reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Test z rana, chyba rośnie [emoji23]

Maz sobie zażyczył [emoji23]
IMG_20200206_070059.jpeg

Przeczytałam wszystko. Dzięki dziewczyny za wsparcie. Miałam już iść w dramaty i pisać, że muszę się wylogować z forum i dojść do siebie. Jednak jak zostanę z tym sama to na pewno nie dojdę! Mam trzy siostry, z którymi naprawdę mam spoko kontakt, mamy grupę na Whatsappie i codziennie piszemy, ale one to już patrzą na mnie z takim politowaniem, aż mi się płakać chce jak z nimi rozmawiam na takie tematy, więc po prostu unikam rozmów z nimi na temat mojej niepłodności wtórnej. Załamałam się trochę, bardzo liczyłam na to hsg, wiecie, bo coś nowego, coś się ruszyło. Wyszłam na spacer, trochę popłakać, wróciłam, pobawiłam się z córką i żyje dalej.. Nie wiem jak te starania dalej będą wyglądać. Czy zrobić sobie przerwę, nabrać dystansu. Jeszcze nie wiem.
Doskonale Cię rozumiem jestem w takiej samej sytuacji... Bardzo liczyłam tez na to hsg że mi odblokuje coś tam w środku ... Teraz mam wrażenie że jednak zatkało 🧐 i też miałam myśli żeby nie wchodzić na forum ale nigdzie indziej nie znajdę takiego wsparcia i zrozumienia już od kobiet które są w podobnej sytuacji .
Dziewczyny schizuje.
Mam wrażenie że piersi bolą mnie mniej niż wczoraj🥺😭 i już zaczynam się bac
To wcale nie musi znaczyć czegoś złego . Przecież w ciąży hormony buzują i to powoduje ból w różnych nasileniach. Mnie piersi zaczęły boleć w połowie ciąży dopiero

Doskonale Cię rozumiem jestem w takiej samej sytuacji... Bardzo liczyłam tez na to hsg że mi odblokuje coś tam w środku ... Teraz mam wrażenie że jednak zatkało 🧐 i też miałam myśli żeby nie wchodzić na forum ale nigdzie indziej nie znajdę takiego wsparcia i zrozumienia już od kobiet które są w podobnej sytuacji .

To wcale nie musi znaczyć czegoś złego . Przecież w ciąży hormony buzują i to powoduje ból w różnych nasileniach. Mnie piersi zaczęły boleć w połowie ciąży dopiero
Szczerze właśnie dlatego sie nie przywiązuje. Bo ja właśnie tak schizuje
... 😪

Przykro mi, uda się następnym razem [emoji8]
Ogólnie to dopóki nie ma @ to jest nadzieja, ale coś czuje że dziś ją zobaczę. Za bardzo chce i za bardzo czuje się ciążowo w sensie poszukuje się wszystkiego i WGL.
Teraz to już oddział całkiem zamknięty i ciemny dla mnie szykują chyba

reklama
Do góry