reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ale przecież przed @ ma prawo tak być. Piersi „od ciąży” zaczynają boleć dopiero w 6-8 tyg. ciąży a nie przy zagnieżdżeniu! I nie u każdej kobiety ból jest jednakowy.
oj kochana, na to nie ma reguly... mysle, ze kazda kobieta ma inny organizm i inaczej on reaguje na hormony, ktorych produkcja zaczyna sie juz przy zagniezdzeniu. mnie piersi bolaly od samego poczatku, jeszcze przed data spodziewanej @. z czego od momentu pojawienia sie serduszka w 6 tygodniu do 10 tygondia mniej wiecej bolaly tak bardzo, ze nie dalo sie wytrzymac.

Nie puscimy Cie do psychiatryka :) chyba ze do naszego wewnętrznego :)
Ile ja się tu naczytałam że testy późno cokolwiek pokazały... Póki nie ma wrednej małpy jest cień szansy . Ja nawet w 59dc mam cień nadziei że to jednak ciąża [emoji2957]( w psychiatryku rozkładają dla mnie czerwony dywan [emoji2356])

Dziewczyny ja ze stresu stracę to dziecko. Poszlam z moim labradorem na spacer nie może zrobić kupy patrzę krew. Potem uslyszalam w domu ze dali mu kości! 7 miesięcznemu psu. W życiu nie słyszałam by zwierzę tak skuczalo. Maz nie przyjedzie bo to pies. Ja w nerwy takie ze masakra. C
Czekam na ojczyma. Masakra juz mnie brzuch boli

oj kochana, na to nie ma reguly... mysle, ze kazda kobieta ma inny organizm i inaczej on reaguje na hormony, ktorych produkcja zaczyna sie juz przy zagniezdzeniu. mnie piersi bolaly od samego poczatku, jeszcze przed data spodziewanej @. z czego od momentu pojawienia sie serduszka w 6 tygodniu do 10 tygondia mniej wiecej bolaly tak bardzo, ze nie dalo sie wytrzymac.
No to przecież napisałam, że nie jest jednakowo u każdej, ale tak czy siak żadna nie jest w stanie ocenić czy ból piersi przed terminem @ był spowodowany ciążą. U niektórych bolą, przed @ przestają, a potem zaczynają z powrotem w 6-7 tyg. ciąży. Dlatego nie ma co się tak kurczowo trzymać tych objawów, że jak przestają boleć to na bank się nie udało. Przed @ nigdy nic nie wiadomo.

Dziewczyny ja ze stresu stracę to dziecko. Poszlam z moim labradorem na spacer nie może zrobić kupy patrzę krew. Potem uslyszalam w domu ze dali mu kości! 7 miesięcznemu psu. W życiu nie słyszałam by zwierzę tak skuczalo. Maz nie przyjedzie bo to pies. Ja w nerwy takie ze masakra. C
ja wiem, ze psiaczek to czesc rodziny i nie chce zabrzmiec zle ale dzieciatko najwazniejsze!!! zaparz szklanke melisy zeby ochloonac! poloz sie i nogi oprzyj o oparcie kanapy, lekko w gorze. bol brzucha powinien przejsc. nie mozesz sie denerwowac!!! piesełek na pewno poradzi sobie z kupka ale Ty najpierw musisz poradzic sobie ze stresem! wiec zero nerwow!

:(

No to przecież napisałam, że nie jest jednakowo u każdej, ale tak czy siak żadna nie jest w stanie ocenić czy ból piersi przed terminem @ był spowodowany ciążą. U niektórych bolą, przed @ przestają, a potem zaczynają z powrotem w 6-7 tyg. ciąży. Dlatego nie ma co się tak kurczowo trzymać tych objawów, że jak przestają boleć to na bank się nie udało. Przed @ nigdy nic nie wiadomo.
to prawda. zreszta wiekszosc objawow ciazy to objawy takie same lub podobne do tych przed @.

reklama
Do góry