reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Tzn owu się nie musiała opóźnić, wystarczy ze zagniezdzenie było późno i też jeszcze nic nie wyjdzie, niby się do 12 dni zagniezdza A po 2 dniach jest widoczne we krwi, więc w moczu może być dopiero po dwóch dniach spóźnienia małpy, a owulacja była w terminie.
Dziś mi się serio wydaje że coś tam się pokazywało nieśmiało, ale głowy nie dam bo nawet jeśli to taka szara smuga, sprawdzę test po powrocie z pracy, jak coś się pokaże to jutro już w czasie 5 min powinno coś wyjść.
Może poprostu facelle albo mają kreskę albo nic [emoji2368]
dokladnie! ja mialam bete 36,5 w 15 dniu po owulacji dopiero... w 6 dniu po owulacji bylam na usg u ginekologa, zeby sprawdzila czy wszystko sie oczyscilo po poronieniu, to endometrium mialam 7mm (podobno za male do zagniezdzenia zarodka) a w 8 dniu po owu beta wynosila 0 bo musialam ja wykonac na zlecenie pani ginekolog. wiec na to chyba nie ma reguly bo kazda z nas ma inaczej...

A tak w ogóle, czy któraś z Was jest z okolic Bielska/Katowic i mogłaby mi polecić dobrego ginekologa ? Przeprowadziłam się niedawno z drugiej części Polski i nie zawsze mogę jechać do swojego obecnego, a wiecie...tesciowa, chciałaby zostać moim lekarzem gin, ale to chyba nie jest dobry pomysł :)
ja jestem z Wodzisławia Śl ;)
J

Ja tez slepo wierzylam ze po poronieniu bedzie nam latwiej zajsc, ale mialam owulacje 8 dc a my nie zdazylismy podzialac, wiec sie nie udalo.. i nie udaje sie dalej.. 4 cykl po poronieniu 7 od poczatku staran
piona.. u mnie identycznie

U mnie 16dc i bialo na testach owu. [emoji24]
Ja w tym cyklu miałam dopiero 20dc. Może się przesunęła. Tak to wyglądało aż do 19. Pozytywny wyszedł dopiero 20dc po południu. Rano był jeszcze negatyw
IMG_20200116_183233.jpeg

reklama
Do góry