reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Przeraża mnie to ze boli mnie pochwa po stresie teraz. Czuje ze po wszystkim 😩

spokojnie!!!! na pewno wszystko jest dobrze! poloz sie i polez sobie kilka minut. zobaczysz, ze szybciutko przejdzie! i przestan myslec o najgorszym!!! zrob sobie melise albo herbatke z cytryna, na uspokojenie i chwile daj sobie, zeby organizm ochlonal ze stresu i mogl wrocic do siebie.
pamietasz co Ci mowilam? najwazniejsze to wierzyc ze bedzie wszystko dobrze! to ze raz sie nie udalo, nie przekresla szans na piekna zdrowa druga ciaze a Ty wlasnie w takiej jestes!!! beta pieknie urosla, teraz tylko musisz zadbac o to, zeby nie stresowac sie i duzo wypoczywac...

reklama
pamietasz co Ci mowilam? najwazniejsze to wierzyc ze bedzie wszystko dobrze! to ze raz sie nie udalo, nie przekresla szans na piekna zdrowa druga ciaze a Ty wlasnie w takiej jestes!!! beta pieknie urosla, teraz tylko musisz zadbac o to, zeby nie stresowac sie i duzo wypoczywac...
Jestem u weterynarza nie będę psa dźwigać ani nic bo poprosiłam recepcjonistę. Wracam i kładę się spać.

Cześć dziewczyny :)
Byłam u gina no i zapalone jajka :( jutro na badanie krwi, jak crp wyjdzie wysoko to antybiotyki :(
Ogólnie to pęcherzyków dużo i na prawym i na lewym, jedyne co to trochę z powodu częstych zapaleń w przeszłości sie martwi czy jajowody drożne ale to jak nie znajdę do lipca to wtedy będziemy badać :)
Jak badania wyjdą dobrze to można działać:)

U mnie testy owu, wczoraj 15dc..nie wiem czy cos ciemnieje?

Załączniki

• IMG_20200205_194123.jpg
    IMG_20200205_194123.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 93
Mówił też żeby brać jakiś zestaw witamin, dotychczas brałam tylko kwas foliowy i vit. D
Jakie bierzcie suplementy?
Można je łączyć z kwaswm czy brać tylko gotowy zestaw?

Hej dziewczyny! [emoji846]
U mnie dziś 6 dzień po terminie @.
Nic nie zwiastuje ze nadejdzie ale to może być cisza przed burzą.
Szyjka zrobiła się miękka i śluzu zrobiło się dużo bo ostatnio było skąpo. [emoji849] Dzisiaj testuje ewentualnie jutro jak teraz będzie negatywny to śmigam do mojego ginekologa dowiedzieć się co jest grane.

Cały czas czekałam i czytałam czy na pewno nic tam nie ma? I kurde... Tak mi przykro [emoji24] może jednak @ wredota nie przyjdzie? Oby nie przyszła a owu po prostu mocno się opóźniła! Póki jej nie ma jeszcze jest nadzieja [emoji3590]
Tzn owu się nie musiała opóźnić, wystarczy ze zagniezdzenie było późno i też jeszcze nic nie wyjdzie, niby się do 12 dni zagniezdza A po 2 dniach jest widoczne we krwi, więc w moczu może być dopiero po dwóch dniach spóźnienia małpy, a owulacja była w terminie.
Dziś mi się serio wydaje że coś tam się pokazywało nieśmiało, ale głowy nie dam bo nawet jeśli to taka szara smuga, sprawdzę test po powrocie z pracy, jak coś się pokaże to jutro już w czasie 5 min powinno coś wyjść.
Może poprostu facelle albo mają kreskę albo nic [emoji2368]

reklama
Do góry