od września 2019.

reklama
Hahaha co Ty dla mojego to w ogóle wyższa szkoła jazdy. Nie raz mówiłam, że okres mi się zaczyna, o to wieczorem się poprzytulamy to jednak nie przyjdzie bo pewnie teraz się uda i zajdę w ciążę [emoji1751]
Mój ostatnio się udał, bo mnie wkurzył i ja do niego, że dlaczego za każdym razem musi wybierać sobie czas na poważne rozmowy kiedy ja jestem przed @ i jestem rozdrażniona i płaczliwa, a on na to „a skąd ja mam wiedzieć kiedy Ty masz miesiączkę” 😂😂😂😂 A tydzień wcześniej przecież wiedział, że mam owu i mu mówiłam, że 14 dni później @ 😂

@Nadzieja29 5 dni przed terminem @ czyli tak jak ja :) Powiesz coś więcej o objawach po owulacji? Czułaś zagnieżdżenie? Pewnie wszystkie są ciekawe ile po implantacji pojawia się cień :D Pewnie 6 dpo wcześnie doszło do implantacji skoro dziś już cień?
Kochana sama jestem zdziwiona... wczoraj test i biell... brzuch mnie Ciągle tak pobolewa.. kuje...ciągnie, jajniki... A przecież wczoraj jeszcze tutaj lamentowałam ,płakałam, ze @ będzie...Bo w tym cyklu mam inne piersi... zawsze przed @ były twarde, duże...A teraz ciężkie, ale miekkie dużo żyłek i na brodawkach takie sutki inne i mialam wyciek taki mleczny... płakałam , ze za wysoka prolaktyna...eh...no czas pokaże ... ogólnie taka śpiąca i rozstrojona jestem...
Mam nadzieję, że nie jest biochemiczna...

zadnych wyrzutow sumienia!!! nic sie nie stalo :) naprawde... ja sie domyslilam ze moge byc w ciazy bo mi piwko nie smakowalo a smakoszem chmielu jestem wybitnym :D rozmawialam tez ze swoja pania ginekolog i powiedziala, zeby w ogole nie dopuszczac sobie do glowy. na poczatku zasada wszystko albo nic, dzidzia wezmie wszystko co najlepsze albo wcale. dlatego teraz spokojnie, bez stresu, zrelaksuj sie :)
Dziękuję, teraz boję się ...
Ze za wcześnie zrobiłam test...jak będzie biochemiczna...? Ale z drugiej strony nic na to nie poradzę

Na to nie masz wpływu. Ja tez zrobiłam wcześnie ale ja się nastawilam mega pozytywnie. I cały czas tak myślę że wszystkimi w porządku... [emoji4] Nie myśl o najgorszym. Idź zrób krew powtórzysz i będziesz wiedziała że beta rośnie [emoji4]
Ze za wcześnie zrobiłam test...jak będzie biochemiczna...? Ale z drugiej strony nic na to nie poradzę

kochana, nic sie nie boj!!!! na pewno wszystko bedzie dobrze! no i na pewno sie nie stresuj i nie nakrecaj niepotrzebnie. poczekaj jeszcze kilka dni i wybierz sie na bete. ja wierze, ze ta kreseczka to bedzie cudny bobasek!!!

reklama
Do góry