reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ponad dwa lata. Wczoraj jeszcze męża po test wysyłałam, a po południu jeb, wróciłam na ziemię [emoji849]
Straszne jest to uczucie rozczarowania , nie martw się. Długo się staracie ? Pewnie pisałaś Ale ciężko wszystko zapamiętać .
Może w następnym się uda . Najważniejsze to się nie spinac podobno głowa tu odgrywa główną rolę....Ale jak się nie spinać?!

Stresuje się tym cyklem , zrobilam sobie nadzieję duża na ten cykl bo jestem po sono hsg , sono miałam 28 .01 wieczorem i lekarz mówił ze dzisiaj w nocy (28.01) albo Jutro rano owulacja . Więc dopiero rano teges śmeges i następny za dwa dni . Takze tylko dwa razy . Martwię się tylko że to rano to mogło być już za późno .
Będzie dobrze ;* My teges śmeges od 24 stycznia codziennie, 27 stycznia przerwa, 28 stycznia przez jeden dzień przepiękny śluz owulacyjny i robota :D 29 stycznia jeszcze robota tak na w razie czego, ale już sucho było i średnio przyjemnie, już nie promieniałm z wyglądu i czułam się jak kupa xD Więc na bank owu musiała być tego 28 stycznia w dzień szczytu śluzu :) Ciekawe tylko czy panowie plemnikowie zrobili swoje...

Ja w tym cyklu miałam dopiero 20dc. Może się przesunęła. Tak to wyglądało aż do 19. Pozytywny wyszedł dopiero 20dc po południu. Rano był jeszcze negatywZobacz załącznik 1076846

Ehhh.... może i u mnie tak będzie.
My kobitki to mamy przekichane... albo czekamy na owu albo na efekty po owu 🥴

Ehhh.... może i u mnie tak będzie.
My kobitki to mamy przekichane... albo czekamy na owu albo na efekty po owu 🥴
Ja z kolei na owu nigdy nie czekam. Czas do owu i tydzień po owu jest dla mnie błogosławieństwem. Myśli zaczynają sie dopiero tak około 7 dni po owu i niestety ta niepewnośc trwa do terminu @ :(

reklama
Do góry