Melduję swoją obecność w 9dpoNo to zaczynamy 9 dpo! Kto ze mną? Dużo nas było Jak się czujecie? Podobno w 9 dpo według statystyk najczęściej dochodzi do zagnieżdżenia. No to czekamy czy coś się stanie
reklama
wiola0904
Fanka BB :)
oj kochana, na to nie ma reguly... mysle, ze kazda kobieta ma inny organizm i inaczej on reaguje na hormony, ktorych produkcja zaczyna sie juz przy zagniezdzeniu. mnie piersi bolaly od samego poczatku, jeszcze przed data spodziewanej @. z czego od momentu pojawienia sie serduszka w 6 tygodniu do 10 tygondia mniej wiecej bolaly tak bardzo, ze nie dalo sie wytrzymac.Ale przecież przed @ ma prawo tak być. Piersi „od ciąży” zaczynają boleć dopiero w 6-8 tyg. ciąży a nie przy zagnieżdżeniu! I nie u każdej kobiety ból jest jednakowy.
Rudaa94
Nie puscimy Cie do psychiatryka chyba ze do naszego wewnętrznego
Ile ja się tu naczytałam że testy późno cokolwiek pokazały... Póki nie ma wrednej małpy jest cień szansy . Ja nawet w 59dc mam cień nadziei że to jednak ciąża [emoji2957]( w psychiatryku rozkładają dla mnie czerwony dywan [emoji2356])
Dziewczyny ja ze stresu stracę to dziecko. Poszlam z moim labradorem na spacer nie może zrobić kupy patrzę krew. Potem uslyszalam w domu ze dali mu kości! 7 miesięcznemu psu. W życiu nie słyszałam by zwierzę tak skuczalo. Maz nie przyjedzie bo to pies. Ja w nerwy takie ze masakra. C
Czekam na ojczyma. Masakra juz mnie brzuch boli
wiola0904
kochana piersi nie beda bolaly kazdego dnia tak samo... nie stresuj sie dodatkowo ciesz sie tym, ze masz lepszy dzien, hehe. bo potem jak pojawi sie serduszko to dopiero sie zaczna boleDziewczyny schizuje.
Mam wrażenie że piersi bolą mnie mniej niż wczoraj i już zaczynam się bac
bleucoco
No to przecież napisałam, że nie jest jednakowo u każdej, ale tak czy siak żadna nie jest w stanie ocenić czy ból piersi przed terminem @ był spowodowany ciążą. U niektórych bolą, przed @ przestają, a potem zaczynają z powrotem w 6-7 tyg. ciąży. Dlatego nie ma co się tak kurczowo trzymać tych objawów, że jak przestają boleć to na bank się nie udało. Przed @ nigdy nic nie wiadomo.oj kochana, na to nie ma reguly... mysle, ze kazda kobieta ma inny organizm i inaczej on reaguje na hormony, ktorych produkcja zaczyna sie juz przy zagniezdzeniu. mnie piersi bolaly od samego poczatku, jeszcze przed data spodziewanej @. z czego od momentu pojawienia sie serduszka w 6 tygodniu do 10 tygondia mniej wiecej bolaly tak bardzo, ze nie dalo sie wytrzymac.
wiola0904
ja wiem, ze psiaczek to czesc rodziny i nie chce zabrzmiec zle ale dzieciatko najwazniejsze!!! zaparz szklanke melisy zeby ochloonac! poloz sie i nogi oprzyj o oparcie kanapy, lekko w gorze. bol brzucha powinien przejsc. nie mozesz sie denerwowac!!! piesełek na pewno poradzi sobie z kupka ale Ty najpierw musisz poradzic sobie ze stresem! wiec zero nerwow!Dziewczyny ja ze stresu stracę to dziecko. Poszlam z moim labradorem na spacer nie może zrobić kupy patrzę krew. Potem uslyszalam w domu ze dali mu kości! 7 miesięcznemu psu. W życiu nie słyszałam by zwierzę tak skuczalo. Maz nie przyjedzie bo to pies. Ja w nerwy takie ze masakra. C
bleucoco
Dziewczyny ja ze stresu stracę to dziecko. Poszlam z moim labradorem na spacer nie może zrobić kupy patrzę krew. Potem uslyszalam w domu ze dali mu kości! 7 miesięcznemu psu. W życiu nie słyszałam by zwierzę tak skuczalo. Maz nie przyjedzie bo to pies. Ja w nerwy takie ze masakra. C
wiola0904
to prawda. zreszta wiekszosc objawow ciazy to objawy takie same lub podobne do tych przed @.No to przecież napisałam, że nie jest jednakowo u każdej, ale tak czy siak żadna nie jest w stanie ocenić czy ból piersi przed terminem @ był spowodowany ciążą. U niektórych bolą, przed @ przestają, a potem zaczynają z powrotem w 6-7 tyg. ciąży. Dlatego nie ma co się tak kurczowo trzymać tych objawów, że jak przestają boleć to na bank się nie udało. Przed @ nigdy nic nie wiadomo.
reklama
bleucoco
No dokładnie. Nie sposób ich odróżnić. Chyba że rzeczywiście są kobiety, które nigdy nie miały PMS i nagle coś się dzieje. Zazdroszczę takimto prawda. zreszta wiekszosc objawow ciazy to objawy takie same lub podobne do tych przed @.