reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A kiedy masz wizytę?no czasem tak moze byc ze po przytulankach sie dostanie nie mozna przewidziec a cos cie boli na@
Brzuch okresowo bolał tydzień temu w piątek i nic... Wczoraj miałam uczycie jakbym miała dostać @ i nic 🤷 wizyta 11 lutego więc czekam ....
no to poprawie Wam wszystkim humory...
jesli ktoras sie zgorszy badz ma poczuc niesmak, bo nie jest to zbyt apetyczne co opwiem to nie czytac!! przepraszam...
nie staralismy sie wteyd jeszcze o dzidzie, seks bez presji, wiadomo smakowal inaczej :D i czlowiek bawil sie soba. wiec romantyczna atmosfera, butelka winka poszla, haha, w sypialni czerwone ledy, jakas swieczka sie pali. gra wstepna, wszystko super... kochamy sie, potem zaczynamy po francusku... po wszystkim przytulamy sie a moj P. mowi, o matko, kochanie... i patrzy na mnie przerazony. no coz, ja bez okularow nie zauwazylam nic u niego bo jestem dosc slepa :D podczas penetracji dostalam okresu, nie zauwazylismy... potem francuski... nie musze mowic chyba ze oboje mielismy brudne buzie.
tadam, poprosze teraz oskara za najwiekszy sypialniany przypal :D
Hahahaha o matko posikam się ze śmiechu 😂

reklama
O! Dzięki! To mnie podnosi na duchu. Ja od kiedy pamiętam mam wklęsły sutek i jak go wyciskam to mam tam białą wydzieline, gestą, w niewielkiej ilości. Moja ginekolog kiedyś przy badaniu piersi powiedziała tylko że mam to czyścić, na usg z piersiami wszystko w normie, dopiero tutaj na forum naczytałam się że to może być objaw podwyższonej prolaktyny, czekam na okres żeby ją zbadać.
Ja mam wyciek z piersi od kiedy pamietam - albo takie osoczowe albo wręcz mleczny.
Prolaktynę mam w normie.
Ot taka uroda - ginekolog, endo i radiolog nie widzą nic niepokojącego.

Brzuch okresowo bolał tydzień temu w piątek i nic... Wczoraj miałam uczycie jakbym miała dostać @ i nic 🤷 wizyta 11 lutego więc czekam ....

Hahahaha o matko posikam się ze śmiechu 😂
Powiwm ci ze moze przyjsc w najmiej oczekiwanym momencie, mi ostatnio sie przedluzal okres i umowilam sie do gin a franca przeszla dzien wcześniej. Jak nie bedziesz sie mogla doczekac to zrob test😊

Hahahah [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Padlam!!! Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Spadlam z dywanu na podłogę [emoji23][emoji23][emoji23]
jesli ktoras sie zgorszy badz ma poczuc niesmak, bo nie jest to zbyt apetyczne co opwiem to nie czytac!! przepraszam...
nie staralismy sie wteyd jeszcze o dzidzie, seks bez presji, wiadomo smakowal inaczej :D i czlowiek bawil sie soba. wiec romantyczna atmosfera, butelka winka poszla, haha, w sypialni czerwone ledy, jakas swieczka sie pali. gra wstepna, wszystko super... kochamy sie, potem zaczynamy po francusku... po wszystkim przytulamy sie a moj P. mowi, o matko, kochanie... i patrzy na mnie przerazony. no coz, ja bez okularow nie zauwazylam nic u niego bo jestem dosc slepa :D podczas penetracji dostalam okresu, nie zauwazylismy... potem francuski... nie musze mowic chyba ze oboje mielismy brudne buzie.

Hej. Nie było mnie 3 tyg. A Tu wysyp 2 kresek 😍😍😍 wszystkim bardzo gratuluję 😊😙 ja jutro 10 dp i kusi mnie rano robić test 🤦‍♀️ robi jutro ktoś jeszcze ??? Ale coś czuje że się nie udało bo w tym miesiącu słabo się staraliśmy 🤦‍♀️😂 niby Przytulanki były w dni największej niby płodności , ale potem dopadła mnie jelitowka i do teraz jakaś obolala i słaba jestem ... na nic ochoty nie mam. Marzy mi się już wiosna 😍

Układam Tolcia do snu i z ciekawości pytam - Antoś, a Ty chciałbyś mieć braciszka, albo siostrzyczkę kiedyś?
Antoś z krzykiem - taaak, będę tulił jak będą płakały ( zauważcie liczbę mnogą [emoji23][emoji1745])
Ja mówię może kiedyś będziesz starszym bratem.. no i patrzę że dziwnie się przygląda na mój brzuch i nagle wola - hej dzidziusiu!
Ja się roześmiałam i mówię że w brzuszku jeszcze nie ma dzidziusia- na co usłyszałam- wygląda trochę jakby był [emoji854]

Udusze, no udusze [emoji1787][emoji1745]

[emoji23] padlam i nie wstaje... nie dosc ze najedzona za 5cioro to jeszcze brzuch mnie boli ze smiechu [emoji23]

reklama
Do góry