reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja z kolei na owu nigdy nie czekam. Czas do owu i tydzień po owu jest dla mnie błogosławieństwem. Myśli zaczynają sie dopiero tak około 7 dni po owu i niestety ta niepewnośc trwa do terminu @ :(

Ja nie mam pojecia kiedy ona w ogóle może być i dlatego czekam [emoji31][emoji31][emoji31]

reklama
Też mam taką nadzieję :). I podziwiam za cierpliwość, ja chyba nie dam rady tyle czekać ;)
Żal mi swoich nerwów i $ na testowanie przed @ skoro może pojawić się w terminie 😂 Koło mnie testy czułe od 10 kosztują min. 10 zł. To się tak wydaje, ale testowanie co dwa dni to już spory wydatek miesięcznie przez kilka miesięcy! Szkoda, że w biedronce nie mam tych tanich.

Żal mi swoich nerwów i $ na testowanie przed @ skoro może pojawić się w terminie 😂 Koło mnie testy czułe od 10 kosztują min. 10 zł. To się tak wydaje, ale testowanie co dwa dni to już spory wydatek miesięcznie przez kilka miesięcy! Szkoda, że w biedronce nie mam tych tanich.
na allegro 20 testow, 20zl :D i mozna testowac od dnia owulacji hehehe

Będzie dobrze ;* My teges śmeges od 24 stycznia codziennie, 27 stycznia przerwa, 28 stycznia przez jeden dzień przepiękny śluz owulacyjny i robota :D 29 stycznia jeszcze robota tak na w razie czego, ale już sucho było i średnio przyjemnie, już nie promieniałm z wyglądu i czułam się jak kupa xD Więc na bank owu musiała być tego 28 stycznia w dzień szczytu śluzu :) Ciekawe tylko czy panowie plemnikowie zrobili swoje...
Ojjj to u Ciebie starania pełna gębą hahah mam nadzieję że owocne będą.

Tak mówicie dziewczyny o tych testach o czułości od 10. A ja w 25 dc zrobiłam test o czułości od 25 i wyszedł negatywny. Może jeszcze nic straconego.....🤔

Dziewczyny które były i są w ciąży i robiły testy przed planowana miesiączka... O jakiej czułości robilyscie i jakie wam wychodziły? Tak jak wspomniałam wcześniej. Robiłam test 25 dc o czułości 25 i wyszedł negatywny. Może jeszcze nic straconego...

reklama
Tak mówicie dziewczyny o tych testach o czułości od 10. A ja w 25 dc zrobiłam test o czułości od 25 i wyszedł negatywny. Może jeszcze nic straconego.....🤔

Mi ktoś kiedyś powiedział " Nadzieja umiera ostatnia" , trzymam wiec kciuki aby jednak 2 kreski sie pojawiły :-)

A u mnie 21dc. Sadze ze w przyszlym tyg @ sie pojawi. .

Do góry