reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ale przecież przed @ ma prawo tak być. Piersi „od ciąży” zaczynają boleć dopiero w 6-8 tyg. ciąży a nie przy zagnieżdżeniu! I nie u każdej kobiety ból jest jednakowy.
oj kochana, na to nie ma reguly... mysle, ze kazda kobieta ma inny organizm i inaczej on reaguje na hormony, ktorych produkcja zaczyna sie juz przy zagniezdzeniu. mnie piersi bolaly od samego poczatku, jeszcze przed data spodziewanej @. z czego od momentu pojawienia sie serduszka w 6 tygodniu do 10 tygondia mniej wiecej bolaly tak bardzo, ze nie dalo sie wytrzymac.

Nie puscimy Cie do psychiatryka :) chyba ze do naszego wewnętrznego :)
Ile ja się tu naczytałam że testy późno cokolwiek pokazały... Póki nie ma wrednej małpy jest cień szansy . Ja nawet w 59dc mam cień nadziei że to jednak ciąża [emoji2957]( w psychiatryku rozkładają dla mnie czerwony dywan [emoji2356])

Dziewczyny ja ze stresu stracę to dziecko. Poszlam z moim labradorem na spacer nie może zrobić kupy patrzę krew. Potem uslyszalam w domu ze dali mu kości! 7 miesięcznemu psu. W życiu nie słyszałam by zwierzę tak skuczalo. Maz nie przyjedzie bo to pies. Ja w nerwy takie ze masakra. C
Czekam na ojczyma. Masakra juz mnie brzuch boli

oj kochana, na to nie ma reguly... mysle, ze kazda kobieta ma inny organizm i inaczej on reaguje na hormony, ktorych produkcja zaczyna sie juz przy zagniezdzeniu. mnie piersi bolaly od samego poczatku, jeszcze przed data spodziewanej @. z czego od momentu pojawienia sie serduszka w 6 tygodniu do 10 tygondia mniej wiecej bolaly tak bardzo, ze nie dalo sie wytrzymac.
No to przecież napisałam, że nie jest jednakowo u każdej, ale tak czy siak żadna nie jest w stanie ocenić czy ból piersi przed terminem @ był spowodowany ciążą. U niektórych bolą, przed @ przestają, a potem zaczynają z powrotem w 6-7 tyg. ciąży. Dlatego nie ma co się tak kurczowo trzymać tych objawów, że jak przestają boleć to na bank się nie udało. Przed @ nigdy nic nie wiadomo.

Dziewczyny ja ze stresu stracę to dziecko. Poszlam z moim labradorem na spacer nie może zrobić kupy patrzę krew. Potem uslyszalam w domu ze dali mu kości! 7 miesięcznemu psu. W życiu nie słyszałam by zwierzę tak skuczalo. Maz nie przyjedzie bo to pies. Ja w nerwy takie ze masakra. C
ja wiem, ze psiaczek to czesc rodziny i nie chce zabrzmiec zle ale dzieciatko najwazniejsze!!! zaparz szklanke melisy zeby ochloonac! poloz sie i nogi oprzyj o oparcie kanapy, lekko w gorze. bol brzucha powinien przejsc. nie mozesz sie denerwowac!!! piesełek na pewno poradzi sobie z kupka ale Ty najpierw musisz poradzic sobie ze stresem! wiec zero nerwow!

:(

No to przecież napisałam, że nie jest jednakowo u każdej, ale tak czy siak żadna nie jest w stanie ocenić czy ból piersi przed terminem @ był spowodowany ciążą. U niektórych bolą, przed @ przestają, a potem zaczynają z powrotem w 6-7 tyg. ciąży. Dlatego nie ma co się tak kurczowo trzymać tych objawów, że jak przestają boleć to na bank się nie udało. Przed @ nigdy nic nie wiadomo.
to prawda. zreszta wiekszosc objawow ciazy to objawy takie same lub podobne do tych przed @.

reklama
Do góry