Paulina_1982
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 25 dc! Gonię Cię U mnie spokój. Aż dziwne, ale fajnie. Zeszły cykl mocno dał mi w kość. Dalej „łaskocze” mnie pochwa na zewnątrz mimo tygodnia brania Lactovaginalu. No i zmęczenie. Progesteron bierze jeszcze górę.To mój PMS działa już na maksa.
Bolą cycki, boli brzuch...
26 dc
Nie nie.. w ciazy to ja nawet bety nie zdazylam zrobic. Przyjmuja mnie co jakis czas na oddzial i sprawdzaja hormony. Progesteron mialam 0,3 no koszmar. Patrzac na faze w ktorej bylam to chyba 7 bylo minimum.. chyba zrobie. Z drugiej strony czy on mi moze zaszkodzic albo cos rozregulowac?Miałaś za niski w ciąży? Czy po stracie? Ja zrobiłam w zeszłym miesiącu proga i jak zazwyczaj wychodził mi 25-35 bez leków tak w styczniu wyniósł tylko 17, coś się pochrzanilo... W tym cyklu też badam żeby sprawdzić czy nie potrzebuje czasem leków. Może Ty też sprawdź żebyś wiedziala na czym stoisz.
Brany po owulacji nie powinien zaszkodzic, a pomoc moze duzoNie nie.. w ciazy to ja nawet bety nie zdazylam zrobic. Przyjmuja mnie co jakis czas na oddzial i sprawdzaja hormony. Progesteron mialam 0,3 no koszmar. Patrzac na faze w ktorej bylam to chyba 7 bylo minimum.. chyba zrobie. Z drugiej strony czy on mi moze zaszkodzic albo cos rozregulowac?
Nie strasz dziewczyny mi zadne bole po serduszku sie nie pojawilykochana piersi nie beda bolaly kazdego dnia tak samo... nie stresuj sie dodatkowo ciesz sie tym, ze masz lepszy dzien, hehe. bo potem jak pojawi sie serduszko to dopiero sie zaczna bole
nie strasze Gabi ma podobna historie do mojej i z doswiadczenia wiem, ze nawet njamniejszy bol piersi czy wymioty w kolejnej ciazy po poronieniu ciesza mimo, ze dokuczaja bo czlowiek wtedy wie i czuje, ze jest w ciazy i nie dostaje obsesji, ze zaraz bedzie najgorsze... tak jak zanik bolu przeraza wiec uspokajam, nie straszeNie strasz dziewczyny mi zadne bole po serduszku sie nie pojawily
Hej dziewczyny. Dziś u mnie 18 dzień cyklu A owulacji według testów nie widać ,więc zrobiłam dziś progesteron i wynosi 0.6. Czy mieliście że są jeszcze szansę na owulacjie w tym miesiącu?
Nie nie.. w ciazy to ja nawet bety nie zdazylam zrobic. Przyjmuja mnie co jakis czas na oddzial i sprawdzaja hormony. Progesteron mialam 0,3 no koszmar. Patrzac na faze w ktorej bylam to chyba 7 bylo minimum.. chyba zrobie. Z drugiej strony czy on mi moze zaszkodzic albo cos rozregulowac?
ja mysle, ze warto skonsultowac z lekarzem, nawet telefonicznie niz samemu brac cos a pozniej plakac ze sie cykl rozregulowal.Nie nie.. w ciazy to ja nawet bety nie zdazylam zrobic. Przyjmuja mnie co jakis czas na oddzial i sprawdzaja hormony. Progesteron mialam 0,3 no koszmar. Patrzac na faze w ktorej bylam to chyba 7 bylo minimum.. chyba zrobie. Z drugiej strony czy on mi moze zaszkodzic albo cos rozregulowac?
Przeraża mnie to ze boli mnie pochwa po stresie teraz. Czuje ze po wszystkimnie strasze Gabi ma podobna historie do mojej i z doswiadczenia wiem, ze nawet njamniejszy bol piersi czy wymioty w kolejnej ciazy po poronieniu ciesza mimo, ze dokuczaja bo czlowiek wtedy wie i czuje, ze jest w ciazy i nie dostaje obsesji, ze zaraz bedzie najgorsze... tak jak zanik bolu przeraza wiec uspokajam, nie strasze