reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
U mnie to samo... Może to i lepiej :)
Stresuje się tym cyklem , zrobilam sobie nadzieję duża na ten cykl bo jestem po sono hsg , sono miałam 28 .01 wieczorem i lekarz mówił ze dzisiaj w nocy (28.01) albo Jutro rano owulacja . Więc dopiero rano teges śmeges i następny za dwa dni . Takze tylko dwa razy . Martwię się tylko że to rano to mogło być już za późno .

Witaj w klubie. Ja sono miałam 15.01 i wczoraj dostałam @ :(
Stresuje się tym cyklem , zrobilam sobie nadzieję duża na ten cykl bo jestem po sono hsg , sono miałam 28 .01 wieczorem i lekarz mówił ze dzisiaj w nocy (28.01) albo Jutro rano owulacja . Więc dopiero rano teges śmeges i następny za dwa dni . Takze tylko dwa razy . Martwię się tylko że to rano to mogło być już za późno .

Ja właśnie podliczylam ile potrzebuje $ na badania immunologii które zlecił doktorek, 3500 zł... Muszę jak najszybciej uzbierać i wrócić do niego, bo tylko jemu ufam. Póki co chodzę do gina w moim mieście.

Witaj w klubie. Ja sono miałam 15.01 i wczoraj dostałam @ :(
Straszne jest to uczucie rozczarowania , nie martw się. Długo się staracie ? Pewnie pisałaś Ale ciężko wszystko zapamiętać .
Może w następnym się uda . Najważniejsze to się nie spinac podobno głowa tu odgrywa główną rolę....Ale jak się nie spinać?!

Nie prawda. Mnie piersi zaczęły boleć zaraz ok 3dp owulacji... delikatnie jak na @. Ale od właśnie dnia zagniezdzania zaczęły boleć tak jak nigdy. Więc się zorientowałam że jest ciąża. Bo ból z dnia na dzień coraz silniejszy [emoji33] I nie do wytrzymania...
Ale przecież przed @ ma prawo tak być. Piersi „od ciąży” zaczynają boleć dopiero w 6-8 tyg. ciąży a nie przy zagnieżdżeniu! I nie u każdej kobiety ból jest jednakowy.

Mnie od pół roku piersi bolały zawsze na 7 dni przed @ i na 2 dni przed przestawały i „klapły”. W tym cyklu nawet uwagi na nie nie zwracam, wszystko na szczęście delikatniejsze, tylko 1 dzień wrażliwych piersi był niefajny.

Powtarzalam sobie to samo ,że za mało seksow było na ciążę, ale przeczucie miałam więc jak nawiedzone codziennie powtarzalam testy [emoji23][emoji23]
Dokładnie, tak! Jeszcze się nie zalamuj. Może się udało jednak tylko zagnieżdżanie się przeciągnęło a sama owu opóźniła troszkę. Takie przeczucie jest ważne. I ja też takie miałam. Choć ciągle mówiłam sobie, że przecież to mało możliwe i na pewno sobie wmawiam [emoji6]

reklama
Do góry