reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Miałaś za niski w ciąży? Czy po stracie? Ja zrobiłam w zeszłym miesiącu proga i jak zazwyczaj wychodził mi 25-35 bez leków tak w styczniu wyniósł tylko 17, coś się pochrzanilo... W tym cyklu też badam żeby sprawdzić czy nie potrzebuje czasem leków. Może Ty też sprawdź żebyś wiedziala na czym stoisz.
Nie nie.. w ciazy to ja nawet bety nie zdazylam zrobic. Przyjmuja mnie co jakis czas na oddzial i sprawdzaja hormony. Progesteron mialam 0,3 no koszmar. Patrzac na faze w ktorej bylam to chyba 7 bylo minimum.. chyba zrobie. Z drugiej strony czy on mi moze zaszkodzic albo cos rozregulowac?

Nie nie.. w ciazy to ja nawet bety nie zdazylam zrobic. Przyjmuja mnie co jakis czas na oddzial i sprawdzaja hormony. Progesteron mialam 0,3 no koszmar. Patrzac na faze w ktorej bylam to chyba 7 bylo minimum.. chyba zrobie. Z drugiej strony czy on mi moze zaszkodzic albo cos rozregulowac?
Brany po owulacji nie powinien zaszkodzic, a pomoc moze duzo :)

Nie strasz dziewczyny :) mi zadne bole po serduszku sie nie pojawily 😉
nie strasze :) Gabi ma podobna historie do mojej i z doswiadczenia wiem, ze nawet njamniejszy bol piersi czy wymioty w kolejnej ciazy po poronieniu ciesza mimo, ze dokuczaja bo czlowiek wtedy wie i czuje, ze jest w ciazy i nie dostaje obsesji, ze zaraz bedzie najgorsze... tak jak zanik bolu przeraza wiec uspokajam, nie strasze :)

Myślę że jeśli przyjmowała w 2 fazie cyklu nie zaszkodzi, ale najlepiej wybrać się do gina z wynikami i skonsultować.

ja mysle, ze warto skonsultowac z lekarzem, nawet telefonicznie niz samemu brac cos a pozniej plakac ze sie cykl rozregulowal.

reklama
nie strasze :) Gabi ma podobna historie do mojej i z doswiadczenia wiem, ze nawet njamniejszy bol piersi czy wymioty w kolejnej ciazy po poronieniu ciesza mimo, ze dokuczaja bo czlowiek wtedy wie i czuje, ze jest w ciazy i nie dostaje obsesji, ze zaraz bedzie najgorsze... tak jak zanik bolu przeraza wiec uspokajam, nie strasze :)
Przeraża mnie to ze boli mnie pochwa po stresie teraz. Czuje ze po wszystkim 😩

Do góry