reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Od 22dc do 25dc. Typowo ból migrenowy. Skronie całe i czoło. Odruchy wymiotne, raz nawet zwróciłam. I swiatlowstret. Zauważyłam że nasilaly się tylko jak fajkę zapalilam. Jak nie paliłam to puszczalo. Dziwne to było dla mnie bo wcześniej tak nie miałam [emoji4]
Verona ile dni po owu miałaś takie migreny? I gdzie bolała Ciebie głowa?

reklama
Mi test o czułości 25 nie wyszedł w dzień terminu @ [emoji4] Tylko 10! Ja polecam te co miałam ja. 10 testów o czułości 10 za 30 zł. I naprawdę były czułe. Nawet cienie po samym zagniezdzaniu okazały się ciąża [emoji4]
Tak mówicie dziewczyny o tych testach o czułości od 10. A ja w 25 dc zrobiłam test o czułości od 25 i wyszedł negatywny. Może jeszcze nic straconego.....[emoji848]
Screenshot_20200121-213728_Allegro.jpeg

Hahaha co Ty dla mojego to w ogóle wyższa szkoła jazdy. Nie raz mówiłam, że okres mi się zaczyna, o to wieczorem się poprzytulamy to jednak nie przyjdzie bo pewnie teraz się uda i zajdę w ciążę [emoji1751]
Mój chyba dalej nie może ogarnąć dlaczego tak naprawdę tylko 1 dzień w miesiącu przez 12-24 h jest 33% szans na dziecko [emoji23] No nie ogarnia haha

Ja znalazłam 50 testów za 18 zł [emoji23] Dziś zamawiam!
ja powiem tak... przez 16 miesiecy testowalam paskowymi chinczykami, tymi najtanszymi ale o czulosci 10. nigdy nie mialam ducha cienia, ktory wprowadzilby mnie w watpliwosci. 2 razy widzialam cien cienia i obydwa razy to byly ciaze. Teraz to sie ciesze, ze nie kupowalam zadnych pinkow itp bo jak patrze jak potrafia dac nadzieje to wiem, ze uniknelam wielu niepotrzebnych stresujacych sytuacji...

reklama
Do góry